Diğer 19 gü Şu an uyumaktan başka bir şey ister miydiniz? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Yapay Zekaya Sor Gözleriiimmm🌧 Şu an uyumaktan başka bir şey ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Gabriel_Pasternak Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 17 gü Gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan Hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar? 1 4 Yorumla SıkıntıdanAçtım 17 gü Yanıyordu sadece Yorumla Gabriel_Pasternak 17 gü Gözlerin mi yüreğin mi? Yorumla SıkıntıdanAçtım 17 gü Hişşş Yorumla Gabriel_Pasternak 17 gü tamam 🤫 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 19 gü İstesem uyurdum zaten. Şu an istediğim şeyi yapıyorum 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Ne güzel Yorumla
Onemortime Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 72% 19 gü Diğer konusunda 665 cevap paylaştı. yanii denize acılıyor olmayı isterdim.. ya da bir deniz kenarında olmayı :)) 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 19 gü Yağmuru izleyip, şarkı dinliyorum bana yetiyor... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 18 gü Uyumaktan başka yapmak istediğim çok şey var ama sadece hayal edebiliyorum bu yüzden uyumak daha evlâ şu an 😏 1 0 Yorumla
m Carvel Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 19 gü Müzik dinleyip sigara içiyorum ve yetiyor 1 5 Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Ne dinliyosun Yorumla m Carvel 19 gü https://youtu.be/2ZUTxduB6lo?si=sM3Hy39vi1g5jt0Y Yorumla m Carvel 19 gü Buyrun Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Bu saat için bana ağır geldi size iyi eğlenceler Yorumla m Carvel 19 gü Size de Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 18 gü Diğer konusunda 940 cevap paylaştı. Daha yeni uyandım yaa 1 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 18 gü Uyumak istemem bu guzel sabahı kaçırmış olurum 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 18 gü Diğer konusunda 358 cevap paylaştı. Sabah kahvesi isterdim ve isteyip yaptım 😃 1 0 Yorumla
Biyokahve Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% 18 gü Uykuyu pek sevmem uyandım kahvemi içeceğim miss 1 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 18 gü Evet isterdim... Pazar pazar yine uyumak 1 0 Yorumla
King_122 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 19 gü İsterim. Sağlık olsun, güzel bir eşim olsun. 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 19 gü Diğer konusunda 505 cevap paylaştı. Hayır şu an uyku kâfi😄 1 0 Yorumla
Elifimsii34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 19 gü Uyudum uyandım yine uyurum sanırım bilemiyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 19 gü Diğer konusunda 48,3b cevap paylaştı. isterdim evet 1 0 Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 19 gü Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Huzur ve güvende hissetmek istiyorum 💅🏻 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 31 18 gü Diğer konusunda 7,1b cevap paylaştı. şu an ne istemezdim ki... 1 0 Yorumla
koltukaltıfetişisti Takip Et Xper 1 Yaş: 22 19 gü Ah neler isterdik bir bilsen 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Seninkini bilmiyim Yorumla koltukaltıfetişisti 19 gü Anlamışsındır zten qğüwldpr Yorumla
divisch Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 98% 19 gü İsterdim 1 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Ne isterdin Yorumla divisch 19 gü Evde hafif yemek olması 😂 Midem şu an uykudan daha önemli çok acıktım 😂 Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Kahvaltılık bişeyler dene Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 19 gü Diğer konusunda 415 cevap paylaştı. Uykum kaçtı 3 1 Yorumla AlininAnnesi72 18 gü @Khjvgjbgh hayır Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 34 , eic 95% 17 gü Diğer konusunda 913 cevap paylaştı. Evet isterim 1 0 Yorumla
_bluees Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 17 gü Olabilir 1 1 Yorumla kayakaya3453647 17 gü Hmm konuşalım istersen Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% 18 gü Diğer konusunda 367 cevap paylaştı. Gereğim yok uyumaya 1 0 Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 19 gü Diğer konusunda 404 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 94% 19 gü Diğer konusunda 656 cevap paylaştı. Sarjimin bitmemesi 1 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 19 gü İsterdim 1 5 Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Ne isterdin Yorumla yvz4141 19 gü Banyo yapmak Yorumla yvz4141 19 gü Sen Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Uyumak Yorumla yvz4141 19 gü Hadi uyuyalım Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 44 17 gü Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Olsa ne güzel olurdu 1 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 35 18 gü Diğer konusunda 7,9b cevap paylaştı. İsterdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan
Hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar?
Yanıyordu sadece
Gözlerin mi yüreğin mi?
Hişşş
tamam 🤫
İstesem uyurdum zaten. Şu an istediğim şeyi yapıyorum
Ne güzel
yanii denize acılıyor olmayı isterdim.. ya da bir deniz kenarında olmayı :))
Yağmuru izleyip, şarkı dinliyorum bana yetiyor...
Uyumaktan başka yapmak istediğim çok şey var ama sadece hayal edebiliyorum bu yüzden uyumak daha evlâ şu an 😏
Müzik dinleyip sigara içiyorum ve yetiyor
Ne dinliyosun
https://youtu.be/2ZUTxduB6lo?si=sM3Hy39vi1g5jt0Y
Buyrun
Bu saat için bana ağır geldi size iyi eğlenceler
Size de
istemem ama uykum yok
iyi bir seks fena olmazdı
Daha yeni uyandım yaa
Uyumak istemem bu guzel sabahı kaçırmış olurum
Sabah kahvesi isterdim ve isteyip yaptım 😃
Uykuyu pek sevmem uyandım kahvemi içeceğim miss
Evet isterdim... Pazar pazar yine uyumak
İşe gitmemek isterdim. 😅
Göz kapaklarıma beton dökmek...
Bir çanta dolusu para isterdim😌😂
Yiyip yiyip kilo almamak isterdim
Saçlarının rengi çok güzelmiş champ.
İsterim. Sağlık olsun, güzel bir eşim olsun.
Hayır şu an uyku kâfi😄
Uyudum uyandım yine uyurum sanırım bilemiyorum
isterdim evet
Huzur ve güvende hissetmek istiyorum 💅🏻
şu an ne istemezdim ki...
Ah neler isterdik bir bilsen
Seninkini bilmiyim
Anlamışsındır zten qğüwldpr
İsterdim
Ne isterdin
Evde hafif yemek olması 😂 Midem şu an uykudan daha önemli çok acıktım 😂
Kahvaltılık bişeyler dene