Kendimi mutsuz yalnız yaşlanmış ve bir köşeye atılmış gibi hissediyorum. Bazen bu kadar yaşam yeterli diye düşündüğüm bile oluyor. Günler geçiyor ama hiçbir şey yolunda gitmiyor elimden gelenide yapıyorum oysakii.. 24 yıllık hayatımda öğrendiğim tek şey hayallerini insanlara bağlarsan hayallerin hayallerde kalır, herzaman en kötüsüne hazırlıklı ol kalbini alıştır ki sonra çok üzülmeyesin, dediğim gibi bugün benim doğum günüm ama ölüden farksızım...
İyi ki doğdun.. ben de doğum günlerimde yok olmayı tercih ederim. Çünkü ailem dısında kimse hatırlamaz. Birinden duyup kutlamaları da samimi gelmez.. o yüzden aslında hatırlamamalarını cok takma. Ülke gündemi, şahsi meseleler vs o kadar zirvede ki bazen insan kendi doğum gününü bile unutuyor.. sana gelince, doğum günün kutlu olsun dilerim yeni yaşında tüm güzellikler seninle olur 🕺🥹🥳
Ahh biz kızlar ve her doğum günümüzde ağlamalarımızzzz. Nice yıllara hayatım bu sene senin senen olsunnn umarım diğer sene kalabalık bir kutlamayla girersin yeni yaşına 🌸
Bir sürü insan kutlamış bak ama hiç biri senin için bir şey ifade etmedi değilmi sen söylemeden kutlanmasını isterdin neyse boş ver alış buna seneyede aynısı olcak yalan avutmalara bilmem ne ne diyenlere kulak asma seneye daha kötü olucak sonraki sene ondanda kötü olucak tek dicegim şey rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin gerisinin çokta bir önemi yok
Ah kovalarim kimse sizi hak etmiyor 🥺 bi kova arkadaşımi da kimse kutlamamis geçen söyledi sinirlendim kıyamam size. Sizi umursamayani umursamayin çok güzel ve harikasınız 🤍