Karınızla normal bir şekilde bir sebepten dolayı ayrıldınız kavga gürültü yok bir müddet sonra örneğin bir kaç sene sonra eşinizi başka bir adamla evlenmiş ve hamie görseniz ufakta olsa bir kıskançlık olur mu yeni eşine kafayı takar mısınız psikopat ruhunuz var mı?
Lütfen doğru ve net olun kimse sizden melek rolü yapmanızı istemiyor.
Güncellemeler
1 yıl
Eski eşiniz çok güzel taş gibi
Çekişmeli ve kavga olmadan boşandığınız karınız başka bir erkekle evlense ve hamile görseniz ufakta olsa kıskanır mısınız?
Senin için kötü olmuş ama yapacak bir şey yok. Adam evlenmiş yeniden çoluğa çocuğa karışmış. Sen onu düşünmek yerine kendine odaklan. O zaten senin ahını almış ama doğacak çocuğun bir günahı yok
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Çekişmeli ve kavga olmadan boşandığınız karınız başka bir erkekle evlense ve hamile görseniz ufakta olsa kıskanır mısınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kısa süreli kıskançlık krizi olabilir ama ben çok takmam bitirdiysem bitirmişimdir çok fazla üzerine gitmeye gerek yok
Boşanmışsın her şey bitmiş bu saatten sonra ne kıskanması ya
Hayır tabii ki. Mutlu olsun daima. 👍🏻 niye düşünüp dert etsin ki bir erkek bunu.
Ayrıldığına göre demek ki kadını çekici bulmuyor bu yüzden de kafaya takacağını zannetmem yani aynı şey benim eski eşimde olsa takmam bitmiş sonuçta
Sen öyle bir durumda mısın
Beni hamileyken boşadı 1 sene sonra başka bir kadınla evlendi şimdi karısı hamile kendimi bitmez bir romanın içinde hissediyorum
Sen hamileyken boşadı mı seni? Nasıl iğrenç bir insanmış o ya
maalesef üstelik bir sene sonrada başka bir kadınla evlendi ve o da hamile 8 aylık
Senin için kötü olmuş ama yapacak bir şey yok. Adam evlenmiş yeniden çoluğa çocuğa karışmış. Sen onu düşünmek yerine kendine odaklan. O zaten senin ahını almış ama doğacak çocuğun bir günahı yok
Unutamıyorum onu çok sevmiştim
Seni karnında bebeğin varken boşamış. Kızım biraz olsun kendini düşün ve böyle bir adamdan kurtulduğun için mutlu ol. Bu adamla ömür geçmezdi
Sen çocuğu doğurdun mu peki
1 sene olmuş diyorum tabikide doğurdum
Yok aldırdın mi demek istemiştim. Sevdiğin kişi ve sizin çocuğunuz haliyle görmeye de geliyodur sizin için zor. olsa gerek
Hayır niye aldırayım babası o olabilir ama ben doğurdum ben çocuğum.
Geldi zaten eşinin hamile olduğunu orada gördüm karnı bayağı şişmiş
Hala seviyor musun
maalesef evet.
Ayrılık sebebiniz neydi ki özel değilse hem hamileymişsin hem seviyorsun garibime gitti ayrılmanız
Özel bir konu paylaşamam
Hmm peki sohbet etmek istersen dinleyebilirim seni
Etmek istemiyorum sizde gidin artık iyi günler
İyi günler
Umrumda olmaz
yasanmadan bilinmez
Farzetki yaşandı