Hakim-savcılık sınavında yüksek puan almasına karşın mülakatta elenen Mert Akdoğan intihar etmişti.
O sırada Özlem Zengin yeğenini özel bir şekilde anons ediyor
youtube.com/shorts/U9m8SRab0bE?si=JOYcwdisVtnJspOP
O sırada Özlem Zengin yeğenini özel bir şekilde anons ediyor
youtube.com/shorts/U9m8SRab0bE?si=JOYcwdisVtnJspOP
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kamuda torpil var mı deneyimlemedim fakat özel sektorde dahi inanamayacaginiz yerlerde kendi cevremden ve kendi yaşadıklarım aracılığıyla torpil sorunu ile çok fazla karşılaştım
Kamuda da var bir akrabam 10 yıldır kpss çalışıyor 65 yukarısı alamıyordu sonra ablası milli eğitimden birisi ile evlendi kız ne hikmetse bir anda bir okula memur olarak atandı
Gençlerin yurtdışına gitmesindeki en kritik problemlerden sadece birisi bence. Sektörler özellikle yapay zeka ARGE konusunda bana kalırsa son derece yetersiz, iyi olan projeler de çoğunlukla yurt dışı odaklı açılmış projeler oluyor.
Öyle çoğu mühendislik mezunu çok başarılı arkadaşlarım hepsi avrupanın bir yerinde zar zor olulu bitmiş bitirmesi şaibeli olanlar da hep devlette çalışıyor
Valla ben de açıkçası yurt dışı olsun kafasindayim bircok şeyi düzene koydum ama psikolojik olarak torpille karşılaşmanın hayal kırıklığı beni epey zorladı, ancak toparlamayı başardım bakalım önümde yüksek lisans var. O kadar güvenmiyorum ki şu an ne olur ne olmaz diye daha pahalı olmasına rağmen yokdil yerine TOEFL ibt girecem ki elimde iki sene boyunca yurtdışına her an başvurabilme opsiyonu bulunsun
Varsa şansın dene derim ben yurtdışındayım üzülüyorum ülke haline ama burada hak hukuk adalet var en azından refah seviyen artıyor imkanın varsa gel.
Hangi ulkedeydiniz? Maalesef halihazırda çıkış oldukça zorlaştı, anksiyete bozuklugum kötüleşti bir dönem bu torpilden gelen hayal kırıklığı dolayısıyla ama mentalimi toparladim ailem ve dostlarım sayesinde. İlk basvurumu buradan bir universiteye yapıp birinci senede cok yüksek gpa ve makale kasıp yüksek lisansimi aktarmayı deneyecem muhtemelen
Ben şanslıyım annem Belçika vatandaşıymış babamla evlenip türkiyeye gelmiş bende türkiyede doğdum ama annemden dolayı kimlik almışım doğduğumda sonra Türkiye bu hale gelince tekrar dönüş yaptık buraya umarım her şey gönlünüzce olur yolunu bulursunuz 🙏
Oha bala bak 😃 Teşekkür ederim iyi akşamlar
Çok fazla gelen var buraya eğitim için iş için umarım sizde gelirsiniz Belçika çok güzel bir ülke
Orası beğendiğim ülkelerden birisi, Belçikalı bir aile ile otobüste sohbet etmiştim İngilizce olarak Türkiye'yi ziyarete gelmislerdi; son derece guleryuzlu, nazik ve hoşsohbet insanlardı.
En çok istediğim ülke aslında İsviçre veya Norveç ama oraları dünyanın belki de en iyi refah bölgesi olduğu için giriş inanılmaz zor.
Doğrudur belçikada öyle ama son zamanlarda aşırı türk öğrenci var ku leuven üniversitesine gelen vs dil gruplarında vs de çok fazla mühendis var umarım istediğiniz bir ülkeye gelme şansınız olur 🙏🙏🙏
Belçikalılar soğuk insanlar aslına ama kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz ve aşırı kuralcıdırlar asla hak yemezler ne de kendi haklarını yedirirler
Ama seni tanıyıp sevdikten sonra da kolay kolay bırakmazlar
Ne güzel gelişmiş ülkelerin önemli bir farkı zaten ki yüksek eğitim seviyesi ekonomiden de önce gitmeyi istememde en önemli baş faktör. Bakalım deneyecem ben kaçıyorum uyuyacam iyi geceler size de
Sizede gerçekten çok farkediyor yaşam kalitesi sizede iyi geceler
İnsanların çoğu istemezse bir yere gelinmiyor ben zamanında bölüm ve fakülte birincisi olacakken Zor mezun oldum çünkü hep haset hep torpilci ibmeğ takımı üniversite ve iş dünyası
Maalesef liyakat yok
Özlem zengin bu ülkenin yüz karasidir
Bu ve bunun gibi tüm insanlar