arkadaslar cok kotu hissediyorum. universitede 3. sinif hukuk ogrencisi bi kizim. babamdan sevgi gormedim, kucuklugum hep zorbalamayla gecti cok ozguvensiz ve kilolu bi cocuktum, annemle babam ben 10 yasindayken ayrildi. her zaman mutlu bir yuva hasreti kurdum kucuklugumden beri, hep allaha dua ettim musmutlu bir yuvam olsun diye. universite 1. sinifta 20 kilo verdim guzellestim derken ciddi bir iliskim oldu evlilige gitme yolunda. sonrasinda onun babama cok benzedigini ve onunla mutluluk goremedigim icin ayrildim. ondan sonra okuldan bana yazanlarla konuştum amacim tekrardan ciddi bir iliski yapabilmekti ( hukuk fakultesi 3000 kisi) 4 5 kisiyle kahve icmeye ciktim biraz gezdim falan, simdi ise arkadaslarim bana flortoz diyor ve kendimi cok kasarmisim gibi hissettim ama en hasretini cektigim sey bir aileye sahip olabilmek birinin bana sahip cikmasi.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Önceliğin evlilik değil de anlaşabildiğin birilerini bulmak. Bunun için de insan tanıman, farklı insanlarla date doğal.
evet haklisin insan taniyorum onlarla cinsellik vs yasamiyorum zaten oturup kahve icip dolastik
Orası seni ilgilendirir. Ama tanımak için konuşmak gerek. Bu gayet doğal
insanlar yargilayici konusunca moralim bozuluyor
Kendini bil de insanlar konuşsun.
Bu onlarla iken çok rahatsan söylenecek bir şey ama ne yaptığını biliyorsan kimse seni o konuma koyamaz knk
genel mizah seviyesi yuksek neseli cok konuskan bi insanim onunla alakali olabilir bilmiyorum
Yine de hani el kol temasın fazla ise bu yüzden demiş olabilirler bi tık ciddi duruş da gerekli bazen
el kol temasim hic yoktur, ciddi durus da cok sevmiyorum hukuk fakultesinde herkes agir abi modunda ben oyle sevmiyom
Bence de o kadar ciddiyet kötü de. Laubali tarzı diyorum. Örneğin yanaktan makas alıp espri yapma var. Bide neşeli espri yapmak var o ikilem arası dedim
temas sevmem cinsel taciz sucu tck isliyoz 🤣🤣🤣🤣
Aboow senin kafa arada bi öyle de çalışıyor dimi sjsjjsjsjs
evett 🤣🤣🤣
Peki her şeyi kuralına göre mi yapıyorsun yoksa esnetme mümkün mü 😁😁
bu platformda ciddiye alinip kaliteli bi cevap bulman zor.
cok haklisiniz
hayat hikayemi de anlattim hala yargilamak isteyen yargiliyor
baskasini kucuk dusurmek ego kastirir ve bizim insanimiz genelde egoist ve bencildir. bi söz vardi " acıdan delirsen bile insanlar acini değil deliligini görür" diye
bu platforma gore fazla kulturlusunuz 🤣
sosyolojide hukukcular ve doktorlar itibari yüksek kişiler diye geçer. bi hukukcu olarak, kendinden statü olarak daha aşagi kisilerden tavsiye bekleme ki soytarilarin cumleleri seni aşaği cekmesin. iyi aksamlar
cok tesekkur ederim bende bagimlilik semasi ve onay alma bagimliligi var psikoterapi aliyorum umarim daha kendimden emin olurum, siz ne is yapiyorsunuz
şema terapisi mi aliyorsun yoksa bilissel davranisci mi. memurum
benim psikolog edmr yapiyor galiba, ben kendim sema terapisi kitabini okuyup kendime teshis koydum 🤣
emdr travmalar icin. çocuklugun kotu gecmis. benim en cok dikkatimi ceken, kendini feda etme ve cezalandirici ebeveyn şemalari olmustu. bağimlilik ve onay disinda terkedilme şemasi var mi
terk edilme dayaniksizlik sosyal izolasyon hepsi var abim ya 🥺🥺 iyilesiyorum ama, lisede insanlarla konusmaktan cok cekinirken Şu an herkesle cok rahat sohbet edebiliyorum ortamda sohbeti yoneten kisi bile olabiliyorum, romantik iliskilerimde daha yapiskan ve kaybetme korkusu olan birine donusuyorum o da zamanla azaliyor insallah iyi olurum 😔
borderline konusunu bi oku
o oldugumu sanmiyom ya allah korusun
Kaciyla yattin
0
Olsun göz önündesin
bu kadar şey yazmama ragmen buna mi takildin 😔
Sorun bu değil mi zaten hepsiyle gezip dolaşmışsin göz önündesin o yüzden bir peynir çeşidi gibi görünmüşsun
peynir cesidi degilim hukuk okuyan surekli kendimi gelistiren ingilizce bilen kulturlu ve hayatinin askini arayan bir kadinim sadece
Evet o konuda iyi olabilirsin ama 4+5 erkekle ayrı ayrı bi kızı görseydin sende ona peynir çeşidi derdin
hayir demezdim insanlari yargilamayi sevmiyorum kendini en masum gosterenler en cok pisligi yapanlardir
Bak işte buna kesinlikle katılıyorum. Ama dışarıdan öyle görünüyor işte. Dikkat et sende fazla göz önünde buluşma artık. Tam tanıyana kadar.
yok 3. sinif basladigindan beri kimseyle gorusmedim
Peki kaciyla bişeyler yaşadın öpüşme vs meraktan sordum
kral sen nerden yaziyon ne is yapiyon
Ben ne alaka şimdi
goz onundesin dedin ya ister istemez goz onunde zaten oluyorum boyum 175 61 kiloyum, bacaklarim uzun, guzel giyiniyorum, gozlerim buyuk, dudaklarim buyuk, yuz oranim guzel, ben hicbisey yapmasam da istemsiz goze carpiyorum
Güzel kızlar hep kiskanilir hepte peynir çeşidi denilir boş ver takma.
dogru dedin
Ben hiç yanlış bişey demem canım benim
🤣
😚😚😚
ne opucuk yolluyon amcacim
Ne amcası la 22 yaşındayım
alla alla
Tabi teyzecim
30 yasinda evet
hesaptaki yasa bakma 20 yasindayim
Hala kötü
Ne okuyorsun