Güncellemeler
1 yıl
Nerdesiniz sitedeklierr
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doktor olan sağlıkçı olan var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sağlıktan hiç anlamam ben
Benim sorum su sabahtan beri rahatsız edicek derecede bulantim var arada hafif ağrı giriyor yürürken vs neden olur
Ablam soruyu yanlış anlama kusura bakma olur mu ben anlamam demiştim
Biliyorumda belki anlarsın diye
Soğuk algınlığı ilk ihtimal ikinci apandisit o ama kalbe vurur ağrısı üçüncü mide üşütmesi dördüncü ise reflü gastrit vb
Mide usutmesi mi acaba
Ben bilemem artık orasını
Sağlıktan hiç anlamam istifra edesin var mı
Evet var
E tamam yanma var mı ya da gaz
Yok
tamam mide üşütmesi göğüste hırıltı var mı
Yok.
Çorba5iç
var mı başka sorun
Çok kötü ama
Kim kötü
Ben kotuyimm
Bende
Göğüs röntgeni isteyen sen misin
Hayır bsbsj ne alakaa
O zaman sorunu sor bakalım
Benim sorum su sabahtan beri rahatsız edicek derecede bulantim var arada hafif ağrı giriyor yürürken vs neden olur
Sabahtan beri yemek yeme durumun nedir? Bulantın uzun mu sürüyor ara ara mı geliyor Ağrı tam olarak nerede
Ağrı karnımın yanlarında altlarında oluyor sabahtan beri var yemek şeyim. Normal
Ateş var mı?
Gaz ağrısını acaba diye düşündüm ama değil çünkü bagirsaklarimla alakalı sorun yok
Yok
Bağırsaklarınla ilgili sorunu hemen algılayamazsın öncesinden farklı bir durum olur ondan sonra bağırsaklara geçer... Ve kesinlikle gaz değil bu. Ateşin yoksa bu kadınlarda genel bir durum şu an çok takma ama gece saatlerinde artarsa haber et
Gaz değil degilmi ama ne olabilir peki
Adet ağrısı da değil çünkü gecirdim
Adet ağrısı değil gaz değil kesinlikle ama yumurtalıklarımla ilgili bir şey olabilir bu da uzun sürmez aslında. O yüzden söyledim hani geceye doğru artarsa haber et ona göre duruma bakalım
Tamam haner ederim bulantim rahatsız ediyor kusma yok şükür ama
Ve akşamda agrım vardı ama bağırsakların kötüydü sanki bagrisaklardan dolayı gibiydi geçmişti sabah bulantim vardı arttı öğlene dogru
Şimdi bulantın şöyle sorayım sana göbek deliğinin sağ kısmına kadar hissediyor musun
Hayır sol kisimda
ya da her tarafta ya belli yeri yok
Şimdi oturuyor musun uzanıyor musun
Nasıl oldun
Iyiyim şu an
Tamam
Sağlıkcıyım
.
Canım bunun bir sürü sebebi var ben sadece tahmin sunarım apandist ama kesin tanı usg ile olur acile git usg cek
Heyyyy
Ama yokya çok ciddi agrım yok gibi
Ve ağrı bütün karnimda
UzAydan bana tanı koy diyorsun bu mantıklı değil neren ağrıyor onu bile demedin
Heyy nedirt bi git yaw
Yazma
Yok görmediğiniz sandım bana sonradan bildirim geçmi heyy diye seslendim aslında kusura bakmayın yardımcı olun lütfen
Heyy