Diğer Aklınızdan bi renk tutun tahmin edeyim (mi)? dodgee Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Evet canım sıkıldı Güncellemeler1 yıl 3 te 3 hey maşallah Aklınızdan bi renk tutun tahmin edeyim (mi)? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
vanellopevon Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Tuttummm 1 4 Yorumla dodgee 1 yıl Mavi Yorumla vanellopevon 1 yıl Doğru Yorumla dodgee 1 yıl Süperim ya 😎 Yorumla vanellopevon 1 yıl Hihiii Yorumla
bb3rfin Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Tuttum bul bakalım hshds 1 15 Yorumla dodgee 1 yıl Pembe Yorumla bb3rfin 1 yıl Tutmadı hshjs Yorumla dodgee 1 yıl Çünkünüm Siyah diye Yorumla bb3rfin 1 yıl Harbi siyah tutmuştum kskfs Yorumla dodgee 1 yıl Bence ilkte bulmamdan daha şaşırtıcıydı dıdmdl Yorumla bb3rfin 1 yıl O niyeee Yorumla dodgee 1 yıl Çünkü siyah dedim ya kendimden emin 😄 Yorumla bb3rfin 1 yıl Siyah favori yaa Yorumla dodgee 1 yıl Aslına bakınca siyah renk değil ama güzel evet 😄 Yorumla bb3rfin 1 yıl Aynen öyledir tabi görüyorum siyaha bürünmüşsün😃 Yorumla dodgee 1 yıl Siyah giyim konusunda candır 😄 Yorumla bb3rfin 1 yıl Belki de gökkuşağı siyaha aşıktı Yorumla dodgee 1 yıl Gökkuşağı siyaha platoniktir Siyah egoist 😄 Yorumla bb3rfin 1 yıl Ayy buna güldüm manyak ya😂😅 Yorumla dodgee 1 yıl 😄😄 Yorumla
İlyaİlyiçOblomov Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Tuttum 1 14 Yorumla dodgee 1 yıl Turuncu Yorumla İlyaİlyiçOblomov 1 yıl Hayır Yorumla dodgee 1 yıl Beyaz Yorumla İlyaİlyiçOblomov 1 yıl Yanlış Yorumla dodgee 1 yıl Siyah Yorumla İlyaİlyiçOblomov 1 yıl Yanlış sabaha bulursun inş Yorumla İlyaİlyiçOblomov 1 yıl İçimden ilk turuncu geçmişti ama sonra vazgeçtim Yorumla İlyaİlyiçOblomov 1 yıl Lilaydi Yorumla dodgee 1 yıl Kusura bakma ya tekte bulamadığım için dkdmd Yorumla dodgee 1 yıl Yok bej rengi sende varya 😂 Yorumla İlyaİlyiçOblomov 1 yıl Ne demek ya sorun değil jxnsjf Yorumla İlyaİlyiçOblomov 1 yıl Napim üstümde lila vardı o yüzden onu tuttum Yorumla dodgee 1 yıl Doğru nasıl düşünemedim onu Yorumla İlyaİlyiçOblomov 1 yıl Jdkwkdk Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur edebilirsiniz... 0 2 Yorumla dodgee 1 yıl Kaverengi Yorumla Toval 1 yıl Mavi:) Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 533 cevap paylaştı. Tuttum bırakmam 0 4 Yorumla dodgee 1 yıl Baya saat geçmiş ama Beyaz diyorum Esrihbaenl 1 yıl Büyüsü bozulmuş 🤭bilemedin dodgee 1 yıl Siyah çünkü 😄 Esrihbaenl 1 yıl Olmadı be 🤣🤣
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Tuttum doğruyu söylersen değiştiririm 😂🤣 0 19 Yorumla dodgee 1 yıl Ohoo ne anlamı var söylememin o zaman 😄 Siyah ama Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Valla yok ben pembe dedim 🤣 Yorumla dodgee 1 yıl Bak öyle dedin diye inanmıyorum şu an sana 😄 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Biliyom 😃 ama yalan söylemeye ihtiyacım yok 😃 Yorumla dodgee 1 yıl Kendin söyledin ben değil 😄 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Anlıyorum sıkıntı yok 🤣 Yorumla dodgee 1 yıl Söylemesen 2. de bilirdim bu arada Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Sanmıyorum 😂 Yorumla dodgee 1 yıl Allah Allah tut bi tane daha onu tekte bilicem Yorumla dodgee 1 yıl Lila tarzı tutmada Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl youtube.com/shorts/QwmJpygVBv0?si=7ie6uFeeKKKble7Y Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Bı daha düşün 🤣 Yorumla dodgee 1 yıl Videodan ne anlamam gerekiyor 😄 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Tuttursan da değişir 🤣 Yorumla dodgee 1 yıl Değiştirmezsin 😄 Yorumla dodgee 1 yıl Tuttun mu söylüyorum Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Tuttum 😂 Yorumla dodgee 1 yıl Mor Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Vallahi de sarı 😃 Yorumla
