Diğer Gördüğünüz en komik yazim hatasi nedir? celebface Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor almanyada 1950lerde kurulmus bir parti MASDİR NASYONEL PARTI Gördüğünüz en komik yazim hatasi nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. pek görmedim 0 0 Yorumla
Benüzülmemsenağlaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Seninki fav ama bu da iyi 0 1 Yorumla celebface 1 yıl hajdjjdjd mustakilim Yorumla
nanofyorbizinıs Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Bayramınızı enişten dileklerimle kutlarımBende ankastre bozukluğu varKitapoku kelime daramcığını genişletiyor 0 1 Yorumla celebface 1 yıl daramcik hshhdbd Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 796 cevap paylaştı. Bu Hitlerin partisi değil miydi ya masdir nasyonel işçi partisi 0 1 Yorumla celebface 1 yıl bilmiyorum ben masdırnasyonel falan hic anlamam o islerden Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. mustakil misiniz dicem cok klasik ama ahshahahgorsel cok iyiymis 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Nasyonel sosyal parti kuracam demek istemiştir belkide :D 0 0 Yorumla
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Masdir nasyonal ne be ulan gercek isminden daha havalı ha. Bunu nasıl düşünememişler 😂 0 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl "Çok pişmaniyeyim şu anda" djkdkdkd bu yazı hatası 0 2 Yorumla celebface 1 yıl hajdjdjjxd ben de pismaniyeyim (genel) Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Sksklslsksls Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Az önce gördüm çizkek 0 6 Yorumla celebface 1 yıl cizkeki ben de cizkek diye yaziyom Yorumla Kupid 1 yıl Senin içinde biraz utanayim Yorumla celebface 1 yıl utanicak daha farkli seylerim var Yorumla Kupid 1 yıl Mesela Yorumla celebface 1 yıl soyleyemem ayıp Yorumla Kupid 1 yıl Ha peki Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaçkap ve gaps duymuştum 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. benim ki yok :( 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Masdirnasyonal. Çok yaratıcı. 0 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Diğer konusunda 458 cevap paylaştı. Bu kadar komiği gelmedi 😂😂 0 5 Yorumla Kaptan_Cousteauu 1 yıl Geçen bu soruda bir şey gelmemişti aklıma bilmiyorum başkası paylaştımi ama bugün önüme bu düştü https://imgyukle.com/i/Cv4kQh Yorumla celebface 1 yıl tesekkur edsrim Yorumla Kaptan_Cousteauu 1 yıl Neden kız 😁😁 Yorumla celebface 1 yıl unutmayip paylastigin icin 🫶🏻 Yorumla Kaptan_Cousteauu 1 yıl Haha anladım rica ederim iremcim Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 918 cevap paylaştı. Komik 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. yok inter nacional 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
pek görmedim
Seninki fav ama bu da iyi
hajdjjdjd mustakilim
Bayramınızı enişten dileklerimle kutlarım
Bende ankastre bozukluğu var
Kitapoku kelime daramcığını genişletiyor
daramcik hshhdbd
Bu Hitlerin partisi değil miydi ya masdir nasyonel işçi partisi
bilmiyorum ben masdırnasyonel falan hic anlamam o islerden
mustakil misiniz dicem cok klasik ama ahshahah
gorsel cok iyiymis
Nasyonel sosyal parti kuracam demek istemiştir belkide :D
Masdir nasyonal ne be ulan gercek isminden daha havalı ha. Bunu nasıl düşünememişler 😂
"Çok pişmaniyeyim şu anda" djkdkdkd bu yazı hatası
hajdjdjjxd ben de pismaniyeyim (genel)
Sksklslsksls
Az önce gördüm çizkek
cizkeki ben de cizkek diye yaziyom
Senin içinde biraz utanayim
utanicak daha farkli seylerim var
Mesela
soyleyemem ayıp
Ha peki
Kaçkap ve gaps duymuştum
benim ki yok :(
Satılık karalüferli dayire
Sıkılıyorum Sıkılıyorum
Masdirnasyonal. Çok yaratıcı.
Bu kadar komiği gelmedi 😂😂
Geçen bu soruda bir şey gelmemişti aklıma bilmiyorum başkası paylaştımi ama bugün önüme bu düştü
https://imgyukle.com/i/Cv4kQh
tesekkur edsrim
Neden kız 😁😁
unutmayip paylastigin icin 🫶🏻
Haha anladım rica ederim iremcim
Satlik 😄
Komik
yok inter nacional
Gülmedim
Çok güldüm
😄😄😄😄