Diğer Sabah 6da üniversitede başlıyor ama ben düzenli namaz kıldığım için geç kalıyorum. hocanın kızma hakkı varmidir buna rağmen? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Men Güncellemeler1 yıl Gülmekten altıma isedim Sabah 6da üniversitede başlıyor ama ben düzenli namaz kıldığım için geç kalıyorum. hocanın kızma hakkı varmidir buna rağmen? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nazzmyy Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sabah 6 çok gec olmuş bence sabaha karşı 4 de başlasın ders 0 3 Yorumla Soran 1 yıl burada böyle yeğen Yorumla nazzmyy 1 yıl Allah kolaylık versin Yorumla Soran 1 yıl Amin ecmail Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Senden duydum sabah 6 da ders olduğunu umarım trol sorudur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hakkari üniversitesi Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 465 cevap paylaştı. Kızmazda dersi kacırırsın allah kabul etsin 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Yok yaziyorlar beni hakkı varmıdır hocam böyle bir şeye cimere yazimmi Yorumla yvz4141 1 yıl Konustunuzmu Yorumla Soran 1 yıl Kimle Yorumla yvz4141 1 yıl Hocayla Yorumla Soran 1 yıl Neyi Yorumla yvz4141 1 yıl İdare etsin seni Yorumla yvz4141 1 yıl Zaten geri geliyor sabah namazı Yorumla Soran 1 yıl Konuştum bağırıyor bana Yorumla yvz4141 1 yıl Zaten namaz kılanı sevmezler Yorumla Soran 1 yıl Sevmesinler cimere yazarım bende Yorumla yvz4141 1 yıl Yaz sessiz kalma Yorumla Soran 1 yıl Eyvallah yiğenim Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 965 cevap paylaştı. Sabah 6da nasıl üniversite başlıyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hakkari üniversitesi Yorumla Mühendis0109 1 yıl Pek inandırıcı gelmedi Yorumla Soran 1 yıl Kuranı kerim öyle Yorumla Mühendis0109 1 yıl Hadi bakalım Yorumla
Felsefi Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Sabah 6 da niye açılıyor ya hangi fakülte o 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hakkari üniversitesi Yorumla
egeunalann Takip Et Xper 7 Yaş: 24 1 yıl Sabah 6 da başlayan hangi üni var ae 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Kızma hakkı varmıdır sen onu söyle Yorumla egeunalann 1 yıl Vardır da sabah 6 da üni yok Yorumla Soran 1 yıl Benim öyle ama Yorumla egeunalann 1 yıl Hangi üni söylrsene yasal değil nerden nasıl oluyo Yorumla Soran 1 yıl Hakkari üniversitesi Yorumla egeunalann 1 yıl İseme bidaha Yorumla Soran 1 yıl Aklıma sabahtan beri bu soru takıldı uniyede gitmiyom hazirlaniyom Yorumla egeunalann 1 yıl Sen iyi değilsin hanwlqçodöed Yorumla Soran 1 yıl Ben briaz otistiğimde özür dileirm Yorumla egeunalann 1 yıl Wala ben de öyleyim özüre gerek yok Yorumla Soran 1 yıl Tamam hadi sg Yorumla egeunalann 1 yıl Hayır sen sg Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sabah 6 çok gec olmuş bence sabaha karşı 4 de başlasın ders
burada böyle yeğen
Allah kolaylık versin
Amin ecmail
Senden duydum sabah 6 da ders olduğunu umarım trol sorudur
Hakkari üniversitesi
Kızmazda dersi kacırırsın allah kabul etsin
Yok yaziyorlar beni hakkı varmıdır hocam böyle bir şeye cimere yazimmi
Konustunuzmu