Biyokahve Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Yok artık 😆😆Gönder gelsin 0 3 Yorumla dodgee 1 yıl Siyah Yorumla Biyokahve 1 yıl Sjddjfjfjfjddjd evet Yorumla dodgee 1 yıl 😄 Yorumla
Konusanpenguen Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Et kanka ipucu : turuncu? 0 3 Yorumla dodgee 1 yıl Turuncu Yorumla Konusanpenguen 1 yıl Tebrikler kardom 👏 Yorumla dodgee 1 yıl Eyvallahh 😄 Yorumla
pikachu115 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl En sevdiğim rengi tuttum hadi bakalım 1 3 Yorumla dodgee 1 yıl Sarı Yorumla pikachu115 1 yıl Beyazdı Yorumla dodgee 1 yıl Tüh be pikachudan yola çıktık Yorumla
pɐɥlıɐ Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl Tuttum. Acaba nedir nedir. 😄 0 1 Yorumla dodgee 1 yıl Sarı Yorumla
Sarimsakli_pankek Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Ettt 0 6 Yorumla dodgee 1 yıl Pembedir Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Yok Yorumla dodgee 1 yıl Yok 😄 Yorumla dodgee 1 yıl Siyah o zaman Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Mor Yorumla dodgee 1 yıl İlkte mor geçmişti aklımdan Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Tuttum. 0 4 Yorumla dodgee 1 yıl Turuncu mu Yorumla isimyazmasamolurmu 1 yıl Pembeydi 😔 Yorumla dodgee 1 yıl Rütbeliye hürmet yoksa bilirdim Yorumla isimyazmasamolurmu 1 yıl Bil bil çekinme 😅 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Et bakalım 0 26 Yorumla dodgee 1 yıl Siyahh Yorumla isabella181919 1 yıl Hayır Yorumla dodgee 1 yıl O kadar siyah beyaz filtreli fotoğraflar koymuşsun ayıb Yorumla dodgee 1 yıl Kırmızı Yorumla isabella181919 1 yıl Hayır yanlış Yorumla dodgee 1 yıl Son kez mavi derim Yorumla isabella181919 1 yıl Bulamıyorsun Yorumla dodgee 1 yıl Neymiş Yorumla isabella181919 1 yıl Söylemem 😂 Yorumla dodgee 1 yıl Pembe deme sakın 😄 Yorumla isabella181919 1 yıl Hayır yaa 😂 Yorumla dodgee 1 yıl Tutmadın mı naptın bu kadar uzamıyordu dkdmdo Yorumla isabella181919 1 yıl Hayır tuttum, en sevdiğim renk hatta 😂 Yorumla dodgee 1 yıl He oysa bilirim mi öyle bi diyor ki 😄😄 Yorumla dodgee 1 yıl En sevdiğin renk nasıl bunlar içinde olamaz Yorumla dodgee 1 yıl He tamam tamam Mor Yorumla isabella181919 1 yıl Hayır değil o da neyse pes ett Yorumla dodgee 1 yıl Yoo 1 renk kaldı zaten Yeşil Yorumla isabella181919 1 yıl Hiç sevmem Yorumla dodgee 1 yıl Turuncudan vaz geçtiysen sarıdır Yorumla isabella181919 1 yıl Hayır hiç biri Yorumla dodgee 1 yıl Sen tutmadın he Yorumla isabella181919 1 yıl Kahve rengi en sevdiğim renkti Yorumla dodgee 1 yıl Yeminle kahverengiyi en sevdiği renk seçen tek kişi olabilirsin ya Aklıma hep geldi yok ya değildir diyip söylemedim 😄 Yorumla isabella181919 1 yıl Çok asil bir renk, kimsenin kolayca seveceği bir renk değil.. o yüzden en çokta ben severim Yorumla dodgee 1 yıl Otantik şeyleri seviyorsun Anladım asilden kastını Yorumla
gizli2534 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Tuttum 0 2 Yorumla dodgee 1 yıl Mavi Yorumla gizli2534 1 yıl Yeşil di Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 579 cevap paylaştı. Et bakalım 0 2 Yorumla dodgee 1 yıl Mor Yorumla fıstıklı_kurabiye 1 yıl Yakıştı ama sana mor renk çok, mavi ve kırmızı arasında kaldım ben 😅 Yorumla
