Kahve falı baktırdım ve kadının büyü yapmış olma ihtimalinden korkuyorum?

Bir kağıda adımı soyadımı ve doğum tarihimi yazdırdı ortalı bir şekilde daha sonra bilgilermin üstüne benim anladığım kadarıyla kahve telvesiyle Arapça Allah yazdı. Allah yazısının üstünü çapraz şekilde birkaç defa çizip altına bir çizik attı kağıdı katladı ve bana göstermediği bir şey yazdı ve telveyi yazdığı şeyin üstüne damlatıp son bir defa daha katladı ve falıma bakmaya başladı bana bir şey yapmış olabilir mi tehlikeli biri mi lütfen bilen biri cevap versin

Güncellemeler
1 yıl
korkuyorsun madem neden gidiyorsanız derseniz bu şekilde fal baktığını bilsem gitmezdim arkadaşımın önerisiyle arkadaşımla beraber gittim. daha önce de fal baktırdım ama bu şekilde bakan ilk kez gördüm
Güncellemeler
1 yıl
Kahvemi içtim ve kapattım buraya kadar bir sorun yoktu daha sonra kalem kağıt verip isim soyisim doğum tarihimi kağıdın ortasına yazmamı istedi. fincanımı alıp ilk bardaktaki telve ile Arapça Allah yazdı ve çapraz bir şekilde üstünü çizdi Allah yazısının ve altını da aynı şekilde çizdi daha sonra tabaktaki telve ile yazının ve çiziklerin üstünden geçti. kağıdı birkaç defa katladı ve en son üstüne bana göstermeden bir şey yazdı bu yazısına da telveden damlatıp son bir kez kağıdı katladı
Kahve falı baktırdım ve kadının büyü yapmış olma ihtimalinden korkuyorum?