Diğer 12 gü Uyuyor musun kalktın mi? Burc_burcu09 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 125 Kalktın mi uyuyor musun? Uyuyor musun kalktın mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
MK2434 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% 12 gü Çoktan kalktımGörev yaptığım İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve araştırma hastanesi bünyesinde 07 00 19 00 nobetteyim 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 12 gü Diğer konusunda 712 cevap paylaştı. Uyuyorum ama ksgezerim uykumda ksye girip görüş yapıyorum her like bir geçmiş olsun alice 1 0 Yorumla
istanbluEser Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 73% 12 gü Günnnaayydınnlarrr tatlı bir İstanbul sabahındann merhabaa😎 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 12 gü Diğer konusunda 819 cevap paylaştı. Uyanmam için uyumam gerekirdi. Nöbeti devrettim evime yol alıyorum 1 0 Yorumla
AmedSpor_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 12 gü Uyandık seni goeunce daha çok gözlerimiz açıldı 🥰🌹 1 0 Yorumla
gizemlileon Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 10 gü Ne uyuyorum ne de kalktım uzanyrumÖlece iste 0 0 Yorumla
Biyokahve Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% 12 gü Bu uyuyan birisine; pist pist..-he n'oldu Uyudun mu kanka? demek gibi bi'şey 0 0 Yorumla
İlyaİlyiçOblomov Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 12 gü Diğer konusunda 321 cevap paylaştı. Uyuyan nasıl yazacak merak ettim doğrusu 1 1 Yorumla Burc_burcu09 12 gü Anca rüyasında yazar zaten 😂 Yorumla
Serce1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 81% 12 gü Günaydın yeni uyandım 🤦♀️ 5 1 Yorumla Richardgör 12 gü Tekrar yat bu fırsatı kaçırma😂 Yorumla
Yabancı0006 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 12 gü Yeni uyandim bir gözüm hala kapalı 😂. Yataktan yazıyorum mesajımı 1 1 Yorumla Yabancı0006 12 gü Ve günaydınlar günün güzel geçsin Yorumla
ax2akrep Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 12 gü Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. kalktım dkdkd sen napıyosun fkfkd 1 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 12 gü Diğer konusunda 410 cevap paylaştı. Çok tatlısın sen çooook ❤️🌹 1 1 Yorumla gönlü-kırık 12 gü Aydın da mı yaşıyorsun kıvırcık Yorumla
BadboyBoss Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 12 gü Nöbetten çıktım. Yeni uyumaya gidiyorum 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 12 gü Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uykum kaçtı güleç kız 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 31 12 gü Diğer konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kalktık kalktık mecbur 1 0 Yorumla
_Butlerr_ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 12 gü Gunaydin 2 saat oldu kalkali. Guzel bir hava var hafif kapali 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Guru Yaş: 35 12 gü Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uyandım uyandım 2 saat oldu😁 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 35 , eic 38% 10 gü Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uyumadım daha ya ama sabah kalktık jdj 😂 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 35 12 gü Diğer konusunda 682 cevap paylaştı. Kalktık evet ama hala uzanıyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 12 gü Diğer konusunda 47,6b cevap paylaştı. hiç uyumadım 1 0 Yorumla
sahinsinan Takip Et Xper 4 Yaş: 43 12 gü Uyandim ama kalkamadim hala 😊😊 1 1 Yorumla sahinsinan 12 gü Biri beni alsin artik yatagimdan 🤣🤣 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% 12 gü Diğer konusunda 823 cevap paylaştı. Kalktım tabi 1 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 12 gü Diğer konusunda 471 cevap paylaştı. Günooo🙃 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 12 gü Diğer konusunda 62,6b cevap paylaştı. Çok oldu kalkalı 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 32 12 gü Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Kalktık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Çoktan kalktım
Görev yaptığım İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve araştırma hastanesi bünyesinde
07 00 19 00 nobetteyim
Uyuyorum ama ksgezerim uykumda ksye girip görüş yapıyorum her like bir geçmiş olsun alice
Günnnaayydınnlarrr tatlı bir İstanbul sabahındann merhabaa😎
Uyanmam için uyumam gerekirdi. Nöbeti devrettim evime yol alıyorum
Uyandık seni goeunce daha çok gözlerimiz açıldı 🥰🌹
Çoktan uyandım da seni seni gorunce yeni kalkti
Ne uyuyorum ne de kalktım uzanyrum
Ölece iste
Bu uyuyan birisine;
pist pist..
-he n'oldu
Uyudun mu kanka?
demek gibi bi'şey
Uyuyan nasıl yazacak merak ettim doğrusu