Güncellemeler
1 yıl
her konuda dinler yeri gelince öneri veririm
Güncellemeler
1 yıl
amacım herşeyi içine atan ve dolmuş kişilere yardımcı olabilmek bende yaşadım çünkü bu ard KADIN erkek fark etmez
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Derdi olup kimseye güvenemeyenler buyrun sizi bekliyorum. :)))))))))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sana nasıl güveneceğiz haha :) seans ücreti kaç para :)
Ben sadece sanal belki güvenirsiniz anlatıp rahatlarsınız diye beni tanımadığınız için ona buna anlatır derdinizde olmasın diye ayrıca ne parası ben sadece insanlık yapmaya çalışıyorum lütfen gerçekten buna ihtiyacı olan insanlar varken su istimal etmeyin
ama sanalda olsa insan güvenmek ister önce sadece boş kağıda dert yanmak gibi dert köşesi haline getirmekte doğru değil.. ama düşüncen güzel iyi dert dinlemeler.. ama dikkat et o dertleri sende dert yaratmaya başlamasın... fazla dert dinlemekte insanın içini şişirebilir tecrübeyle sabittir..
haklısınız bu devirde öyle maalesef teşekkürler
Dert dinlediğin kadar peki derde derman olabiliyor musun
Tabiki denerim:))
Olur Dertleşelim o zaman 🙂
buyrun bekliyorum :))))
Teşekkür ederim, dinlemiş kadar oldun. Hayat zaten zor bir de sen kafanı ağrıtma🙂
Hayır önemli değil istersen dinleyebilirim istediğin zaman burdayım :)))
Teşekkür ederim çok sağ ol Eğer senin de anlatmak Konuşmak istediğin bir şey olursa her zaman yazabilirsin🙏❤
nedemek tamam aklımda bulundurucam :))))
Tabiki seve seve 🙂
Çare bulabiliyor musun peki
Tabiki
O kadar iddiali olmanı neye borcluyuz
iddia değil elimden gelirse yaparım ki iyi veya kötü bir fikrim olur mutlaka konuya göre
İyi insansın ama burada seni çok yorarlar
Çok şükür yok
Çok şükür umarım hep böyle olursun sende herkeste
Sende
ıphone ihtiyacım var
Peki sizce gerçekten iphone mı ihtiyacınız var yoksa sadece işinizi görecek bir telefona mı? ya da nedne ihtiyacınız var?
Gerçekten bir ıphone ihtiyacım var.
peki sebebini öğrenebilirmiyim yani arkadaş ortamı ile ilgili birşeymi ya da farklı bir sebeptenmi
Android telefonlar güvbenli değil uzaktan erişim ve bancalık işleri için çok haber okudum hepsi adrodi ve bankacılık şifree vs gübenle korumuyor. ıphpne uzaktan erişim çok zor
peki derdin tam olarak ne yani maddiyatmı
evet maalesef çok büyük model değil 11-12-13 2. el düşünyıorum ama şu an hiç bitcem yok zaten mevcut telefonum 3-5 bin
Evet bu durumu ailem yaşarken bende yaşamıştım bu yüzden seni anlıyorum biz o zaman kendimizi sıkıp borçla ve tanıdık yordamıyla hafif indirimli almıştık ama senin öyle bir durumun olmayabilir. o yüzden peki tek kişimi yaşıyorsun öyleyse yeni bir işe girmeyi denesen veya günde 30-50 TL de olsa para biriktirsen ve bence iyibir iş bulmayı deneyebilirsin veya böyle küçük kurumların kanalların çekilişleri olabilir ayrıca iş bulmak sadece ıphone için değil hayat böyle çok zor ya :( çok yıpratıyor insanı bu pahalılıkta zor yani
Beni de
buyur
Burdan yazamam
Nasıl atayım gizlisin
nasıl yapıcaz
Olur
Dinliyorum:)