Diğer Uyuyamayanlar ne yapıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapay Zekaya Sor Uyuyamayanlar toplanın sohbet edelim Güncellemeler1 yıl Sıkıldım ben ya soru hakkımda yok kimler burada Uyuyamayanlar ne yapıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
MrDominantKarakter Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Video falan izliyorum öyle. Olur ne konuşucaz? 0 43 Yorumla Soran 1 yıl Ne istersen Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Sen neler yapıyorsun? Seni özellikle bu saatte ayakta tutan bir şey var mı? Yorumla Soran 1 yıl Yok uyku tutmadı genel bir problem var bu ara Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Düşünceler mi yoksa sorunlar mı? Yorumla Soran 1 yıl Her ikisi de, sen? Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Aynı diyebilirim. Uyayacak kafayı oluşturana kadar gecenin geç saatleri olmuş oluyor. Yorumla Soran 1 yıl Aynı şekilde Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Yatağıma geçince de uyumak için önce kafamı boşaltmam gerekiyor. Onun içinde önce başka bir şeyi boşaltıyorum genellikle :D :D Yorumla Soran 1 yıl İyi geliyor ama gerçekten 😂 Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Herhalde yoksa insan neden yapsın :D :D Bir anda uykun gelemeye başlıyor. Yoruluyorsun falan Yorumla Soran 1 yıl Ben tek başıma yoramıyorum kendimi Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Al benden de o kadar. İlla birlikte yardımlaşabileceğimiz birileri lazım Yorumla Soran 1 yıl Erkekler daha şanslı bence bu konuda Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Neden ki? Bende çok severim yardım etmeyi. Yorumla Soran 1 yıl Hayır kendi kendinize daha fazla tatmin olabiliyorsunuz yani😄 Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Yok ya yetmiyor artık. İlla yardım edecek biri lazım :D Yorumla Soran 1 yıl Oyuncak alıcam kendime her zaman kim edecek yardım 😂 Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Ben yardımcı olmayı çok isterdim açıkçası :D Yorumla Soran 1 yıl Hmmm Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Karşılıklı birbirimize yardımcı olucaz işte :D Hem sen memnun olacaksın hem de ben Yorumla Soran 1 yıl Yani se*ting 😂 Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Olabilir neden olmasın 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Niye ben teklif etmişim gibi davranıyorsun be 😂😂 Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Yok canım sen etmedin 😂 karşılıklı bir anlaşma sonucu ortaya bu fikir çıktı. ayrıca hemfikiriz yani sorun yok 😂 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Ama baya güzel olurdu şimdi yalan yok 😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet istek değil ihtiyaç 😂 Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Kesinlikle öyle. Gecenin geç saatlerinde hem daha güzel oluyor. Yorumla Soran 1 yıl Gerçeğini istiyorum artık yeter ahahha Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Al benden de o kadar ahahaha ama neredeeeeeee Yorumla Soran 1 yıl Hiç yaptın mı daha önce Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Bu tür bir soru buradan cevaplamak için çok özel. Özelden ulaş cevaplayayım Yorumla Soran 1 yıl O kadar şey konuştuk bu mu ayıp aaa😂😂 Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Şimdi konuştuklarımız ikimiz arasındaydı ve evet haklısın baya bir şey konuştuk. Ama bu soru tamamen benim özelim oluyor. Ulu orta yaymanın mantığı yok :D Yorumla Soran 1 yıl Anladım peki😄 Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Konuşmaya devam etmek istersen mesaj kutum açık. Beklerim 😉 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 😄 Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Ben yine burdayım 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Yaa sevindim 😂 Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Neler yapıyorsun? Mesaj atsana Yorumla Soran 1 yıl Evli misin onu sorayım önce😂 Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Değilim Yorumla Soran 1 yıl Geliyorum bekle Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sezen Aksu dinlerken sitede görüş paylaşıyorum 💅🏻 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Apart oteldeyim yan odamdaki sevişme seslerini dinliyorum 😂😂 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yaa en sevdiğim 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahhh o gürültüyü neden biz yapmıyoruz😅 Yorumla Soran 1 yıl Çünkü yanımda değilsin ap*al ahahhah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahaha geleyim yanına Yorumla Soran 1 yıl Yan odadakiler şokk 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahaha tabiiii bu sefer şoku biz yaraticaz😘 Yorumla
