Onlar çok kudurdu ben onların hakkından gelirim gelmesine ama maalesef ailemle tartışıyorum kötü oluyorum napabilirim en son geldiler kavga edip evden kovdum babaanne dedem ve amcamın oğluydu gelenler çocuğuda gitmiş köyde bizi kovdu diye amcamlara yani dedesine anlatmış önce o birey dövücem dövmesinede neyse gözümü kararttım gıklari çıksın ağızlarının payını vericem bide bize kurbanlık almışlar napıcam ben bunlara bunlardan kurbanlık isteyen olmadi kafalarına göre almışlar herkese gitmek istemiyorum kurbanda anneme dedim kim kesecek kurbanımızı kesmicezmi diyor banane benmi kesicem haksızmıyım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onlar senin yanına değil anne ve babanın yanına geliyorlar. anne ve babanının evinde anne ve babalarına kötü davranma. ters tepebilir, şaşar kalırsın.
Hiçbişeyde yapmadı babam
Annem babamdan çok kızdı köyde arkamdan nasıl kızmış o diye lafmi ettircen bana nasıl yetiştirmişler onu diye bu yayılırsa dedi
Hatta kovdugum gün tokat attı bana
İyide ona noluyo onun anne babası değil hep ona yükleniyorlar ben ona laf ettirmek istemiyorum onu savunmak istiyorum sen karışma ben söylüyorum lafımi diyor
İnsanlara saygısızlık yapma. iyi düşenceli biri ol.
Ben daha önce kuzenimide kovdum yani bu gelen kuzenimin kardeşini onu kapatmislardi olmuş öyle sinirle diye
Bide o oldu
Olmam öylesine tekme atan çok oluyo ezdirmem annemi kendimi laf ettirmem onlara ağzının payını verecem
Kimse sevmiyor babasının tarafını sanırım
Ben anneme deli oluyorum ona yükleniyorlar sen karışma ben söyledim lafımı dimi diyor ama ben cok fenayım gözüm karardımı ağzımdan çıkanı kulağım duymaz bişey dersen saçını yolarım diyor bana onları kovdugum gün tokat attı ben seni böylemi yetiştirdim diye
Sen kaç yaşındasın ki kendini çok fazla akrabalarla muhattap etme bence boşa yıpranırsın
24.
Annem hassas noktam laf etmelerine gelemiyorum en ufak laf eden olsun ona saçına yapışırım ama annem sen savunma beni senin evlatligin orada dursun diyo kızıyor bana
Anneni tepkisine rağmen sevmen takdir edilesi ama onun saygınlığını da düşünmen lazım çok da fazla zararları dokunmuyorsa muhattap olmamayı düşünebilirsin (helal olsun sana en doğrusunu yapıyorsun bi yandan:D)
Olsun başkasına yapmayıp bize yapıyolar bazen sariyolar diğerlerine ben bize bişey demelerini istemiyorum karismasinlar
Sana sus demiyorum ama senin lafın ailenin lafının önünde olmasın insanlar arkadan senin aile terbiyesi almadığını konuşurlarsa yine annen üzülür
Ben şimdiye kadar hep terbiyeli saygılı bilindim okuldaki hocalar bile aileme çok terbiyeli yetiştirmissiniz çok iyi yetiştirmişsiniz diyodu
Ama bu konularda açıkçası umrumda değil saygı maygi onlar sustunmu tepene çıkıyor
Bende 😄
Napıcam annemle çok tartıştik nasıl yetiştirmisler onu diye lafmi ettircen bana köyde yayılır bu diyor oysa yattılar bizde gitmek istediler bırakmadı bizimkiler yinede o velet gitmiş bizi kovdu demiş
İçini dökmek istersen gel