Diğer Esmer 192 boyunda kara kas kara göz kaslı zeki biri var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Var mı burada Güncellemeler1 yıl Benim exin ozellilkleri onu ariyorum aslinda ben Esmer 192 boyunda kara kas kara göz kaslı zeki biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mert_Ankara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Tüh 1.90 ile kıl payı kaçırdım. Gerisi tamamdır ama...😁 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yasin 38 mi Yorumla Mert_Ankara 1 yıl 37 az kaldı 38 e Yorumla Soran 1 yıl Evlisindir kesin Yorumla Mert_Ankara 1 yıl Evet. Ne olmuş ki. Burada eş aramıyorum kendime. Uykusuz gecede zaman öldürme, goy goy işte.Sen ne yapacaksın 1.92 adamı? Yorumla Mert_Ankara 1 yıl Şimdi gördüm. Ex ini arıyormuşsun. İyi şanslar o zaman. 😄 Yorumla
sarışınoooo Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl A*mk en yakisiklisininda ne yapican kara kas kara gözlüyu? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hee var. Sen 1.70-75 boyunda, renkli gözlü, sarışın, güzel, zeki ve kariyerli biri misin? 0 0 Yorumla
Mray34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl hoca da sozluye 100 100 verse 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kurtardik Yorumla
AlmanŞansölyesi Takip Et Xper 6 Yaş: 93 , eic 100% 1 yıl 9 metre boy, baklavalı esmeriz. Waow. 😈 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Dedecimmm yas doksan bakiyorum Yorumla AlmanŞansölyesi 1 yıl Bizim zamanımızda buralar dutluktu. Yorumla Soran 1 yıl Bakim sana Yorumla AlmanŞansölyesi 1 yıl Yürü git işine. Yorumla
Legend0642 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 308 cevap paylaştı. Yani vardir da senin nasil oldugun onemli bence 😀 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Sen degilsen benim nasil oldugum niye onemli olsun ki Yorumla Legend0642 1 yıl Mantiken dedim tamam vardir da sen nasilsin o onemli sen 170 hatlari belli gozleri cekici tam bir kadin gibi kadinmisin mesela Yorumla Legend0642 1 yıl @ulennnnnn8 hahahahaha Yorumla Soran 1 yıl 170 olmama gerek yok uzun boylu erkekler benim gibi minyonlarda hoslaniyor sen tabi uzun olmadigin icin anlamazsin Yorumla Legend0642 1 yıl Hahaha boyumu ne ara gordun Yorumla Soran 1 yıl Gormeme gerek bile yok tipim degilsin. d Yorumla Legend0642 1 yıl Sende senin gibi bi kezbanla ben olurmuyum Yorumla Soran 1 yıl Kopegim bile olursunda ben bakmam Yorumla Legend0642 1 yıl Hadi lan ordan senden kac tane geldi geçti 😀 Yorumla Soran 1 yıl Hadi onlara git aglama burada Yorumla Legend0642 1 yıl Ben surekli guluyorum ama 😀 sen mahallendeki krolarla fingirdeş kezban Yorumla Soran 1 yıl Tm Yorumla Legend0642 1 yıl Aferin Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Maşallah çıta Nirvana da 0 0 Yorumla
Arsenikkkk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 559 cevap paylaştı. Talepte bulun gonderelim 0 0 Yorumla
systemdown12 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 88% 1 yıl 187 var 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Cok kisa olmaz Yorumla
Doktorrbirüye Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% 1 yıl Var da sana bakmaz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yoo bakan vard8 Yorumla Doktorrbirüye 1 yıl Tamam o zaman hayırlı olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tüh 1.90 ile kıl payı kaçırdım. Gerisi tamamdır ama...😁
Yasin 38 mi
37 az kaldı 38 e
Evlisindir kesin
Evet. Ne olmuş ki. Burada eş aramıyorum kendime. Uykusuz gecede zaman öldürme, goy goy işte.
Sen ne yapacaksın 1.92 adamı?
Şimdi gördüm. Ex ini arıyormuşsun. İyi şanslar o zaman. 😄
A*mk en yakisiklisininda ne yapican kara kas kara gözlüyu?
Hee var. Sen 1.70-75 boyunda, renkli gözlü, sarışın, güzel, zeki ve kariyerli biri misin?
hoca da sozluye 100 100 verse
Kurtardik
9 metre boy, baklavalı esmeriz. Waow. 😈
Dedecimmm yas doksan bakiyorum
Bizim zamanımızda buralar dutluktu.
Bakim sana
Yürü git işine.
Yani vardir da senin nasil oldugun onemli bence 😀
Sen degilsen benim nasil oldugum niye onemli olsun ki
Mantiken dedim tamam vardir da sen nasilsin o onemli sen 170 hatlari belli gozleri cekici tam bir kadin gibi kadinmisin mesela
@ulennnnnn8 hahahahaha
170 olmama gerek yok uzun boylu erkekler benim gibi minyonlarda hoslaniyor sen tabi uzun olmadigin icin anlamazsin
Hahaha boyumu ne ara gordun
Gormeme gerek bile yok tipim degilsin. d
Sende senin gibi bi kezbanla ben olurmuyum
Kopegim bile olursunda ben bakmam
Hadi lan ordan senden kac tane geldi geçti 😀
Hadi onlara git aglama burada
Ben surekli guluyorum ama 😀 sen mahallendeki krolarla fingirdeş kezban
Tm
Aferin
191 olsa kurtarmaz, 192 olacak
Maşallah çıta Nirvana da
Talepte bulun gonderelim