@Ersndg bad boy birinden aile babası olmasını bekleyemeyiz ki takılıyorlar birbirleriyle yani kullanıp atmak gibi tabi yine yargılamam seven evlenen de olabilir
O da iş işten geçtikten sonra öyle oluyor sefasını bad boylar sürsün cefasını iyiler 30 a gelince evde kalınca iyliiler le evlenir herkes zaten / Knk az önce bunu yazan kimdi 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dün aynı soruyu sordum ama iyi bir cevap alamadım
Sebebi ne biliyor musun? Daha erkeksi geliyorlar bizden farklı
Koruyucu iç güdü ile düşünüyor kadınlar
Erkekleri siz ne zannediyorsunuz merak ediyorum
@Ersndg ama her zaman kibar saygılı erkekleri severim öyle biriyle evlenirim
😂😂😂 bak ne demiştim
Normalde öyle ama yüzüme gülen saygılı erkekler hoşuma gidiyor sohbet etmeyi seviyorum öyleleriyle. O kötü çocuklar ergen
O da iş işten geçtikten sonra öyle oluyor sefasını bad boylar sürsün cefasını iyiler 30 a gelince evde kalınca iyliiler le evlenir herkes zaten
Ama işte evlenmeyerek bu planı bozabiliriz 😀
@Ersndg hayır 18 yaşındayım bad boy sevmiyorum zaten hoşuma giden olgun karakterli biri olursa aile babası olucak evlenirim
İlk defa bunu bir kızdan duydum
Ya beyler kaba olmayın lütfen kaba erkekler sevilmez siz özellikle bayanlara karşı kibar olun yeterli
Bizi kandıramazsınız asla evlenmeyeceğiz 😀
Ne kaybettiysem 24 yaşındayım iyi niyet den kibarlık dan kaybettim knk
@Ersndg bad boy birinden aile babası olmasını bekleyemeyiz ki takılıyorlar birbirleriyle yani kullanıp atmak gibi tabi yine yargılamam seven evlenen de olabilir
Tabi orası öyle olgun düşünen insan farklı oluyor
@Ersndg sen kaybetmedin onlar seni kaybetti ama seni seven eşi olarak değer veren bir kız bulursun umarım
Knk tuzağa kapılıp evlenme de sonra çok büyük kaybedersin söyleyim
Hayırlısı
Ndjsjjdnd
Bu arada evlenmek güzel ama eşinize bağlı
Genciz daha knk erken
@Ersndg öyle yani ben de evleneceğimi sanmıyorum
Evlenmek güzel bir şey değil
Felsefe ve Psikoloji ile ilgileniyorum ben gerçekliği gördüm umarım bütün erkekler gerçekleri görüp anlarlar
Sebep? Benim de ailemdeki evliler mutsuz ama iyi yapmak senin elinde karını kızını sev onlara değer ver anneni karına değişme ayrı evin olsun
Yaşına göre baya olgun düşünüyorsun sen
@Ersndg ya beyler size sadece şunu söylicem kızınız olursa çok sevin ve annenizi kendi ailenize karıştırmayın
@Ersndg yasadıklarımdan dolayı evet
Anladım zaten tahmin ettim
Kız çocuklarının yeri ayrı tabii anne değil babam da karışmasın
@Ersndg evet kendi çekirdek ailene değer ver
Haklısın
@Ersndg ya anne özellikle ama abla baba kardeş kimse karınla arana girmesine izin verme
Yok benim annem öyle karışacak bir insan da değil zaten
@Ersndg yine de söylemek istedim umarım karşına olgun akli başında bir kız çıkar
Senin gibi biri çıksa keşke
@Ersndg benim 30 a kadar yolum var 😅 tabi bir gün birini görüp sevmezsem
E hemencecik evlenek demedik ki şu an bende evlenmem zaten 😂
O da iş işten geçtikten sonra öyle oluyor sefasını bad boylar sürsün cefasını iyiler 30 a gelince evde kalınca iyliiler le evlenir herkes zaten / Knk az önce bunu yazan kimdi 😀
Ben
Durum farklı ama abi
😂
@Ersndg sen iyi birine benziyorsun Allah gönlüne göre versin canım benim ❤️
Cemi cümlemize inşallah