s straliiewygꯁ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uyuyacagım birazdan 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Tatlı rüyalar bebek
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl sen niye uyumadın 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum bu ara uyku düzenim nanay Yorumla ax2akrep 1 yıl yorumlara baktım da herkes sevişiyor amdkdldl Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla ax2akrep 1 yıl bi sen bi ben kalmışız dkxlx Yorumla Soran 1 yıl E o zaman ne duruyorsun 😂 Yorumla ax2akrep 1 yıl gizlisin napiym 😅😅😅 Yorumla ax2akrep 1 yıl sen uyun şimdi dlflfl Yorumla Soran 1 yıl Yoo uyumam Yorumla ax2akrep 1 yıl cvp yazmayınca gittin sandım fkfkf Yorumla Soran 1 yıl Yok sohbet ediyoruz işte 😄 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Burnumu karıştırıyorum 2 9 Yorumla Soran 1 yıl Kusucam sus ahahhah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmmm tuzlumsu tadı var biraz daha baharatla iyi bir hal alır 😋 Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Karıştırdıktan sonra çıkanı ne yapıyorsun :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @MrDominantKarakter büyük olanları dişimle ısırıyorum diğerleri hap gibi zaten suyla yutuyorum Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Gece gece midem bulandırdığın için ne kadar teşekkür etsem az :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @MrDominantKarakter mesela kulak çubuğuyla kulağımdaki pisliğin tadına bakıyorjm hmmm biraz acımsı sanki ama idare eder Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Başka nelerin tadına bakmak hoşuna gidiyor acaba merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @MrDominantKarakter lâ i*bne ne diyon sen g**vat Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl ahaha yanlış anlayan zihni bozuk sensin. ettiğin küfürleri aynen iade ediyorum. Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sitede vakit öldürüyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynı Yorumla
Ayselshii Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Uyku sıfır ya 3 5 Yorumla kaanbey_ 1 yıl Yaramazlık perilerim üzerimde Yorumla Soran 1 yıl Benimdee Yorumla kaanbey_ 1 yıl Bekliyorum Yorumla Soran 1 yıl @kaanbey_ sana demedim Aysele dedim be ahahhah Yorumla kaanbey_ 1 yıl Olsun gel yine de ;) Yorumla
poyrazduymazz Takip Et Xper 7 Yaş: 38 1 yıl Sizi dinliyoruz hanımefendi 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Siz konuşun ben dinlerim Yorumla poyrazduymazz 1 yıl Belirli bir yaşa gelince insanları çözmek anlamak kolaylaşıyor sanki Yorumla Soran 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla poyrazduymazz 1 yıl 35 Yorumla Soran 1 yıl Çokmuş Yorumla poyrazduymazz 1 yıl Sen? Yorumla Soran 1 yıl 29 Yorumla poyrazduymazz 1 yıl Çok fark yok. sen birşeyler paylaş bu sefer Yorumla
biraileevliaşkkadını Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl Yok etme benle 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Niye gel işte nazlanma Yorumla biraileevliaşkkadını 1 yıl Ben nazliyim huysuzum banane etme Yorumla Soran 1 yıl Ben huysuz seviyorum 😂 Yorumla biraileevliaşkkadını 1 yıl 😑😑😑 Yorumla biraileevliaşkkadını 1 yıl Ben buradayim ama insan sevmiyom bana yanasma Yorumla
efedengiz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Sanane bacım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne demek banane Yorumla
atlass60 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Uykum yok birini arıyorum 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Kimi Yorumla atlass60 1 yıl Sohbet edecek birini Yorumla Soran 1 yıl Ediyoruz gel Yorumla atlass60 1 yıl Geldim Yorumla Soran 1 yıl E naber Yorumla atlass60 1 yıl Burdan mı sohbet edelim Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla atlass60 1 yıl Burdan sarmaz ki sararsada araya 40 kişi girer zaten Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Konuyu sen seç 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Fark etmez Yorumla GovanıAli 1 yıl Önden bayanlar. Hadi Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Edelim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl E hadi Yorumla hangovers 1 yıl Vazgeçtim uyuyorum Yorumla Soran 1 yıl Zıbar Yorumla
