Merhaba size saçlarım seyrek mi? Saç çizgimde herhangi bir problem var mı? Bu soruyu sorma sebebim saçlarım yağlıyken elimi attığımda dökülüyor günde neredeyse 40-50 tane dökülüyor gibi ve saçlarım hızlı yağlanıyor yaşım 24.

Merhaba size saçlarım seyrek mi? Saç çizgimde herhangi bir problem var mı? Bu soruyu sorma sebebim saçlarım yağlıyken elimi attığımda dökülüyor günde neredeyse 40-50 tane dökülüyor gibi ve saçlarım hızlı yağlanıyor yaşım 24.

Elbette yaşarsın ama ne kadar bakım yaprsan yaşama anın ertelenir ve genetik te önemli tabi ama bu yasa kadar gitmediyse 30 kadar fazla seyrelmez bebek saçları tek etkilenir
Cevap
3Cevap
valla knk hic bir problem hokmus gibi geliyor ama... sac dokulmesi normal... ama cook fazla dokuyirsan bir vitamin eksikligi olabilir... ve bazi seyker genetik... benim enistemin babasinin saclari 35 yasindayken dokulmus... enistemde oyle... ama benim babam 56 yasinda hala gur saclari var sjfjsjf hastaneye kan ver vitamin degerlerine baktir... genc yasta kel kalma... ilac verirler :) benim anneme vitamin hapi yazmislardi :)
yanlardan illaki saçlarda seyrelme olur hani yaşa bağlı olarak şimdilik kötü durum sezmedim
Teşekkür ederim yorumun için
rica ederim.
La daha ne olacak benim şöyle saçım en son 20 yaşımda dahi yoktu. Dökülecek saç o yaşta dökülürdü zaten sıkıntı yapma senin saçlara bir şey olmaz
Daha iyi saçlar senin olsun. Teşekkür ederim yorumun için, erkeğiz bilirsin bizim için tek makyaj saç sakal. Genetikte dökülme varsa dünyanın en iyi doktorlarını getir fayda etmez ama dökülmeyecekse istediğini saçına sür yine etkilemez. Dökülmesi üzüyor maalesef. Elimizde olan şeyler için üzülmek lazım gerisi önemli değil
Haklısın tabi beni çok etkiledi dökülme şimdi sıfır yapıyorum maalesef. Ekim yaptıracak maddi gücüm var hatta vakit de bulabilirim ama inan psikolojik olarak o kadar yıpratıcı bir durum ki onu sahi ha değince yaptıramıyorsun. Senn saçlar pek dökülecek gibi gelmedi bana hormonların peak olduğu zamanlardasin hafif bir belirti dahi yok gibi
Abi şöyle diyeyim sana şunu fark ettim aslında ben böyle bir soruyu bile sormazdım. Maalesef bulunduğumuz toplum fiziki özelliklerin öne çıktığı bir toplum bu algıyı başka yerde zor görürüz genelde karakterlerle yürüyen toplumlar var fakat günümüzde biliyorsun her şey fiziki, her şey güç şöleni. Büyük balık küçük balığı yer usulü. O büyük balık zengindir, yakışıklıdır vs vs. Dökülen saçlarından sen sorumlu değilsin ki? Tıpkı doğduğundaki ten rengini seçmediğin, boyunu seçmediğin veya etnik kökenini seçmediğin gibi. Ama bizim topluma bunu anlatamazsın bile. Belki benim saçım seninkinden bile daha seyrek olacak veya kafamda saç kalmayacak ama şunu biliyorum ben bu soruyu sormak zorunda kaldıysam bunun sorumlusu toplumsal görüşler. Hepimiz sırma saç isteriz uzun boy isteriz ama hangimiz bunu seçebildik ki? Ne anlatmak istediğimi iyi anladın
Urban sprey kullan bir de dream çare 3lü seti ve 4lü yağını
Hayır saçların çok güzel
Teşekkür ederim :)
Yağlanma için kuru şampuan kullanabilirsin hem temizliyo hem hacim veriyo
Teşekkürler tavsiyen için bu arada saçlarımda ara makas var bu haliyle böyle fakat elimi atınca tel gelmesi korkutuyor
Herkeste oluyo kizlardada çok oluyo niye bilmiyorum ama
Elimizde değil ki elimizde olan şeyler için üzülelim :/
Ön yanlarda hafif ama yoksa iyi duruyor
Orayı söylüyorsan günü gününden saçlarım öyleydi babamın saç çizgisi de öyle
Yani sacin formu öyle öyleyse iyi duruyor dedigim gibi seyrek olan cok arkadasim vardi o yaslarda
Yani saçım seyrek değil demi
Yani öyle durmuyor
Benden gür saçın neyi dökülecek
Ben biberiye suyu sıkıyorum taze biberiye kaynat sende sık ama 6 ay falan kullanman lazım beybisu yakışıklı çocuksun sanırım kafana takma taktikca dökülür dokuldikce takarsın çıkmaz döngüye girer
Baya kelsin
Ciddi misin
😂hayır
:d
Baya seyrek
:(
Yok be iyi gür duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?