Güncellemeler
1 yıl
Ah ah gitti sakallar soruda ki gizli hanımefendi mutlu olun efendim 🤣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Severim ya beni sadece benim hakkımda yorum yapan insanlar düşürüyor. Takan biriyim problemim o sadece
Kimseyi takma ruhunu ve hayatını gereksizlerden çekilmez yapma iyi hep dost
İyi ol hep dost
Sende hep iyi ol hayatımızda bizi hep gerçekten değer veren içten doğru insanlar olsun
Umuyorum öyle olur umuyorum :)
Yanınndaki insanlar gidince hayat daha zor oluyor neyse amin diyorum ben
Gitti gidecekler ): ama gitmesi gerekiyordu
Bide ggitmesini istediklerinin hayatından tam gitmemesi vsr bide çok sinir bozucu
Bizim ex çocukluk aşkı 5 senelik sekiz senedir de iş yerine haftada bir iki gelir alışveriş için en büyük iki hatam aşık olmak çocukken ve mahalleden olması
En beteri gitmemesi gitmesini istediğinin ):
Benimde işte hem oda hem sınıf arkadaşlarımla aram açıldı kendileri 2.5 senelik arkadaşımdı çok fazla değer vermiştim kardeşm gibilerdi. Verdiğim değer karşılıksızmış beni çok kolay kırdılar hayvan gibi ağlarkan (yüzlerine ağlamadım) göz yaşı bile dökmemişler içim soğumadı ikinci dönem mecbur aynı odada olacağız. Hiç arkadaşım kalmadı sjdjdjxjnx
ışid sakalı bıraksaydın
Olurrr :)
Severim kendimi aksi yapıl olsa da severim ben
Bazen öyle olmak gerekiyor :) iyidir aksi olmak gereksizleri uzak tutar
Beğenmiyorum daha iyi olabilirdim
En iyi halimiz olmalı hayatta
Evet
Öyleyse asla aldırış etmeyin bir başkası ya da farklı birisi olmaz bizden olduğumuz hali sevip en iyi halimiz için çaba gösterelim :)
Beğeniyorum
Abi tipin duruşu var yalniz :) bir zahmet Beğen :D
O'na yenilmediğim günlerde çok severim kendimi😅
O dediğiniz?
Eski sevgilim
Ben 8 senedir sildim kalbimden onu kafam rahat
Hayatimda istemiyorum onu, ama cok guzel gunlerimizde oldu diyorum. Sonra aklima geliyo, iliskiyi bitirmemek icin cok cabaladigim, kiyamiyorum, hayatimin bahari iliskimi bosa gitmesin cabasiyla gecirdim, ve neticesi bom bos. Seviyorum hala belki icimde... ama hayatimda bi daha olsun istemiyorum
Ve en kötüsüde, sonra toksik bi ilişkiye donustu bizimkisi, aldattigini öğrendim, konuyu kapattım. Eskiden o toksik olmasına rağmen ben uğraşıp düzeltememişken, simdi tamamıyla vazgeçtim ve o ısrar etmeye başladi bir şeyler yaşarız dite
13 yaşım da aşık olup 19 girecekken bitirdim hataları yüzünden sende durum ters hatalı olan erkek sence değer mi emeğine çabana o kişi?
İşte değmemiş oldugu icin bitirdim. Bizimki erken yaşta evliliğe girecekti oysa... sonra düşündüm, hayatımın baharını mavh etmiş bir erkeğe ömrümün tamamını emanet edemem diye
Değecek birisi çıksın karşına dost :)
Hatalarını görmezden geldikçe zaten başa çıktı... neyse, geçti artık... sizede geçmiş olsun
Âmin, sizinde
Hayvanlarım ve sporum benim aşkım şu an :) teşekkürler
Çok çirkinim
Yahu hocam sen çirkinsen ölelim Qwewq
Hep kendimi övüyordum bu sefer değişiklik yapayım dedim sjsjkg
Çok fenasın abi sen tehlikeli :D
Kendime bayılıyorum
Saygılar efem hiç bozulmasın dost :)
Teşekkürler
Düşünmem
Beğeniyorum
Güzel :) bozulmasın bu durum dostum