Bıktım artık herkes aynı şeyi merak ediyor soruyor bilmeyen zaten soruyor bilende bilmeyenlerin yanında sanki haberi yokmuş gibi konuşuyor konuyu açıyor ailem sevgilim (bilmeyen) kuzenlerim akrabalarım arkadaşlarım hepsi bana artık çok farklı davranıyor zaten kendi yararlarına göre hareket ediyorlar ama bu işi fiziki olarak da yansıtıyorlar sözlü olarak da soruyorlar ama cevabı kendileri veriyorlar evet öylesin diye ben ga* im evet doğru ben hizmet ediyorum köl**** lik de yapıyorum nasıl anlatayım bilmiyorum 🤷♂️ ikinci fotoğraf bizzat kendime ait yerde olan benim
Köşeye sıkışmış kim ne diyor ne kadar biliyor doğru mu söylüyor diye izliyorum ne yapabilirim başka?
Alacağın zevk için insanların seni kullanmasına izin verme, böyle şeyler karşılıklı olur. Özellikle sevgi ve saygı olursa bu tarz konuları düşünmezsin bile..
Ayaklara çok zaafım var bunu bilenler iyi kullanıyor bir arkadaşımı sürekli arıyorum 7 yaş falan büyük ama hiç kimseyle bir şey yaşamamış milli bile olmamıştı ayaklarına aynen devam etmem için aleti de ağzına alman lazım dedi yaptım arkadan da istedi onu da yaptım hâlâ devam ediyorum
Sevgilim bile nerdeyse her gün arıyor kölem hizmetlim aslında senin kocan benim sende benim fantezi kuzum**** sun çok yorgunum ayaklarım ağrıyor o yüzden sana ihtiyacım var ağzına ve arkana sokmak istiyorum iki ayağımı tamam olsun diyorum aferin sana bu arada ben belden bağlamalı atletik kaslı 25 santim zenci erkeğin aleti de var yanımda önce zencinin aletini alacaksın yoksa ayak yok dedi tamam dedim buluştuk gerçekten önce benim arabam da kucağında sonra sağ koltukta arkamdan üstüme geldi yaptı beni de öyle ayaklarını yapmaya başladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dostum anlatmak zorunda değilsin sadece evet öyleyim de geç. Bizimkilerinde bir aralar içine doğuyordu sanırım ama hiç açık açık sormadılar..
Ya kuzenlerimin arkadaşlarımın hepsi bir kerelik diye istiyorlar şu an yüz yüze baktigim herkesle oldum
Ama sen biraz cozutmuşsun ya, bir kerede kalır mı hiç öyle bir şey 🤦🏻♂️
Alacağın zevk için insanların seni kullanmasına izin verme, böyle şeyler karşılıklı olur. Özellikle sevgi ve saygı olursa bu tarz konuları düşünmezsin bile..
Ayaklara çok zaafım var bunu bilenler iyi kullanıyor bir arkadaşımı sürekli arıyorum 7 yaş falan büyük ama hiç kimseyle bir şey yaşamamış milli bile olmamıştı ayaklarına aynen devam etmem için aleti de ağzına alman lazım dedi yaptım arkadan da istedi onu da yaptım hâlâ devam ediyorum
O da senin zaafını kullanmış kendi çıkarı için, bu sevgi değil işte çıkar ilişkisi. Kendini mutlu hissediyorsan ne âlâ. Ama değilsen üzücü
Sevgilim bile nerdeyse her gün arıyor kölem hizmetlim aslında senin kocan benim sende benim fantezi kuzum**** sun çok yorgunum ayaklarım ağrıyor o yüzden sana ihtiyacım var ağzına ve arkana sokmak istiyorum iki ayağımı tamam olsun diyorum aferin sana bu arada ben belden bağlamalı atletik kaslı 25 santim zenci erkeğin aleti de var yanımda önce zencinin aletini alacaksın yoksa ayak yok dedi tamam dedim buluştuk gerçekten önce benim arabam da kucağında sonra sağ koltukta arkamdan üstüme geldi yaptı beni de öyle ayaklarını yapmaya başladım
Bu sohbeti bitirelim hiç hoş değil..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!