bıseysorupcıkıyom Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla dodgee 1 yıl Mavi Yorumla bıseysorupcıkıyom 1 yıl Pembe Yorumla dodgee 1 yıl Tüh Yorumla
belirsizkaranfil Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 0 5 Yorumla dodgee 1 yıl Sarı Yorumla belirsizkaranfil 1 yıl Yanlış kdkdk Yorumla dodgee 1 yıl Sarı profil diye aklına ilk o gelmiştir diye düşündüm dodmdpd Yorumla dodgee 1 yıl Siyah o zaman Yorumla belirsizkaranfil 1 yıl O da yanlış kdkfk Yorumla
tahirhancizaddoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 93% 1 yıl Et bakim 0 3 Yorumla dodgee 1 yıl Siyah Yorumla tahirhancizaddoglu 1 yıl He valla fşcsbfndfçş Yorumla dodgee 1 yıl Ha walla dkdmdpdmdö Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tamam tuttum 0 7 Yorumla dodgee 1 yıl Siyah Yorumla Parlayanyıkılış 1 yıl İçimi kararttın o ne öyle Yorumla dodgee 1 yıl 😄 Pembe o zmaan Yorumla Parlayanyıkılış 1 yıl O kadar da aşko kuşko değilim Yorumla dodgee 1 yıl Mavi Yorumla dodgee 1 yıl Buna da bir şey bulamazsın 😄 Yorumla Parlayanyıkılış 1 yıl Mavi zten 😂en sevdiğim renk Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 324 cevap paylaştı. Evet ben hazırım... 0 1 Yorumla dodgee 1 yıl Kahverengi Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tuttum hadi bul 0 3 Yorumla dodgee 1 yıl Baya geçmiş aradan ama mor Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Bilemedin turuncu Yorumla dodgee 1 yıl Söylemesen bilicektim Gelde kanıtla bilemiceğimi 😄 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tahmin edin 0 3 Yorumla dodgee 1 yıl Siyah Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Tutmadı sarıydı Yorumla dodgee 1 yıl Tüh be Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tuttum 0 3 Yorumla dodgee 1 yıl Mavi Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Doğru 😕 Yorumla dodgee 1 yıl 😎😄 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl tamam tuttum 0 36 Yorumla dodgee 1 yıl Siyah Yorumla nemünoseboo 1 yıl dııııt Yorumla dodgee 1 yıl SISMDODMDODMLD Yorumla dodgee 1 yıl Dııt ne ya Yorumla dodgee 1 yıl Pas Yorumla nemünoseboo 1 yıl elendin demek ahshs Yorumla nemünoseboo 1 yıl başka tahmin Yorumla dodgee 1 yıl Pembe Yorumla nemünoseboo 1 yıl ay evet😻 Yorumla dodgee 1 yıl Başta kullanıcı adına birde profiline baksam ilk başta pembe derdim Yorumla dodgee 1 yıl Nemünosebo dkdmdodm Yorumla nemünoseboo 1 yıl hm bende soruya gelmeden önce profile baksaydim geçmişte kalmış birinin kafamdaki rengi bulamicagini bilip basit bı renk tutardım ahshshs Yorumla dodgee 1 yıl Geçmişte kalmış derken Yorumla dodgee 1 yıl Kimsin la sen Yorumla dodgee 1 yıl Tanıdık anlamında demedin de mi 😄 Yorumla nemünoseboo 1 yıl la mı? Yorumla nemünoseboo 1 yıl hangi yıldayız diye aratan biri gelecekten gelmediğine göre shhsa Yorumla dodgee 1 yıl Ksmddomddpdmdl Yorumla dodgee 1 yıl Bende geçmiş falan diyince eskilerden birisin sandım Yorumla nemünoseboo 1 yıl çok gülüyon dodgee Cook nbmnm Yorumla nemünoseboo 1 yıl ha. yok 4-5 dır felan burdayim Yorumla dodgee 1 yıl Yok anlamadın Sen geçmişten biri diyince Bende eski sevgilim falan sandım O yüzden kimsin sen diye sordum 😄 Yorumla nemünoseboo 1 yıl yok değilim maalsef ahhshs noldu üzüldün mü Yorumla dodgee 1 yıl Yok eğer olsaydın üzülürdüm dıdmdodmf Yorumla nemünoseboo 1 yıl