Moda & Stil Sizce hangi kot ceket? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi güzel hangisini almalıyım ilki biraz kısa ama çokmu crop kalır acaba Sizce hangi kot ceket? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Furgan Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% 1 yıl İkincisi ilki kot değil de kumaş gibi duruyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok ince sanırım ondan gömleği andırıyor gibi biraz ama alt kısmı hoşuma gitti Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Fiyatları ne 0 22 Yorumla Soran 1 yıl İkiside aynı 900 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alttakini al üstteki daha ince duruyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ve farklı daha kombinler yapabilirsin alttakiyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birde verdiğin paraya değsin 😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Alttakide baya inceymis biri öyle yazmış ama bende ince istiyorum zaten Yorumla Soran 1 yıl Degermiki o fiyata Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben alttakini beğendim hem daha kullanışlı geldi bana yinede karar senin tabi Yorumla Soran 1 yıl Mavide var o 1400 tl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E 900 değlmiydi Yorumla Soran 1 yıl Yok bu LCW bu 900 mavide var bitane o 1400 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee bu gayet güzel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Marka takıntın yoksa iyi bence Yorumla Soran 1 yıl Yok yok sadece çok ince yazmış biri ona kafam takıldı gömlek inceliğindemi acaba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani zaten bunu kar da kışta gitmezsin tam Şu an ki havalara göre gayet iyidir bence Yorumla Soran 1 yıl Buda mavinin Yorumla Soran 1 yıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu mavi cidden niye böyle ya bence LCW daha şık duruyor Yorumla Soran 1 yıl Evet 1400 çok fazla bu daha Uygun gerçekten teşekkür ederim yorumun için Yorumla Soran 1 yıl Bunu alabilirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim mesele para değil hani daha güzel olsa al dicem de hem daha pahalı hem güzel değil 😀 Yorumla Soran 1 yıl Evet haklısın bende öyle düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güle güle giy 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkincisi ilki kot değil de kumaş gibi duruyor
Çok ince sanırım ondan gömleği andırıyor gibi biraz ama alt kısmı hoşuma gitti
Net 2
Alttaki net
Fiyatları ne
İkiside aynı 900
Alttakini al üstteki daha ince duruyor
Ve farklı daha kombinler yapabilirsin alttakiyle
Birde verdiğin paraya değsin 😀😀
Alttakide baya inceymis biri öyle yazmış ama bende ince istiyorum zaten
Degermiki o fiyata
Ben alttakini beğendim hem daha kullanışlı geldi bana yinede karar senin tabi
Mavide var o 1400 tl
E 900 değlmiydi
Yok bu LCW bu 900 mavide var bitane o 1400
Ee bu gayet güzel
Marka takıntın yoksa iyi bence
Yok yok sadece çok ince yazmış biri ona kafam takıldı gömlek inceliğindemi acaba
Yani zaten bunu kar da kışta gitmezsin tam Şu an ki havalara göre gayet iyidir bence
Buda mavinin
Bu mavi cidden niye böyle ya bence LCW daha şık duruyor
Evet 1400 çok fazla bu daha Uygun gerçekten teşekkür ederim yorumun için
Bunu alabilirim
Rica ederim mesele para değil hani daha güzel olsa al dicem de hem daha pahalı hem güzel değil 😀
Evet haklısın bende öyle düşünüyorum
Güle güle giy 🙂