2 Yıldır bekliyor insanlar Bakın gayrimenkul satışı 2024 te rekor kırdı (benim fikrim batan batana) ama kredili gayrimenkul satışı çok çok düşük İnsanlar faizin düşmesini bekliyor özellikle konut almak için
Eski oranları bekleyen de illaki vardır ama bu aşamada da satışlar artacaktır Şöyle ki faiz düşünce fiyatlar yükseliyor Faiz oranı 10 civarına gelirse zaten fiyatlar fazlasıyla yükselir ama bu aşamada ev alan kredisini düşüş durumunda yapılandırabiliyor neticede
Dolarda da bazı yatırım şirketleri olsun bankalar olsun yurt dışındakiler Türk lirasına yöneltmeye başlamışlar milleti diye bir şey duydum ben eğer ki böyle bir şey varsa doların yani yükselme ihtimali olabilir adam durduk yere Türk lirasına yönlendireceğini zannetmiyorum
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Ben ikisinin de artmayacagini dusunuyorum. Ama sizin Dolar ve ev fiyatlari tahmininiz var mi? Yani onumuzdeki 1 sene icin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ev fiyatları artar faiz düştüğü için
Dolar da 50 ye yakın olur
faiz dusuyorda milim milim farkindaysaniz. Hala ev faizleri ayni
2 Yıldır bekliyor insanlar
Bakın gayrimenkul satışı 2024 te rekor kırdı (benim fikrim batan batana) ama kredili gayrimenkul satışı çok çok düşük
İnsanlar faizin düşmesini bekliyor özellikle konut almak için
ama su kosullarda bu faizlerle mumkun degil. eski seviyelerde gelemez yani epey daha zamani var gibi.
Eski oranları bekleyen de illaki vardır ama bu aşamada da satışlar artacaktır
Şöyle ki faiz düşünce fiyatlar yükseliyor
Faiz oranı 10 civarına gelirse zaten fiyatlar fazlasıyla yükselir ama bu aşamada ev alan kredisini düşüş durumunda yapılandırabiliyor neticede
iste bunu onlemek icin faizler yuksek tutuluyor bence, ve 1 sene en en faizler dusmeyecek
Dolar artacak
Hesabimda baya dolarım var
Onu bekliyorum bende
Artacak !!!
Ev fiyatları kredi faiz oranlarına bağlı kredi faiz oranları düşerse ev fiyatları yükselir düşmezse fiyatlarının düşme ihtimali bile var
Dolarda da bazı yatırım şirketleri olsun bankalar olsun yurt dışındakiler Türk lirasına yöneltmeye başlamışlar milleti diye bir şey duydum ben eğer ki böyle bir şey varsa doların yani yükselme ihtimali olabilir adam durduk yere Türk lirasına yönlendireceğini zannetmiyorum
Faiz oranlarından dolayı yönlendiriyorlar
Faizler düşerse değişir
Bilemeyiz burası sürprizler ülkesi
Valla bilmiyorum dolar 50 de görebilir 10nu da
Savaş kapıda mermi silah mühimmat lazım