kıyamam shhzzh Yorumla dodgee 1 yıl Sen niye iyimser bakıyorsun dıdmdodkd Muhatap olduğum için üzülürdüm anlamında dedim DKDMDODÖDODLD Yorumla dodgee 1 yıl Çok komiksin nemünosebo Yorumla nemünoseboo 1 yıl iyimser değilim ahshbs kıza da üzüldüm senle muhatap olamadı tüh Yorumla nemünoseboo 1 yıl çok istiyodu da zaten bnvnmn Yorumla nemünoseboo 1 yıl ay sana satasmak çok eğlenceli nbmbnn Yorumla dodgee 1 yıl Şu an sataşılan ben miyim Ben tam tersi düşünüyorum 😄 Yorumla dodgee 1 yıl Ben ayrıldım bide ben mi isticem dkdmdodmd Yorumla nemünoseboo 1 yıl ahahha bana satastigini sanmıyorum tam tersi felan değil Yorumla nemünoseboo 1 yıl Ben ayrıldım bide ben mi isticem dkdmdodmdAFSSFSTZZV mantıklı Yorumla dodgee 1 yıl Yaaa böyle mantıklı dedirtirler 😄😄 Yorumla nemünoseboo 1 yıl aferin shzbh Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 426 cevap paylaştı. Tahmin et bakalım. 0 3 Yorumla dodgee 1 yıl Pembe Yorumla Princessax 1 yıl Kırmızı idi. Yorumla dodgee 1 yıl Kırmızı renk tutan prenses mi olur Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Et bakalım 0 1 Yorumla dodgee 1 yıl Mavi Yorumla
biraileevliaşkkadını Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl Olur 0 5 Yorumla dodgee 1 yıl Kırmızı Yorumla biraileevliaşkkadını 1 yıl Herkese kırmızı demissin sen mavi siyah Yorumla dodgee 1 yıl Siz hangisini tuttunuz Yorumla biraileevliaşkkadını 1 yıl Dedim Yorumla dodgee 1 yıl Mavi siyah mı Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur 0 21 Yorumla dodgee 1 yıl Mor Yorumla SorryImnotreadyyet 1 yıl Bilemedin Yorumla dodgee 1 yıl Siyah çünkü Yorumla SorryImnotreadyyet 1 yıl Değil Yorumla dodgee 1 yıl Tabii ki değil Kırmızı olduğu için Yorumla SorryImnotreadyyet 1 yıl O da değil xkskxkd Yorumla dodgee 1 yıl Mavi tutmuş olamazsın ciddi misin Yorumla SorryImnotreadyyet 1 yıl Mavi de değill :D Yorumla dodgee 1 yıl Tutmuş olamazsın dedim zaten 😄 Yorumla dodgee 1 yıl Naptın bulamayım diye mi zorladın Lila falan mı odmdodm Yorumla SorryImnotreadyyet 1 yıl Lila da değil skskkdkf Yorumla dodgee 1 yıl Yeşil 😄 Yorumla SorryImnotreadyyet 1 yıl Değil agahdjfkt Yorumla dodgee 1 yıl Beyaz mı Yorumla SorryImnotreadyyet 1 yıl Değil söylim mi Yorumla dodgee 1 yıl Hayır Yorumla dodgee 1 yıl Pembe Yorumla SorryImnotreadyyet 1 yıl Eveeet sonunda bildin bu da ödülün 🏆 Yorumla dodgee 1 yıl Yav bi profiline bak Kırmızılı siyahlı Karanlık renkler Pembe tutmaya utanmadın mı hiç dkdmdpdm Yorumla SorryImnotreadyyet 1 yıl İçimiz rengarenk fjfkkfkf Yorumla dodgee 1 yıl Ksmdodmdpdmdld Neyse bildim mi bildim Hadi eyvallahh 😌 Yorumla
Yol_Çekecektin Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Tanamm 0 3 Yorumla dodgee 1 yıl Yeşil Yorumla Yol_Çekecektin 1 yıl Daha tutmamış tuh ya hızlı davrandin heba oldu Yorumla dodgee 1 yıl Sen yeşil tutardın bildim sayıyorum Yorumla
alss124 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Tuttum söyle 0 15 Yorumla dodgee 1 yıl Siyah Yorumla alss124 1 yıl Bilemedin Yorumla dodgee 1 yıl Kırmızı çünkü Yorumla alss124 1 yıl Yooo mavi Yorumla dodgee 1 yıl Niye bozdun ki şimdi ne güzel biliyordum herkesinkini 😄 Yorumla alss124 1 yıl Sen maviye gelene kadaaar sabah olur Yorumla dodgee 1 yıl Gelicektim belki 😄 Yorumla alss124 1 yıl Ama gelmedin Yorumla dodgee 1 yıl Söyledin çünkü nasıl geleyim Yorumla alss124 1 yıl Bizde 2 kere şans verilir Yorumla dodgee 1 yıl Yav nesin sen Ramiz dayı mı oyun oynuyoruz burada bozuyorsun dkdmdodmd Yorumla alss124 1 yıl Yok Polat Alemdar :d Yorumla dodgee 1 yıl Belli 2 renk tahmin ettik Mafya kesildin başıma 😂😂 Yorumla alss124 1 yıl Geçersiz ama Yorumla dodgee 1 yıl Tamam sensin sen 😄 Yorumla
