Dini konulardan anlayanlar cevaplasın çok mu günaha girdim acaba…?

Ben 2017’den önce içki zna her pok vardı bende…Sonra tövbe edip bıraktım…O zamandan bu yana hiç şeetmedim…Fırsat olmadığı için değil zna iyi değil Tanrı yasakladı diye…Kız arkadaşım oldu ama 2 kere…İkisini de sevdim bir tanesi ben orta halliyim diye zengin birini seçti bende üstünü çizdim geçtim…Ama bunu çok seviyorum ama buda demez mi ben rahat yaşamak isterim senin Askeri ücretinle bu iş olmaz diye…Moralim çok bozuldu…Dün biraz içtim ve içtikten sonra yukarı bakıp ulan her dediğini yaptık zinadan uzak durduk kurallarına gücümüz yettiğince uyduk ama şu olanlara bak her şey para pul olmuş para artık seni solladı herkesin tanrısı Para olmuş…Bunca zaman seni dinledim de ne oldu…Din eski zamanlar içinmiş Kadir kıymet olduğu zamanlar için başlarım dinine imanına bundan sonra cavur gibi zina da yapacağım içki de içeceğim para hırsıyla her poku da yapacağım önüme gelen verici kadına da…hem sen nasıl Tanrısın ha bir sürü haksızlık oluyor Narin cinayetine nasıl izin verebildin hala ben senin yerinde olsam Dünyayı yıkar o kızı gene de kurtarırdım neden yapmadın dedim…dedim ama sabah çok Pişman oldum…Sizce ne yapmalıyım…

Dini konulardan anlayanlar cevaplasın çok mu günaha girdim acaba…?