Kayınvalidem eşime evini vermiyor. Kira parasını vereceğime başkasının evine sana vereceğim diyor, ben ölünce alırsınız anca diyor. Kim öyle kim kala belki biz ölücez. Eşime herkes güveniyor sakin dürüst çalışkan insan hep çevresinde seviliyor. Ama annesi süründürüyor bizi kiralarda. Siz olsanız verir miydiniz yoksa ne yaparsa yapsın mı çocuğum dersiniz?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tapusunu vermem ama gelsin otursun beleşe derim kirada çocuğumu bırakmazdım.
Biz de sadece oturmak istiyoruz kirasını da veririz az da olsa yeter ki kiralarda sürünmeyelim İzmir de kiralar cok pahalı yetmiyor dışarıya da gezmeye çıkmıyoruz sadece yemek ve ihtiyaçlar o kadar. Benim yaşıtlarım her gün dışarda ben anca ayda 1 kez dışarıya cıkarıyorum. Evlenmeden önce gezerdim sürekli. Gençliğim gidiyor
Ben de İzmirdeyim ben de evdeyim gezmiyorum gezecek bir yer de yok bok bok hayat işte a... m... k. Paran yoksa öl daha iyi
Benim baba evlensem herseyi seriyor önüme ev mev umrunda değil.
Ama evlenmeyeceğim şu zamanda sıkıntılı.
Aman sakın evlenme ciddiyim gez toz eğlen
Onları yaptık zaten artık takvaya yöneldim. İsimde günümde temiz bir hayat yaşayıp küçük keyifler alıp gideceğim. Usul, usul kenardan.
"İşimde, gücümde" güya düzeltmiş bırak dağınık kalsın be klavye.
Vermem. Evden kira geliri alıyorumdur, evi ben sürünürüm. Kredi çekip alsın kendine ev derim
Kadın çalışıyor günde 2 bin lira alıyor dul maaşı alıyor tarladan geliyor ev kiralarından geliyor
Tek çocuğu mu var
Oğluma canımı bile veririm ev nedir ki
Helal olsun size 😢
İnsan evladına vermeyecekse malını neden kazanır ki o zaman hiç birikim yapmadan eline geçen parayı yemeliydi adam en azından ortada mal olmazdı ve kimse kimseyle kötü olmazdı
Ben de sevdiklerim için herşeyi yaparım önemli olan sevgi dünya gecici mal boş
Aynen öyle ben özellikle kayın babamı gerçekten tebrik ederim onun gibi olabilsem yeter bana
kirada sürünmesine izin veririm
😱😱
Oğlum hayırlı evlatsa efendiyse veririm.
Şimdi ki anneler neden böyle kira fazla vermekten başkasına borca girdik
Fazla kolaya alıştırıp şımartmak istemiyordur o ev eninde sonunda kocanın olacak zaten ama kocan senin üzerine yapar mı orasını bilemem
Yapmasın ben sadece şu an kirada sürünmek istemiyorum gençken hayatımı yaşayamadım artık yaşamak istiyorum.32 yaşındayım ama yaşımı göstermiyorum aile evinde mutlu değildim mutlu oldum evlenince ama artık olamıyorum boşansam gidecek ailem yok.
Saçmalama ya bir ev için boşanma mı olur bugün kirada oturursunuz yarın eviniz olur sırf kirada oturduğunuz için boşanmak istiyorsan ya sabırsızsın ya da çıkarcı bu işler zamanla olur ayrıca kocan Annesine zor durumda olduğunuzu söylemiyor mu
5 senedir evliyiz annesini vermem evimi ölünce alırsıınız diyor eşim adliyede memur. Kira verdiğimiz için para yetmiyor asgari ücret alıyorum bende İzmir de cok pahalı kiralar. Dışarıya da cıkmıyorum yani sadece yiyecek alıyorum
Bu durumda yapabilecek çok bir şey yok ama boşanmayı gerektirecek eşinden soğuyacak kadar büyük bir meselede yok sonuçta aç değilsiniz açıkta değilsiniz. Sırf kiradasın diye eşten de soğunulmaz yani ablacım biraz saçmalamışsın sanki. Sevdiğin adama karşı maddiyat yüzünden sevgin azalacaksa ben o sevgiden bir Art niyet ararım. Ev yok sevgin azaldı evi olunca tekrar mı aşık olacaksın böyle saçmalık mı olur
kaynananı teneşir paklasın. ama kocanda iş yok
Seviyordum artık sevmiyorum soğuttu kendinden küsmüştü 2 senedir konuşmuyordu yine başımıza bela oldu kadın sürekli benim hakkımda konuşuyor kadına bir sürü şeyler aldım laf ediyor ama yine de sessiz sakin insanım
desim ya, sende sorun yok. çileyi sen çekiyosun. kocanda biter iş
Boşansam da gidecek yerim yok ailem yaşamıyor asgari ücret ile çalışıyorum eşim memur ama idare etmesini bilmiyor severdim ama gözümden cok düştü sürekli ailesini savunuyor ne yapacağım akıl verin
estağfurullah ne akılı. sen burada kocanı iyi yönet. mecbursan bunu yapmalısın. başka seçeneğin yok
Hep sözümü dinliyor beni çok seviyor özel zamanlarda hediye alır ama sorun şu ki annesi kardeşi hakkında doğru konuştum mu laf söylüyor.2 senedir ailesi ile küstü yine barıştılar Allah a havale ediyorum.
çalıştığın paranın hayrınıda görmeden eve harcarsın dimi. sözünü dinlese nolur. biyere kadar.🤷♂️mutlu bi kadın değilsin bu belli.
Aile evinde bile mutlu değildim el oğlunda mutlu olayım. Cidden artık ölsem de rahat etsem diyorum
doğru. durumun zor. çıkış yolunda yok. ozaman süreci iyi idare edicen dediğim gibi.
Veririm