Rojinn35 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Tuttum 0 21 Yorumla dodgee 1 yıl Siyah Yorumla Rojinn35 1 yıl Bilemedin 😅 Yorumla dodgee 1 yıl Bilicem 😄 Yorumla dodgee 1 yıl Mavi Yorumla Rojinn35 1 yıl Yokk Yorumla Rojinn35 1 yıl Yaklaştınn Yorumla dodgee 1 yıl Yaklaştın nasıl oluyor 😄 Yorumla dodgee 1 yıl Lacivert mi Yorumla Rojinn35 1 yıl Hayırr Yorumla Rojinn35 1 yıl Hadi yapabilirsin inanıyorum sana 😅 Yorumla dodgee 1 yıl Maviye yaklaştın ne demek oluyor 😄 Yorumla dodgee 1 yıl Yeşil mi Ne alakaysa 😄 Yorumla Rojinn35 1 yıl Off hayırrr😅 Yorumla Rojinn35 1 yıl Yaklaşmıştın yaa Yorumla dodgee 1 yıl He tamam tamam 😄 Yorumla dodgee 1 yıl Mor Yorumla Rojinn35 1 yıl Heh sonunda😅 Yorumla Rojinn35 1 yıl Zeki çocukk Yorumla dodgee 1 yıl Mavinin neresi yakın mora Kafamı sen karıştırdın 😄 Yorumla Rojinn35 1 yıl Maviden koyu yaa 😅 Yorumla dodgee 1 yıl Maviden koyusu lacivert Yakın deyince onu anladım 😄 Yorumla
MysticSting Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tuttum 0 3 Yorumla dodgee 1 yıl Sende siyah tutmuş gibisin ya Yorumla MysticSting 1 yıl Doğru ☑️ Yorumla dodgee 1 yıl 😌 Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Söyle?💅🏻 0 3 Yorumla dodgee 1 yıl Siyah Yorumla Bay__İBNE 1 yıl Doğru. Hislerin kuvvetli maşallah Yorumla dodgee 1 yıl Öylemiş 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tuttum söyle 0 11 Yorumla dodgee 1 yıl Siyah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mavi idi') Yorumla dodgee 1 yıl Tüh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kızla konuş Yorumla dodgee 1 yıl Aniden söyledin napıyım dıdmdodmd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi ordan sen kıza git Yorumla dodgee 1 yıl İlk defa KS erkekten trip yiyorum dıdmkdmdofmf Yorumla dodgee 1 yıl Tamam reis bi sayı tut gönlünü alayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Moralimi bozdun burdaki erkekler hep kızların ağzına düşüyor iyi geceler Yorumla dodgee 1 yıl Vallahi dediğin tiple alakam yok canın sağolsun 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi geceler. Moralimi bozdun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tuttum 0 23 Yorumla zeynepimiz 1 yıl Senin ki mor 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır 😂 Yorumla dodgee 1 yıl Siyah tabii ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok valla bileceğini düşündüm Yorumla dodgee 1 yıl Pembe Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Son hakkın hadi başarabilirsin Yorumla dodgee 1 yıl Sarı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilemedin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sölimmi Yorumla dodgee 1 yıl Son kez mavi diyim bilemezsem söyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet mavi bildin, 😂😂😂😂 Yorumla dodgee 1 yıl Nasıl bildim ama 😎kdmdodmd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dörtte bildin şükür Yorumla dodgee 1 yıl 😄😄😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Akıllı bıdıkk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Profil fotoğrafın güzelmiş saçlarına iyi bak 30 a gelince dökülmüş olabilir Yorumla dodgee 1 yıl Gerçek hayat bitti bide buradada saçımın seyrek olduğu anlaşılıyor 😄 Yorumla dodgee 1 yıl İyi bakıyorum her gün teşekkür