Neden ingilizce konuşurken böyle oluyorum?

Arkadaşlar ben 3 yıldır ingilizce öğretmeniyim. Anaokulundan yetişkine bir sürü öğrencim oldu. 4 yaşında öğrencim de oldu 50 yaşında da. Şu an ise online ve iyi bir platformda ingilizce öğretmeni olarak çalışıyorum ve şimdiden o platformun en çok öğrenci alan, tercih edilen öğretmenlerinden biriyim (iki haftadır çalışıyorum).

Mesele ise şu; hem çocuklara hem yetişkinlere ders veriyorum ancak başlangıç seviyesi yetişkinlerle ingilizce olarak takır takır konuşup rahat hissedebilirken ileri seviye ingilizceye sahip bir öğrenciyle kendimi FELAKET DERECEDE kasıyorum.

Mesela az önce B2 seviye bir öğrenciyle dersim vardı ve kendimi öyle bir kastım ki sanarsınız ben milyonların önüne performans sergilemeye çıkmışım ve ders fiyaskoydu. Hatta dersi bitirirken see you in our other lesson dedim öğrenci I hope diyerek iğneledi.

Daha önce hiç ileri seviyede kişilere eğitim vermememden kaynaklı bu gerginliğim olabileceğimi düşünüyorum ama benim performansıma çok kötü şekilde yansıyacak bir şey bu. Ne yapacağım bilmiyorum.

(Aynı zamanda bazı durumlarda kendimi takır takır ingilizce konuşabiliyor halde bulurken bazılarında ağzımdan sanki tek bir kelime çıkamıyor)

Neden ingilizce konuşurken böyle oluyorum?