Diğer Bana espri yapar mısınız gülmeye ihtiyacım var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Teşekkürler 🙃 Güncellemeler1 yıl Ne biçim esprileriniz var can cekisiyorum hayattan soguttunuz Bana espri yapar mısınız gülmeye ihtiyacım var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Yazdığı şiirleri son anda beğenmeyen Ömer Hayyam 1 0 Yorumla
nanofyorbizinıs Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Avrupa bizi kıskanıyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hehe Yorumla
Sookratess Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Gözün aydın Kulağın Muş Dudağın ağrı 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Al sana tebessüm 🙂 Yorumla Sookratess 1 yıl Ne oldu bir sıkıntın varsa dinlemek isterim Yorumla
bellominati Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Temel bir gün demişkineeee 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Dursun gel haburaya demiş Yorumla
icardi86372 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 85% 1 yıl Erkek Eben cinsiyet değiştirse ne olur sence 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne olur Yorumla icardi86372 1 yıl Ebenin a. m'ıı olur Yorumla Soran 1 yıl Çok ayıp seni kınıyorum Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bize enistem geldi hangi enisten albert einstein 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye güldürmedi acaba Yorumla Ksproff 1 yıl Bem de gülmedim Yorumla
lllllıllll Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl bedava değil 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Soyle uleyn kaç para Yorumla lllllıllll 1 yıl 3 sikke versen yeter ya da 1 milyon dolar 32 kuruş Yorumla lllllıllll 1 yıl o kadar para yoksa diğer ödeme yöntemlerimiz de var Yorumla Soran 1 yıl 32 kurusu eksik versem olur mu Yorumla lllllıllll 1 yıl biz almasını biliriz Yorumla Soran 1 yıl Siz beş para etmezsiniz onu anladım Yorumla lllllıllll 1 yıl Aynen Yorumla lllllıllll 1 yıl Senin ederin var yani jfkgk ne kadar Yorumla Soran 1 yıl Esprilerinizden bahsettim beş para etmez derken ama siz niye böyle anladınız ki satılık koyun gibi Yorumla lllllıllll 1 yıl Boş konuşuyorum ciddiye alma Yorumla
Hint_Fakiri40 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Az ye uşak tut😀 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Güldür beni nasiyat etme Yorumla Hint_Fakiri40 1 yıl Maymun al en iyisi. Yorumla Soran 1 yıl Çok muz yiyorlar çok masraf Yorumla Hint_Fakiri40 1 yıl Sayende güldüm kime niyet kime kısmet🤣 Yorumla Soran 1 yıl Benim kismetimin önüne geçme bana esprimi vermeden gitmek yok Yorumla Hint_Fakiri40 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
beepbrc Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Uçan köpeğe ne denir? 0 6 Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl Merak ettim ne denir Yorumla İdeolojikÇatışma 1 yıl Hav uç Yorumla Soran 1 yıl Dalmaçya mi Yorumla beepbrc 1 yıl Hav-uç Yorumla Soran 1 yıl @İdeolojikÇatışma Google baktım dimi Yorumla beepbrc 1 yıl Bence googleden baktı Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Adamın biri varmış 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Adamın ikiside varmiymis Yorumla Flavendirel 1 yıl İkinci dönem düzeltmiş Yorumla Soran 1 yıl İyi bari. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yazdığı şiirleri son anda beğenmeyen Ömer Hayyam
Avrupa bizi kıskanıyor
Hehe
Gözün aydın
Kulağın Muş
Dudağın ağrı 😂
Al sana tebessüm 🙂
Ne oldu bir sıkıntın varsa dinlemek isterim
Temel bir gün demişkineeee
Dursun gel haburaya demiş
Erkek Eben cinsiyet değiştirse ne olur sence
Ne olur
Ebenin a. m'ıı olur
Çok ayıp seni kınıyorum
Bize enistem geldi hangi enisten albert einstein
Niye güldürmedi acaba
Bem de gülmedim
Espri
bedava değil
Soyle uleyn kaç para
3 sikke versen yeter ya da 1 milyon dolar 32 kuruş
o kadar para yoksa diğer ödeme yöntemlerimiz de var
32 kurusu eksik versem olur mu
biz almasını biliriz
Siz beş para etmezsiniz onu anladım
Aynen
Senin ederin var yani jfkgk ne kadar
Esprilerinizden bahsettim beş para etmez derken ama siz niye böyle anladınız ki satılık koyun gibi
Boş konuşuyorum ciddiye alma
Az ye uşak tut😀
Güldür beni nasiyat etme
Maymun al en iyisi.
Çok muz yiyorlar çok masraf
Sayende güldüm kime niyet kime kısmet🤣
Benim kismetimin önüne geçme bana esprimi vermeden gitmek yok
🤣🤣🤣
Uçan köpeğe ne denir?
Merak ettim ne denir
Hav uç
Dalmaçya mi