Diğer Cabuk yazın bana noluyor ölüyorum? Baharl Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dün geceden beri midemin sağ tarafına kılıçlar batıyor açıdan oluyorum şu an neden neyi. Varr Güncellemeler1 yıl Yazsanayızzz hayırsızlarrr Cabuk yazın bana noluyor ölüyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Diğer konusunda 18,1b cevap paylaştı. Burdan medet ummak yerine kalk doktora git. Gidene kadar asitli şeyler yiyip içme sigara içme. 0 4 Yorumla Baharl 1 yıl Evet 3 gündür şişe şişe Cola içip sigara içtim nerden bildin Yorumla xsarinx 1 yıl Yıllardır mide hastasıyım ben, ameliyat da oldum. Biliyorum dokunanları. Yorumla Baharl 1 yıl Geçmiş olsun şifalar dilerim 😔 Yorumla xsarinx 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 811 cevap paylaştı. Sen hemen bir doktora görün sakın aksatma 0 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Dm kutun kapali yazamiyom dhdbbdbsvsgsgw 0 1 Yorumla nuluad0909 1 yıl Takiliyohhh be alla alla. Hemen bela okuma bela bumerang gibidir. Neyse zaten belani bulmussun. Doktora git kizim. KS yi saglik kurumu bellediniz iyice Yorumla
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Apandisit mi acaba 0 3 Yorumla Baharl 1 yıl Korkuyorum hayır Yorumla Baharl 1 yıl Buda benden canım Yorumla Berat_krc 1 yıl Ya ablacim durumun cok zor Şu an kendine geldiğinde ilk iş doktora git ve ya ambulans cagir çok kötüyüm gelemiyorum de Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Acile git. 0 2 Yorumla Baharl 1 yıl Gidemiyom yataktan kalkamiyom ölüyorum Yorumla 34Constantine 1 yıl Ambulans çağırdı o zaman Yorumla
SeviyesizSeni Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun 0 9 Yorumla Baharl 1 yıl Sağol ne güzel nick ismin varmış Yorumla SeviyesizSeni 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla Baharl 1 yıl Yerim seni burcunun ne Yorumla SeviyesizSeni 1 yıl Balık Yorumla Baharl 1 yıl En sevdiğim hamsi gibi yerim seni Yorumla Baharl 1 yıl Çok tatlısın Yorumla SeviyesizSeni 1 yıl Teşekkür ederim sizde çok kibarsınız Yorumla Baharl 1 yıl Lan ölürken bile sana yürüyom yazsana ne bekletiyon 40 sat mnakodum Yorumla SeviyesizSeni 1 yıl Haklısınız kusura bakmayın Yorumla
Elite_joys Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Sigarayı bırak kanka 0 6 Yorumla Baharl 1 yıl Daha yeni başladık la Yorumla Elite_joys 1 yıl Ciğerlerin başlama diyor sana Yorumla Baharl 1 yıl Niye Yorumla Elite_joys 1 yıl Kanka Sigaradan kimseye fayda yok arada sırada alkol al ama Sigaradan uzak dur.Sigara içen kadınla öpüşmeyi sevmiyorum sen de karşıdaki erkeğe bunu yap ağız kokusu ve benzeri şeyler yaşamayın Yorumla Baharl 1 yıl İçmesem de kokuyor insan ağzı boş ver Yorumla Elite_joys 1 yıl Takdir senin Kanka saygılar Yorumla
casper2025 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 640 cevap paylaştı. Acil gidin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Burdan medet ummak yerine kalk doktora git. Gidene kadar asitli şeyler yiyip içme sigara içme.
Evet 3 gündür şişe şişe Cola içip sigara içtim nerden bildin
Yıllardır mide hastasıyım ben, ameliyat da oldum. Biliyorum dokunanları.
Geçmiş olsun şifalar dilerim 😔
Teşekkür ederim
Sen hemen bir doktora görün sakın aksatma
neden doktora gitmiyorsun
Dm kutun kapali yazamiyom dhdbbdbsvsgsgw
Takiliyohhh be alla alla. Hemen bela okuma bela bumerang gibidir. Neyse zaten belani bulmussun. Doktora git kizim. KS yi saglik kurumu bellediniz iyice
Apandisit mi acaba
Korkuyorum hayır
Buda benden canım
Ya ablacim durumun cok zor Şu an kendine geldiğinde ilk iş doktora git ve ya ambulans cagir çok kötüyüm gelemiyorum de
Acile git.
Gidemiyom yataktan kalkamiyom ölüyorum
Ambulans çağırdı o zaman
Geçmiş olsun
Sağol ne güzel nick ismin varmış
Teşekkür ederim.
Yerim seni burcunun ne
Balık
En sevdiğim hamsi gibi yerim seni
Çok tatlısın
Teşekkür ederim sizde çok kibarsınız
Lan ölürken bile sana yürüyom yazsana ne bekletiyon 40 sat mnakodum
Haklısınız kusura bakmayın
Sigarayı bırak kanka
Daha yeni başladık la
Ciğerlerin başlama diyor sana
Niye
Kanka Sigaradan kimseye fayda yok arada sırada alkol al ama Sigaradan uzak dur.
Sigara içen kadınla öpüşmeyi sevmiyorum sen de karşıdaki erkeğe bunu yap ağız kokusu ve benzeri şeyler yaşamayın
İçmesem de kokuyor insan ağzı boş ver
Takdir senin Kanka saygılar
Acil gidin