Arkadaşımın intiharını atlatamıyorum ne yapabilirim?

Ne yapacağımı sormuyorum aslında bunu atlatmanın bir yolu yok ama arkadaşımı hamile bırakan adam gitti aramadı doğum kontrol hapına rağmen gebe kalmış kürtaja gidemedi küçük yer duyulur diye. Dedim bir yolunu buluruz önce jinekoloğa gidelim yol göstersin. Yaptığı bir hata sahip çıkmayan bir adam her koşulda suçlayıcı bir aile ve ben arkadaşımı anneannesinin kalp ilacını yutmuş mosmor gördüm. 10 Aralık sabah 6 ezan okunurken ölüm haberini aldım 40 gün oldu aşkım. Sen doğuruncaya kadar ben de maaş alıyor olacaktım sen ve yeğenim için ne gerekiyorsa yapacaktım dogurmasan da düşük sürecini atlatman için seni yanıma çağıracak atlatana kadar kimseye çaktırmayacaktık. Senin için vitamin bile düşünmüştüm hangi doktora gidebiliriz diye her siteye bakmıştım. 1 haftam kaldı sabırsızlanıyorum yanına gelebilmek için. Seni bilemem ama ben hala kabullenemiyorum aklımda kalan mosmor yüzün değil hala iki elinin üstünde yüzün bana bir şeyler anlatıyorsun
Güncellemeler
1 yıl
Bugün kısacık uykuya daldım rüyamda gördüm camdan dışarı bakıyor sesleniyorum ama bana dönmüyor. Bir an geri geldi sanmak bile o kadar garip ki. Seni her yargilayanin kendi başına gelmesi dileğimle çiçeğim ❤️
Arkadaşımın intiharını atlatamıyorum ne yapabilirim?