ederim yinede 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tavsiye verebilirim istersen erkekte saç cok önemli Yorumla dodgee 1 yıl Olur isterim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özel iğneli tarak var onla tara saçını biberiye suyu ya da biberiye yağı kullan :) bide eczaneden minoxil al hangisi aklına yatarsa Yorumla dodgee 1 yıl Başta dediğini yapıyorum haftada 2 kere Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Maşallah devam et Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tm.. 0 5 Yorumla dodgee 1 yıl Mavi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yanlış Yorumla dodgee 1 yıl Siyah o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doğru Yorumla dodgee 1 yıl 😎 Yorumla
ksyegeldimm Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl et bakalım 0 3 Yorumla dodgee 1 yıl Kırmızı Yorumla ksyegeldimm 1 yıl hayır Yorumla dodgee 1 yıl Mavi Yorumla
nonnocere61 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Tuttum 0 5 Yorumla dodgee 1 yıl Mavı Yorumla nonnocere61 1 yıl Bilemedin Yorumla dodgee 1 yıl Siyah Yorumla nonnocere61 1 yıl Kırmızıydı 😅 Yorumla dodgee 1 yıl Söylemesen belki 3. De bilicektim Neyse sağlık olsun 😄 Yorumla
Mameeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Et hadi 0 2 Yorumla dodgee 1 yıl Siyah Yorumla Mameeyy 1 yıl Doğru Yorumla
kayseriseyhan038 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl tuttum hadi et 0 3 Yorumla dodgee 1 yıl Sarı Yorumla kayseriseyhan038 1 yıl bilemedin siyah Yorumla dodgee 1 yıl Tüh be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tuttummm
Mavi
Doğru
Süperim ya 😎
Hihiii
Tuttum bul bakalım hshds
Pembe
Tutmadı hshjs
Çünkünüm Siyah diye
Harbi siyah tutmuştum kskfs
Bence ilkte bulmamdan daha şaşırtıcıydı dıdmdl
O niyeee
Çünkü siyah dedim ya kendimden emin 😄
Siyah favori yaa
Aslına bakınca siyah renk değil ama güzel evet 😄
Aynen öyledir tabi görüyorum siyaha bürünmüşsün😃
Siyah giyim konusunda candır 😄
Belki de gökkuşağı siyaha aşıktı
Gökkuşağı siyaha platoniktir Siyah egoist 😄
Ayy buna güldüm manyak ya😂😅
😄😄
Tuttum
Turuncu
Hayır
Beyaz
Yanlış
Siyah
Yanlış sabaha bulursun inş
İçimden ilk turuncu geçmişti ama sonra vazgeçtim
Lilaydi
Kusura bakma ya tekte bulamadığım için dkdmd
Yok bej rengi sende varya 😂
Ne demek ya sorun değil jxnsjf
Napim üstümde lila vardı o yüzden onu tuttum
Doğru nasıl düşünemedim onu
Jdkwkdk
Olur edebilirsiniz...
Kaverengi
Mavi:)
Tuttum bırakmam
Baya saat geçmiş ama Beyaz diyorum
Büyüsü bozulmuş 🤭bilemedin
Siyah çünkü 😄
Olmadı be 🤣🤣
Tuttum doğruyu söylersen değiştiririm 😂🤣
Ohoo ne anlamı var söylememin o zaman 😄 Siyah ama
Valla yok ben pembe dedim 🤣
Bak öyle dedin diye inanmıyorum şu an sana 😄
Biliyom 😃 ama yalan söylemeye ihtiyacım yok 😃
Kendin söyledin ben değil 😄
Anlıyorum sıkıntı yok 🤣
Söylemesen 2. de bilirdim bu arada
Sanmıyorum 😂
Allah Allah tut bi tane daha onu tekte bilicem
Lila tarzı tutmada
youtube.com/shorts/QwmJpygVBv0?si=7ie6uFeeKKKble7Y
Bı daha düşün 🤣
Videodan ne anlamam gerekiyor 😄
Tuttursan da değişir 🤣
Değiştirmezsin 😄
Tuttun mu söylüyorum
Tuttum 😂
Mor
Vallahi de sarı 😃
Yok artık 😆😆
Gönder gelsin
Siyah
Sjddjfjfjfjddjd evet
😄
Et kanka ipucu : turuncu?
Turuncu
Tebrikler kardom 👏
Eyvallahh 😄
En sevdiğim rengi tuttum hadi bakalım
Sarı
Beyazdı
Tüh be pikachudan yola çıktık
mavi
Niye söylüyorsun
Tuttum. Acaba nedir nedir. 😄
Sarı
Ettt
Pembedir
Yok
Yok 😄
Siyah o zaman
Mor
İlkte mor geçmişti aklımdan
Tuttum.
