AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iyi misin
İyiyim noldu
Büyü dinden cikartir Allahtan kork
Dinden niye çıkayım inancım var. Büyü yaptıranlar da zaten inançlı insanlar oluyor. Ayrıca ben kötü amaçla yapmayacağım
Karşı taraf dinden cikartan seyler istiyor genelde yapma bu işi
Dinden cikartacak bir şey istenmiyor?
Tamam ne yaptiracaksin iyi bir şey neymis
Geri döndürme veya birinden mesaj alma gibi bir şey. Hayırlı iş yani. Birinin arasını bozmaya falan çalışmıyorum
Büyü büyüdür buda o kisinin isteklerine karsi gelmesidir cocuk seni istemezkene büyüyle bağladığını bilse ne yapar seni gunahtir buda hemde büyük akilli ol cinler musallat olur
Tamam da ben birinin kötülüğünü istemiyorum ki. burada yanlış olan ne? Çok dua ettim ama son çarem bu çok gözyaşı döktüm yeter artık
Ln sen onun dusunceleriyle duygulariyls oynayip hayvan sana donmesni sağlıyorsun günah değil mi bu
E dua da günah o zaman bu mantıkla. Sonuçta bir şey diliyorsun. İstiyorsun. Biz hiçbir şey dilemeyelim o zaman?
Duada karsi tarafa cebren bir baski uygulamuyorsun aptl büyüde zorla aklini çeliyorsun
Zorla değil. Zaten büyü de Allah'ın isteği doğrultusunda gerçekleşiyor. Yani Allah izin veriyor. Benim istediğim şey de kara büyü değil ayrıca. Kafanızda niye bu kadar korkunç bir şekilde canlandırıyorsunuz anlamıyorum
Her Allahin izin verdiği helal mi cocuklari öldürüyorlar Allah izin vermese kimse öldüremez ama Razi degil bu fiilden kendini kandirma
O kader mevzusuna giriyor. Çok farklı bir şey. Bir de büyü var büyü var. Sen gidersin birinin evliliğini yuvasını yıkmak istersin. Bu hatadır. Ama iki taraf için de iyi bir şey yapmak istiyorsundur, çaresiz kalmışsındir. Böyle şeylere başvurursun. Başka çözüm yolu varsa söyleyin biz de bilelim
Ne bicim bi kizsin sen ya o büyünün suresi var süre bitince kalirsin ortada Karsi gelme Allaha
Allah'a karşı gelmiyorum. Ama bir şeylerin gücüne inanıyorum.
Biraz akilli olsan empati kursan anlardin sen baskasini sevmiyorsun baskasi büyü yapip aklini celiyo ve onunla oluyosun düşün bide böyle
Sevmeme gibi bir durum yok ortada
Sadece iletisimimiz kesik.
Uydur bahaneler çok yapma canm kendinr bunu
Başıma gelebilecek her şeye razıyım.
Hahaha tamam razi ol birsey demiyorum
Öyle bı büyü yok
Bütün büyülerde cinler mi aracı oluyor?
Tabiki
Hayır mesela kağıda bir şeyler yazip yakıyorlar. Bunun cinlerle ne alakası var? Onlarla konuşmuyoruz iletişime geçmeye çalışmıyoruz bi şey etmiyoruz
Kesinlikle cinler ilamda buyu yapamssin.
Bu söylediğim kağıt yakma işinde cinlerin rolü mü var?
Kağıda ne yazıyor biliyormuş aynı şeyi sorup durma ya var diyosan var Allah allah
Karşıdakinin ismini falan yazıyorsun kağıda. O şekilde. Ayrıca siz çok ilgilisiniz galiba bu kadar detay bildiğinize göre
İlgili değilim bilgiliyim bana yapılmasın diye neyse uzak dur bu işlerde ucuz işle birisi seni taciz etse shosuna giderimi büyüde aynı öyle bişey
Bilen birisi yapsa sıkıntı olmaz bence. Ya da büyü olmasa bile en kötü ritüel yapılır. Onda da sonuç alan bir sürü kişi var
Aynen biduru dinden çıkmış ahmak var devam et
Bunlar Allah'ın izni doğrultusunda gerceklesen şeyler. Aynı dua gibi. Bir çaba var. İnsan dinden çıkmış olmaz bu şekilde
Büyü yapan yaptira herkes dinden çıkar.
Tamam çözüm ne söyleyin biz de bilelim
Çözüm basit büyü falan yapmiycaksin bı derdin var Kuran'da medet umacakasin.
Zamanında o kadar çok dua ettim ve gözyaşı döktüm ki. Artık çaresiz kaldım
Çaresizlik diye bişey sen çocuksun daha fazla yazmiycam son diycegim uzak dur hicbisey bilmiyorsun
Çocuk değilim. Bu bir. İkincisi bir şeyler bilmesem veya bilmek istemesem bu soruyu acmazdim bile. Ek olarak bir insan büyü veya ritüel düşünecek raddeye geldiyse ne yaşadığını veya ne hissettiğini bir sorun. ondan sonra yargılama evresine geçin
Yargılamiyorum git yat iki dunyanida cehennenmlik et hadi nefsine uy
Cehennem veya cennet diye kesin bir yargıya varamaz kimse kimsenin hakkında.
Varırim diyorum büyü yaptıran ya da yapan cehnenmlikti anladinmi şok kafana bana artık yazma sıkıldım yobazsin
Tamam yobazım en çağdaş da sizsiniz devam