Erkekler kızların sizin için açık giyindigini falan düşünmeyin sakın çünkü kızların amacı kadınlar arasında güzel görünmek yani niyetleri sizin gibi kötü değil
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tabi tabi
Andersenden masallara anlatmaya devam et sen.
100 kızdan 85 ı bu maksatla giyiniyor erkeklerden ilgi alaka beğeni almak için
Sosyal medyaya fotoğraf atılması bile bu yüzden.
Ayrılık sonrası profil fotoğraflarının değişmesi, erkeklerin eklenmesi edebiyat sanat tarih akademik konuşma yapmak için değil.
Ay tipini merak ettim şu an kim niyr etkilemeye çalışsın seni
Ben tipini gördüm profilinde amaç yeterince acık değil mi
Aynenn cahil insan
ben senden neden ilgi alaka bekliyeyim? bu genellemeyle birlikte canının fena yandığını düşünüyorum. bil diye söylüyorum çoğu kız size yaranmak için giymiyor. aklı başında, dik kafalı kızlar stil sahibi olmak için giyiniyor, güzel görünmek için giyiniyor. bu nasıl bir kafa onu çözemedim. senin yaşadığın tamamen bireysel bir yorum. hatta daha çok ergenlikte yaşanan durumlar gibi geldi…
Aha Konuştu erkeklere nasıl hakaret edilir diye akıl veren feminen psikologları 10 saniyelik reel video ile dinleyip cümle kuramayan kadın
Siz Adil Yıldırım dinleyip , 10 harekette erkekler nasıl manüpüle edilir, hakaret nasıl yapılır diye akıl alıp devam edin Kadınlar. Günün sonunda herkes seçimlerinin sonucunu yaşar. İsterseniz bikiniyle dolaşın özgüvenli ablalar bravoooo bravoo 👏👏👏👏👏👏
Senin eşine sevgiline allah kolaylık versin yoksa da niye olmuyor deme
ben feminist değilim ki kanka yaşadığın bir deneyimden çamur atmanı saçma buldum sadece bunun aynısının kız versiyonu da saçma reel ne alaka onu da çözemedim sen serin bi su iç öyle gel
Sizin erkek arkadaşlarınıza Allah' kolaylık versin.
Gerçi size kızmak doğru değil.
Cinselliği kadınlar verir. Bile bile ben böyle giyinicem ben seni üzerim diye bağıran kırmızo bayrakları olan kadınları seçen erkekler de kabahat.
Çamur atmıyorum Kanka
Gerçekleri duymaya kadınlar alışık değil. HaZmedemeniz normal. Reel yanlış oldu. Reels video demek istedim anla zeki kankam. Bir çay iç sende iyi gelir
Cinselliği kadın verir
Uzun süreli ilişkiyi Erkek.
O yüzden kırmızı bayraklı kadınları seçen erkek suçu kendinde arasın kadında değil.
Herkes seçimlerinin sonucunu yaşat günün sonunda
kral baya boş beleş incel tayfa gibi konuşmuşsun. 7/24 andrew tate falan mı izliyosun. cinsiyetleri öyle bir kefeye koymuşsunuz ki günüm sonunda “aykırı” olduğunu düşündüğünüz halbuki normal olan insanlara bile iğneleyici gözle bakıyorsunuz. toplumun size empoze ettiği cinsiyet kavramından devam, hiç zahmet etme bir ortama giripte bir kadının ya da bir erkeğin fikrini almaya, sonra gel burada yaşadığın saçma sapan deneyimlerden birilerine çamur at. ya yok demiyorum vardır böyle kadınlar, zaten günün sonunda toplumda iyi görünmek için giyiniyoruz. bunu yanlışlayacak bir şeyde yok zaten lakin karşı cinsini anlamadan öyle bir muamele yapıyorsun ki aklım almıyor şahsen. bu toplumda kadınlarda erkeklerde çeşitli şeylere maruz kalıyor, özellikle etiketlere. kalmamalı, anlamalı. biraz daha düşünsen anlayabilirsin, zor değil.
cinselliği kadın verir nasıl bir tabir ayrıca. her iki cinsiyette cinselliği arzu edip verebilir zaten, biyolojik yapımız böyle.
Hanım abla feminist değilim diyorsun ama çok da feminen değil cümlelerin kral bilader ☺
Andrew Tate senin bilip izlediğin gibi baktım elbette.
Fakat hayatımı Andre Tate kurallarına göre değil
Erkek ve Kadına dayatılan Feminist propagandanın etkisinde değil, biyolojik evrimsel sürecin gerektirdiği şekilde ataerkil ve geleneksel aile ve toplumsal yapının kuralların evrimsel içgüdü'nün insanda olan duygu düşünce ve evrimin gerektirdiği dürtülere düşüncelere inanıyorum.
Kadın Erkek ilişkileri
Tv Dizi de gördüğün ilişkiler gibi değil, ya da 3 adımda erkeği nasıl manüpüle ederim diye video atan feminen görünümlü psikologların siz kadınları aldatan yalan söyleyen psikolog tavsiyelerinden ibaret değil.