Turuncu mu
Pembeydi 😔
Rütbeliye hürmet yoksa bilirdim
Bil bil çekinme 😅
Et bakalım
Siyahh
Hayır
O kadar siyah beyaz filtreli fotoğraflar koymuşsun ayıb
Kırmızı
Hayır yanlış
Son kez mavi derim
Bulamıyorsun
Neymiş
Söylemem 😂
Pembe deme sakın 😄
Hayır yaa 😂
Tutmadın mı naptın bu kadar uzamıyordu dkdmdo
Hayır tuttum, en sevdiğim renk hatta 😂
He oysa bilirim mi öyle bi diyor ki 😄😄
En sevdiğin renk nasıl bunlar içinde olamaz
He tamam tamam Mor
Hayır değil o da neyse pes ett
Yoo 1 renk kaldı zaten Yeşil
Hiç sevmem
Turuncudan vaz geçtiysen sarıdır
Hayır hiç biri
Sen tutmadın he
Kahve rengi en sevdiğim renkti
Yeminle kahverengiyi en sevdiği renk seçen tek kişi olabilirsin ya Aklıma hep geldi yok ya değildir diyip söylemedim 😄
Çok asil bir renk, kimsenin kolayca seveceği bir renk değil.. o yüzden en çokta ben severim
Otantik şeyleri seviyorsun Anladım asilden kastını
Tuttum
Mavi
Yeşil di
Et bakalım
Mor
Yakıştı ama sana mor renk çok, mavi ve kırmızı arasında kaldım ben 😅
Et bakalım
Mavi
Pembe
Tüh
Et bakalım
Sarı
Yanlış kdkdk
Sarı profil diye aklına ilk o gelmiştir diye düşündüm dodmdpd
Siyah o zaman
O da yanlış kdkfk
Et bakim
Siyah
He valla fşcsbfndfçş
Ha walla dkdmdpdmdö
Tamam tuttum
Siyah
İçimi kararttın o ne öyle
😄 Pembe o zmaan
O kadar da aşko kuşko değilim
Mavi
Buna da bir şey bulamazsın 😄
Mavi zten 😂en sevdiğim renk
Evet ben hazırım...
Kahverengi
Tuttum hadi bul
Baya geçmiş aradan ama mor
Bilemedin turuncu
Söylemesen bilicektim Gelde kanıtla bilemiceğimi 😄
Tahmin edin
Siyah
Tutmadı sarıydı
Tüh be
Tuttum
Mavi
Doğru 😕
😎😄
tamam tuttum
Siyah
dııııt
SISMDODMDODMLD
Dııt ne ya
Pas
elendin demek ahshs
başka tahmin
Pembe
ay evet😻
Başta kullanıcı adına birde profiline baksam ilk başta pembe derdim
Nemünosebo dkdmdodm
hm bende soruya gelmeden önce profile baksaydim geçmişte kalmış birinin kafamdaki rengi bulamicagini bilip basit bı renk tutardım ahshshs
Geçmişte kalmış derken
Kimsin la sen
Tanıdık anlamında demedin de mi 😄
la mı?
hangi yıldayız diye aratan biri gelecekten gelmediğine göre shhsa
Ksmddomddpdmdl
Bende geçmiş falan diyince eskilerden birisin sandım
çok gülüyon dodgee Cook nbmnm
ha. yok 4-5 dır felan burdayim
Yok anlamadın Sen geçmişten biri diyince Bende eski sevgilim falan sandım O yüzden kimsin sen diye sordum 😄
yok değilim maalsef ahhshs noldu üzüldün mü
Yok eğer olsaydın üzülürdüm dıdmdodmf
kıyamam shhzzh
Sen niye iyimser bakıyorsun dıdmdodkd
Muhatap olduğum için üzülürdüm anlamında dedim DKDMDODÖDODLD
Çok komiksin nemünosebo
iyimser değilim ahshbs kıza da üzüldüm senle muhatap olamadı tüh
çok istiyodu da zaten bnvnmn
ay sana satasmak çok eğlenceli nbmbnn
Şu an sataşılan ben miyim Ben tam tersi düşünüyorum 😄
Ben ayrıldım bide ben mi isticem dkdmdodmd
ahahha bana satastigini sanmıyorum tam tersi felan değil
Ben ayrıldım bide ben mi isticem dkdmdodmd
AFSSFSTZZV mantıklı
Yaaa böyle mantıklı dedirtirler 😄😄
aferin shzbh
Tahmin et bakalım.
Pembe
Kırmızı idi.
