Diğer Mercimek çorbası yenirmi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Pazar akşam yapmıştık dolapta duruyor bugün yenirmi acaba Güncellemeler1 yıl Yedik tadı iyiydi arkadaşlar bişey olmamış yorumlarınız için teşekkürler re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Mercimek çorbası yenirmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
busbus000 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Mercimek çabuk bozulan bir ürün iyi koşullarda muhafaza etmek gerekir eğer koku vs yoksa yenebilir 0 0 Yorumla
Rav3nn Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Dünden kalan yemek yerim de 3 günlük yemek bilemiyorum ya 0 0 Yorumla
yawheheişteöyle Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl mis gibi de içilir. tam kıvama oturmuştur. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bu sürede bozulur mu ya yenmez diyolar Yorumla yawheheişteöyle 1 yıl ne alakası var ya buzdolabında tutmuyor muydunuz? Yorumla Soran 1 yıl Evet ama insanlar neden yenmez diyor anlamadım yani pazar günü yapılmıştı Yorumla yawheheişteöyle 1 yıl sürekli dışarı çıkarıp tekrar dolaba aldıysanız içmeyin. ama dolaptan çıkmadıysa sorun olmaz. ben dolaptaki 6-7 günlük çorbayı çıkarıp içiyorum. aşağıda bir hanımefendinin yazdıklarını da değerlendirin. Yorumla Soran 1 yıl Yok tekrar olmadı yapıldığı gün yendi dolaba alındı bidaha tekrar ısıtılmadi ama neyse Yorumla yawheheişteöyle 1 yıl Bir şey olmaz rahat ol Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dolapta bir şey olmaz. 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İçinde mercimek varsa ya yenir.. 0 0 Yorumla
Gabriel_Pasternak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır yenmez, benim bildiğim içilir 0 0 Yorumla
Eireneqq Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yenmez 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Oohooo herkes yenmez diyo Yorumla Soran 1 yıl Bu sürede bozulurmuki bu Yorumla Eireneqq 1 yıl Bence riske girmeye değmez Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 812 cevap paylaştı. yenilmez 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl ishal yapar Yorumla Soran 1 yıl Neden yapsınki bozulmadıysa Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl of ye o zaman ne sorguladın sende. Yorumla
Doktorrbirüye Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% 1 yıl Yenmez gibi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Necenu Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Doktorrbirüye 1 yıl Şişirir Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yenir 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bozulma olmaz değilmi bu sayede Yorumla Soran 1 yıl Sürede Yorumla Sitemkarım 1 yıl Olmaz eğer dolap işini iyi yapıyorsa Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorumki Yorumla Sitemkarım 1 yıl Bi ısıtır tadına bakarsın Yorumla
hibetüş Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Yenir 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bozulma olmaz değilmi bu sayede Yorumla Soran 1 yıl Sürede Yorumla hibetüş 1 yıl Tadına bakın değişiklik varsa yemeyin Yorumla Soran 1 yıl Değişiklik nasıl oluyoki nasıl anlaşılır kokusu normal gibi Yorumla
Kaanc34 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tadı nasıl 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorumki. d kokusu normal ama annem yiyin demişti Yorumla Kaanc34 1 yıl E ye bişey olmaz Yorumla Soran 1 yıl Bu sürede bozulma olur mu Yorumla Kaanc34 1 yıl En fazla İshal eder bişey olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Mercimek çabuk bozulan bir ürün iyi koşullarda muhafaza etmek gerekir eğer koku vs yoksa yenebilir
Dünden kalan yemek yerim de 3 günlük yemek bilemiyorum ya
mis gibi de içilir. tam kıvama oturmuştur.
Bu sürede bozulur mu ya yenmez diyolar
ne alakası var ya buzdolabında tutmuyor muydunuz?
Evet ama insanlar neden yenmez diyor anlamadım yani pazar günü yapılmıştı
sürekli dışarı çıkarıp tekrar dolaba aldıysanız içmeyin. ama dolaptan çıkmadıysa sorun olmaz. ben dolaptaki 6-7 günlük çorbayı çıkarıp içiyorum. aşağıda bir hanımefendinin yazdıklarını da değerlendirin.
Yok tekrar olmadı yapıldığı gün yendi dolaba alındı bidaha tekrar ısıtılmadi ama neyse
Bir şey olmaz rahat ol
Dolapta bir şey olmaz.
Lapa olmuş, iğrenç olmuştur
İçinde mercimek varsa ya yenir..
Hayır yenmez, benim bildiğim içilir
Yenmez
Oohooo herkes yenmez diyo
Bu sürede bozulurmuki bu
Bence riske girmeye değmez
yenilmez
Neden
ishal yapar