Diğer Yilladir paltonik seviyorum acilamadim soylememde napabilirim sizce? iyiliktozu90 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Aşkmi parami Yilladir paltonik seviyorum acilamadim soylememde napabilirim sizce? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tahirhancizaddoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 93% 1 yıl Reis bırak o sana açılsın yakışıklı adamsın aklı varsa görür seni 0 4 Yorumla iyiliktozu90 1 yıl Arkadasim ykindan napcam bilmiyorum unuttum diyorum ama olmuyor maalesef sevgileri falan oluyor canım skiliyor ama yapcak bisi yok Yorumla iyiliktozu90 1 yıl Gonul dinlemiyor reis Yorumla tahirhancizaddoglu 1 yıl Zordur be reisim Yorumla iyiliktozu90 1 yıl Aynen ya :( cok zor Yorumla
Kaanuzumcuzade Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Eğer söyleyemeyeceksen unut unutamam diyordum. Gel zaman git zaman başkası ile sevgili olduğunu duydum üzülmüştüm ve sonra unutmak zorunda kaldım böylesi daha iyi bence unutmalısın 0 1 Yorumla iyiliktozu90 1 yıl Bende ayni durumdayim sni cok i anliyorum zaten dedigin oluyor banadq zaman hersyin ilaci Yorumla
Sadece_Vlad Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Zaten iki yol var; ya aynı yolda devam edeceksin ya da diğer yolu seçeceksin. 0 2 Yorumla iyiliktozu90 1 yıl Ben arkadaslik yolunu sectim zaten Yorumla iyiliktozu90 1 yıl Zatende baska olaslik yok Yorumla
didossss111 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Baskasini sevmelisin cunku sen haber vermezsen o bir gun baskasini sever o zaman uzulen ve kaybeden sen olursun uzgunum 0 0 Yorumla
GizemKuş_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Valla hayat cesurları sever 0 3 Yorumla iyiliktozu90 1 yıl Bazen tam tersi Yorumla GizemKuş_1 1 yıl Yoo her zaman Yorumla iyiliktozu90 1 yıl Susmak bazen en iyisi Soylesem bile bisey degismicek Dünyada hiç kimse, seyirci koltuğunda oturan cesur insanları alkışlamaz. Alkışlar, hep sahneye çıkanlar içindir. Tayfun Topaloğlu Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Açıl açıl 0 3 Yorumla iyiliktozu90 1 yıl maalesef pyle bir olasilik yok Yorumla winteryawa 1 yıl O niye sana göre yok Yorumla iyiliktozu90 1 yıl Oyle olsa ven soylerim zaten daha cok uzulurum Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 811 cevap paylaştı. İletişimi kes gitsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Reis bırak o sana açılsın yakışıklı adamsın aklı varsa görür seni
Arkadasim ykindan napcam bilmiyorum unuttum diyorum ama olmuyor maalesef sevgileri falan oluyor canım skiliyor ama yapcak bisi yok
Gonul dinlemiyor reis
Zordur be reisim
Aynen ya :( cok zor
Eğer söyleyemeyeceksen unut unutamam diyordum. Gel zaman git zaman başkası ile sevgili olduğunu duydum üzülmüştüm ve sonra unutmak zorunda kaldım böylesi daha iyi bence unutmalısın
Bende ayni durumdayim sni cok i anliyorum zaten dedigin oluyor banadq zaman hersyin ilaci
Zaten iki yol var; ya aynı yolda devam edeceksin ya da diğer yolu seçeceksin.
Ben arkadaslik yolunu sectim zaten
Zatende baska olaslik yok
Baskasini sevmelisin cunku sen haber vermezsen o bir gun baskasini sever o zaman uzulen ve kaybeden sen olursun uzgunum
Valla hayat cesurları sever
Bazen tam tersi
Yoo her zaman
Susmak bazen en iyisi
Soylesem bile bisey degismicek
Dünyada hiç kimse, seyirci koltuğunda oturan cesur insanları alkışlamaz. Alkışlar, hep sahneye çıkanlar içindir. Tayfun Topaloğlu
Açıl açıl
maalesef pyle bir olasilik yok
O niye sana göre yok
Oyle olsa ven soylerim zaten daha cok uzulurum
İletişimi kes gitsin
Olmazki böyle bir cesaret demen lazin