Diğer Adanalılar neredesiniz Adana'daym sizce adana nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adanadayım Adanalı arkadaşlar var mı sizce adana nasıl? Adanalılar neredesiniz Adana'daym sizce adana nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
elanur111 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl Adanalı değilim ama adana güzeldir ya 1 27 Yorumla Soran 1 yıl Gezdinmi yani gordunmu Yorumla elanur111 1 yıl Yani optimum avm. Turgut özal caddesimi ne vardı oralar hatırlıyorm Yorumla Soran 1 yıl Oraya gittim biliyorum avmyi AVM güzeldi zaten giderim ya pekde sevmedim Malatya'ya gitcem sen şimdi neredesnki burada üni felanmi okudn Yorumla elanur111 1 yıl Hayır tanıdıklar vardı gelmiştim gezmeye. Yorumla Soran 1 yıl Anladm bişey diycem begenmedin dimi 😅 buna eminim Yorumla elanur111 1 yıl Yok adana güzel niye beğenmeyeyim :) Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim demekki bizim olduğumuz yer güzel değil pekte gezmedim şu an neredesinki ppdeki senmisin bu arada Yorumla elanur111 1 yıl Gaziantepteyim. Evet benim Yorumla Soran 1 yıl Orada halam ve amcam var Antep'te ama hiç gitmedim bende malatyaliyim zaten yaşın dogruysa sizinkilerde benim gibi seni darlamiyormu evlen evlen diye Yorumla elanur111 1 yıl Evlilik nasip işi ya. Doğru kişiyi bekliyorum :) Yorumla Soran 1 yıl Bende doğru kişiyi bekliyorum yani belli olmaz belki nasibin buradadır Yorumla Soran 1 yıl Hiç Malatya'ya geldinmi darendeye felan illaki içinden gecmissindir Yorumla elanur111 1 yıl Yok ya nasibimin burdan olcağını düşünmüyorum Yorumla Soran 1 yıl Bence benim nasibin ama ALLAH bilir Yorumla Soran 1 yıl Ne iş yapıyorsun peki Yorumla elanur111 1 yıl Ahaha yok yol nasip değilizdir. Yorumla Soran 1 yıl 🙃 sen emin konuşma bence ya Yorumla Soran 1 yıl Biliyomusun tam aradigimsin kapalı ve güzel neden seninle evlenmeyeyim sebep yok evlenmemek için Yorumla elanur111 1 yıl Teşekkürler düşüncen için. Ama ben düşünmüyorum şu an :) Yorumla Soran 1 yıl şu an zaten evlenemeyiz yazın evleniriz peki calisiyomusun Antep'te napiyosunn? Yorumla elanur111 1 yıl Bunlar derin mevzular boş ver :) Yorumla Soran 1 yıl 🙃 ben derine inmeyi seviyorum bu Adana'daki akrabalarinla tanışmak isterim hazır adanadayken beni görsünler ciddiyetimi anla 😅 Yorumla elanur111 1 yıl Ahaha maşallah hızlısın. Erkekler evlilikten uzak durur genelde hayrolsun sen niye bukdar isteklisin Yorumla Soran 1 yıl Bende uzaktim napim yaşım 25 şimdi evlenmesem sonra illaki evlenicem tamda aradigimsin madem halam Antep'te öğretmen bir yanına gelsin 😅 Yorumla elanur111 1 yıl Bakış açısına bak bak :) şşş deme öyle şeyler 😂 Yorumla elanur111 1 yıl Mesaj at bi bana Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Adanalı değilim ama adana güzeldir ya
Gezdinmi yani gordunmu
Yani optimum avm. Turgut özal caddesimi ne vardı oralar hatırlıyorm
Oraya gittim biliyorum avmyi AVM güzeldi zaten giderim ya pekde sevmedim Malatya'ya gitcem sen şimdi neredesnki burada üni felanmi okudn
Hayır tanıdıklar vardı gelmiştim gezmeye.
Anladm bişey diycem begenmedin dimi 😅 buna eminim
Yok adana güzel niye beğenmeyeyim :)
Ne bilim demekki bizim olduğumuz yer güzel değil pekte gezmedim şu an neredesinki ppdeki senmisin bu arada
Gaziantepteyim. Evet benim
Orada halam ve amcam var Antep'te ama hiç gitmedim bende malatyaliyim zaten yaşın dogruysa sizinkilerde benim gibi seni darlamiyormu evlen evlen diye
Evlilik nasip işi ya. Doğru kişiyi bekliyorum :)
Bende doğru kişiyi bekliyorum yani belli olmaz belki nasibin buradadır
Hiç Malatya'ya geldinmi darendeye felan illaki içinden gecmissindir
Yok ya nasibimin burdan olcağını düşünmüyorum
Bence benim nasibin ama ALLAH bilir
Ne iş yapıyorsun peki
Ahaha yok yol nasip değilizdir.
🙃 sen emin konuşma bence ya
Biliyomusun tam aradigimsin kapalı ve güzel neden seninle evlenmeyeyim sebep yok evlenmemek için
Teşekkürler düşüncen için. Ama ben düşünmüyorum şu an :)
şu an zaten evlenemeyiz yazın evleniriz peki calisiyomusun Antep'te napiyosunn?
Bunlar derin mevzular boş ver :)
🙃 ben derine inmeyi seviyorum bu Adana'daki akrabalarinla tanışmak isterim hazır adanadayken beni görsünler ciddiyetimi anla 😅
Ahaha maşallah hızlısın. Erkekler evlilikten uzak durur genelde hayrolsun sen niye bukdar isteklisin
Bende uzaktim napim yaşım 25 şimdi evlenmesem sonra illaki evlenicem tamda aradigimsin madem halam Antep'te öğretmen bir yanına gelsin 😅
Bakış açısına bak bak :) şşş deme öyle şeyler 😂
Mesaj at bi bana
Tamam