RedZell Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl Seninle bir şeyler yapmak istiyor djdkd 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kim Yorumla RedZell 1 yıl Ben seninle Yorumla
KocaaBebek89 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Film falan hshsh 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Erotik film😄 Yorumla KocaaBebek89 1 yıl İlerisi ya Abella Danger izliyorum dhdhh Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Buyurun 🙋🏻♂️ Yorumla Soran 1 yıl Napıyosun Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Kizla konuşuyorum sen 🙄 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sölemem 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Söyle Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl Olmaz 🤪 Yorumla Soran 1 yıl Sus Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl Konuşmuyom ztn Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Psikopatmışsın evet 😂😂 Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl Günaydın 😝😃 Yorumla Soran 1 yıl İyi geceler 😂 Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl Sana da gizli 🙄😃 Yorumla Soran 1 yıl Uyumuyoruuum Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl Napim 😃 Yorumla Soran 1 yıl Uyut Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl Ayağımda mı Yorumla
bluemen38 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Olur yaşınızda uygunmuş 😀 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye 15 yaşında olsam nolcak Yorumla bluemen38 1 yıl Olmaz nikah düşmez Yorumla Soran 1 yıl G*rizekalı ahahhahah Yorumla bluemen38 1 yıl düzgün konuş benimle gizliden cık gizemli olgun hatun uls bana 😀 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 833 cevap paylaştı. İçiyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Afiyett Yorumla Olgunateş 1 yıl Eyvallah Yorumla
kaanbey_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Uyumayanların sorularını cevaplıyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok saçma bazı sorular Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. Olur 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Naber Yorumla Canknt35 1 yıl İyi sen Yorumla Soran 1 yıl Fena değil Yorumla Canknt35 1 yıl Güzel Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oturuyorum oyle 0 0 Yorumla
Cnozgl54 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Sekstıng yapıyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kiminle Yorumla Cnozgl54 1 yıl Şusn kımseyle Yorumla
maxbaumgartner Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl pompa 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kolay gelsin 😄 Yorumla maxbaumgartner 1 yıl yok be şaka yapacak biri yok 😁 Yorumla Soran 1 yıl Olur bir gün be 😄 Yorumla maxbaumgartner 1 yıl yaz olsun 😁😁😁 Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 679 cevap paylaştı. Olur edelim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olur başla Yorumla murathanbey 1 yıl Nabıyosun şu an ne konuşmak istersin? Yorumla
bekleecelingeliyo Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Mısır yiyom 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bu saatte Yorumla bekleecelingeliyo 1 yıl Evet olamaz mı ablammmm Yorumla Soran 1 yıl Olamaz git ellerini yıka yağlı yağlı Yorumla bekleecelingeliyo 1 yıl Ben yağsız patlatıyom obez Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Fenaym 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🙄 libido Yorumla Soran 1 yıl Anlıyorum 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄 vahim durum kısaca Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Video falan izliyorum öyle. Olur ne konuşucaz?
Ne istersen
Sen neler yapıyorsun? Seni özellikle bu saatte ayakta tutan bir şey var mı?
Yok uyku tutmadı genel bir problem var bu ara
Düşünceler mi yoksa sorunlar mı?
Her ikisi de, sen?
Aynı diyebilirim. Uyayacak kafayı oluşturana kadar gecenin geç saatleri olmuş oluyor.
Aynı şekilde
Yatağıma geçince de uyumak için önce kafamı boşaltmam gerekiyor. Onun içinde önce başka bir şeyi boşaltıyorum genellikle :D :D
İyi geliyor ama gerçekten 😂
Herhalde yoksa insan neden yapsın :D :D Bir anda uykun gelemeye başlıyor. Yoruluyorsun falan
Ben tek başıma yoramıyorum kendimi
Al benden de o kadar. İlla birlikte yardımlaşabileceğimiz birileri lazım
Erkekler daha şanslı bence bu konuda
Neden ki? Bende çok severim yardım etmeyi.