Kırmızı renk tutan prenses mi olur
Et bakalım
Mavi
Olur
Kırmızı
Herkese kırmızı demissin sen mavi siyah
Siz hangisini tuttunuz
Dedim
Mavi siyah mı
Edeblrsn
Siyah
Olur
Mor
Bilemedin
Siyah çünkü
Değil
Tabii ki değil Kırmızı olduğu için
O da değil xkskxkd
Mavi tutmuş olamazsın ciddi misin
Mavi de değill :D
Tutmuş olamazsın dedim zaten 😄
Naptın bulamayım diye mi zorladın Lila falan mı odmdodm
Lila da değil skskkdkf
Yeşil 😄
Değil agahdjfkt
Beyaz mı
Değil söylim mi
Hayır
Pembe
Eveeet sonunda bildin bu da ödülün 🏆
Yav bi profiline bak Kırmızılı siyahlı Karanlık renkler Pembe tutmaya utanmadın mı hiç dkdmdpdm
İçimiz rengarenk fjfkkfkf
Ksmdodmdpdmdld Neyse bildim mi bildim Hadi eyvallahh 😌
Tanamm
Yeşil
Daha tutmamış tuh ya hızlı davrandin heba oldu
Sen yeşil tutardın bildim sayıyorum
Tuttum söyle
Siyah
Bilemedin
Kırmızı çünkü
Yooo mavi
Niye bozdun ki şimdi ne güzel biliyordum herkesinkini 😄
Sen maviye gelene kadaaar sabah olur
Gelicektim belki 😄
Ama gelmedin
Söyledin çünkü nasıl geleyim
Bizde 2 kere şans verilir
Yav nesin sen Ramiz dayı mı oyun oynuyoruz burada bozuyorsun dkdmdodmd
Yok Polat Alemdar :d
Belli 2 renk tahmin ettik Mafya kesildin başıma 😂😂
Geçersiz ama
Tamam sensin sen 😄
Tuttum
Siyah
Bilemedin 😅
Bilicem 😄
Mavi
Yokk
Yaklaştınn
Yaklaştın nasıl oluyor 😄
Lacivert mi
Hayırr
Hadi yapabilirsin inanıyorum sana 😅
Maviye yaklaştın ne demek oluyor 😄
Yeşil mi Ne alakaysa 😄
Off hayırrr😅
Yaklaşmıştın yaa
He tamam tamam 😄
Mor
Heh sonunda😅
Zeki çocukk
Mavinin neresi yakın mora Kafamı sen karıştırdın 😄
Maviden koyu yaa 😅
Maviden koyusu lacivert Yakın deyince onu anladım 😄
Tuttum
Sende siyah tutmuş gibisin ya
Doğru ☑️
😌
Söyle?💅🏻
Siyah
Doğru. Hislerin kuvvetli maşallah
Öylemiş 😄
Tuttum söyle
Siyah
Mavi idi')
Tüh
Sen kızla konuş
Aniden söyledin napıyım dıdmdodmd
Hadi ordan sen kıza git
İlk defa KS erkekten trip yiyorum dıdmkdmdofmf
Tamam reis bi sayı tut gönlünü alayım
Moralimi bozdun burdaki erkekler hep kızların ağzına düşüyor iyi geceler
Vallahi dediğin tiple alakam yok canın sağolsun 😄
İyi geceler. Moralimi bozdun
Tuttum
Senin ki mor 😂
Hayır 😂
Siyah tabii ki
Yok valla bileceğini düşündüm
Pembe
Son hakkın hadi başarabilirsin
Sarı
Bilemedin
Sölimmi
Son kez mavi diyim bilemezsem söyle
Evet mavi bildin, 😂😂😂😂
Nasıl bildim ama 😎kdmdodmd
Dörtte bildin şükür
😄😄😄
Akıllı bıdıkk
Profil fotoğrafın güzelmiş saçlarına iyi bak 30 a gelince dökülmüş olabilir
Gerçek hayat bitti bide buradada saçımın seyrek olduğu anlaşılıyor 😄
İyi bakıyorum her gün teşekkür ederim yinede 😄
Tavsiye verebilirim istersen erkekte saç cok önemli
Olur isterim
Özel iğneli tarak var onla tara saçını biberiye suyu ya da biberiye yağı kullan :) bide eczaneden minoxil al hangisi aklına yatarsa
Başta dediğini yapıyorum haftada 2 kere
Maşallah devam et
Tm..
Mavi
Yanlış
Siyah o zaman
Doğru
😎
tuttum
Mavi
Tuttum
Mavi