Hayır kendi kendinize daha fazla tatmin olabiliyorsunuz yani😄
Yok ya yetmiyor artık. İlla yardım edecek biri lazım :D
Oyuncak alıcam kendime her zaman kim edecek yardım 😂
Ben yardımcı olmayı çok isterdim açıkçası :D
Hmmm
Karşılıklı birbirimize yardımcı olucaz işte :D Hem sen memnun olacaksın hem de ben
Yani se*ting 😂
Olabilir neden olmasın 🤣
Niye ben teklif etmişim gibi davranıyorsun be 😂😂
Yok canım sen etmedin 😂 karşılıklı bir anlaşma sonucu ortaya bu fikir çıktı. ayrıca hemfikiriz yani sorun yok 😂
😂😂😂
Ama baya güzel olurdu şimdi yalan yok 😂
Evet istek değil ihtiyaç 😂
Kesinlikle öyle. Gecenin geç saatlerinde hem daha güzel oluyor.
Gerçeğini istiyorum artık yeter ahahha
Al benden de o kadar ahahaha ama neredeeeeeee
Hiç yaptın mı daha önce
Bu tür bir soru buradan cevaplamak için çok özel. Özelden ulaş cevaplayayım
O kadar şey konuştuk bu mu ayıp aaa😂😂
Şimdi konuştuklarımız ikimiz arasındaydı ve evet haklısın baya bir şey konuştuk. Ama bu soru tamamen benim özelim oluyor. Ulu orta yaymanın mantığı yok :D
Anladım peki😄
Konuşmaya devam etmek istersen mesaj kutum açık. Beklerim 😉
Teşekkürler 😄
Ben yine burdayım 🤣
Yaa sevindim 😂
Neler yapıyorsun? Mesaj atsana
Evli misin onu sorayım önce😂
Değilim
Geliyorum bekle
Sezen Aksu dinlerken sitede görüş paylaşıyorum 💅🏻
Apart oteldeyim yan odamdaki sevişme seslerini dinliyorum 😂😂
Yaa en sevdiğim 😂
Ahhh o gürültüyü neden biz yapmıyoruz😅
Çünkü yanımda değilsin ap*al ahahhah
Ahaha geleyim yanına
Yan odadakiler şokk 😂
Ahaha tabiiii bu sefer şoku biz yaraticaz😘
Uyuyacagım birazdan
Tatlı rüyalar bebek
sen niye uyumadın
Bilmiyorum bu ara uyku düzenim nanay
yorumlara baktım da herkes sevişiyor amdkdldl
😂😂😂😂😂😂😂😂
bi sen bi ben kalmışız dkxlx
E o zaman ne duruyorsun 😂
gizlisin napiym 😅😅😅
sen uyun şimdi dlflfl
Yoo uyumam
cvp yazmayınca gittin sandım fkfkf
Yok sohbet ediyoruz işte 😄
Burnumu karıştırıyorum
Kusucam sus ahahhah
Hmmm tuzlumsu tadı var biraz daha baharatla iyi bir hal alır 😋
Karıştırdıktan sonra çıkanı ne yapıyorsun :D
@MrDominantKarakter büyük olanları dişimle ısırıyorum diğerleri hap gibi zaten suyla yutuyorum
Gece gece midem bulandırdığın için ne kadar teşekkür etsem az :D
@MrDominantKarakter mesela kulak çubuğuyla kulağımdaki pisliğin tadına bakıyorjm hmmm biraz acımsı sanki ama idare eder
Başka nelerin tadına bakmak hoşuna gidiyor acaba merak ettim
@MrDominantKarakter lâ i*bne ne diyon sen g**vat
ahaha yanlış anlayan zihni bozuk sensin. ettiğin küfürleri aynen iade ediyorum.
Ben kemal sosyete kemal mo
Sitede vakit öldürüyor
Aynı
Uyku sıfır ya
Yaramazlık perilerim üzerimde
Benimdee
Bekliyorum
@kaanbey_ sana demedim Aysele dedim be ahahhah
Olsun gel yine de ;)
Sizi dinliyoruz hanımefendi
Siz konuşun ben dinlerim
Belirli bir yaşa gelince insanları çözmek anlamak kolaylaşıyor sanki