Kadınlar hiç bir zaman gerçeği duymaya alısık değil. Sizin de dediğiniz gibi erkek görsel kadın duyusal işitsel varlık
Kadınlar ellerindeki cinsel gücün fark onda oldukları için çok rahat tabak çevirebiliyor, ilişki bittikten sonra başka basamağa geçebiliyor, ya da açık kıyafet giydiğinde erkekleri etkileyeceklerini adı gibi biliyor ama sorsan kadınlara kendimiz için iyi hissetmek için tabi tabi andersenden masallar yersen. Elimde satılık köprü var zeytinlik fıyatına satabilirim
Ayrıca toplumda yüzde 80 erkek ha deyince kadınlara ulaşamaz. Kadın da böyle durum yoktur 10 üzerinden 3 kadın bile rahatsız erkeğe ve cinselliğr ulaşır erkekde ise yüzde 15 20 civarı yüksek değer erkek cinselliğe kolay ulaşır. Alfa Erkek için bu kolaydır.
Cinselliği kadın verir tabiki
Doğada da böyle insanlarda da. Erkek kuş kur yapar ki cinselliği dişi kuştan almak için, ya da erkek aslan avı yakalar ki dişi aslandan cinselliği alsın. Evrimsel süreçte böyleydi. Kadın için çok erkeğe ulaşmak başarı değil hezimettir. Kadın için en zor olan iyi erkeğe ulaşmaktır. Evrimsel sürecte en güclü olanla dişi cinsellik yaşardı bugün kadın en güclü erkeği davranış, zenginlik, statü para bu şekilde değerlendirme yaparak iyi erkeği seçiyor ve cinselliği veriyor. Erkek te ilişkinin kararını verir.
DİNLEMİYORUM ONLARI İTİBAR ETMİYORUM UMUTUMDA DA DEĞİL ATAERKİL YA DA ANAERKİL DÜZENİN SAÇMA SAPAN KURALLAR OLDUĞU KAİDESİNDEYİM EVET FEMİNEN DEĞİLİM MASKÜLEN DE DEĞİLİM OLMAK ZORUNDA DA DEĞİLİM BEN BİR İNSANIM VE İNSANLIĞIN TEMEL HAKLARINI SAVUNUYORUM DEDİKLERİNİ SAVUNDUĞUM HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDİM SENİN BUNLARI YAZMAN SADECE BOŞ LAF KALABALIĞI VE BİR ŞEY BİLİYORMUŞ GİBİ KİBİRLENMENDEN VE KENDİNİ BİLMEMENDEN KAYNAKLI MUHTEMELEN KUYRUK ACIN VAR EN ÖNEMLİSİ DE NE BİLİYOR MUSUN UMURUMDA DEĞİL AYRICA GERÇEKLERİ BİLİYORUM VE SEN KADINLARI DEĞİL HEMCİNSİNİ DE BİR OBJE OLARAK GÖRÜYORSUN HAYAT CİNSELLİK DEĞİL AYRICA BİR ÇOK HAYVAN TÜRÜNDE ERKEKLERİ SEÇEN DİŞİLER VAR BU İNSANLAR İÇİNDE GEÇERLİ YANİ BU TAMAMEN ALGINDAN DOLAYI GERÇEKLİK OLARAK BİLDİKLERİN SADECE YANILSAMA TVDE GÖRDÜĞÜM İLİŞKİLER YOK TV İZLEMİYORUM VE SAÇMA SAPAN İLİŞKİLERE GÖRE BİR YORUM YAPMIYORUM AYRICA CİNSELLİK İSTEYEN KADIN İSTEDİĞİ GİBİ ULAŞABİLİR AMA BU SADECE GELİŞMEMİŞ BAĞNAZ ÜLKELER İÇİN GEÇERLİ MESELA TÜRKİYEDE CİNSELLİK TABU OLDUĞU İÇİN ERKEKLER DE BU KONU DA İNANILMAZ DEHŞET VERİCİ BİR ŞEKİLDE İSTEKLİLER BUNUN SEBEBİ KADINLAR DEĞİL TOPLUM BİR OLGUN KADINLA BİLE OTURUP SOHBET ETTİĞİNE İNANMIYORUM EN BASİTİ ANNENLE BİLE MUHABBETİN ÇOK AZDIR 0 EMPATİ BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM ÇÜNKÜ SÖYLEDİKLERİNİ TEKRAR EDİYORSUN VE EZBER KONUŞUYORSUN TAMAM ANLADIK 4 ÜNİVERSİTE BİTİRMİŞSİN VE BİRAZ İNSTAGRAMDA ÖĞRENDİĞİN TERİMLERLE BENİ YERE GÖMEBİLDİN AFERİN
alfa erkek ne ayrıca ya saçma sapan internetten öğrendiğiniz şeylerle nu kadar haşır neşir olmanız beni deli ediyor yok sigma kadın yok sigma erkek yok alfa insan he aynen kanka
Sensin Kanka
BÜYÜK Yazarak haklı olduğunu mu ispat etmeye çalışıyorsun. Delirmişssin gibi yazarak ne bı öfke sen devam et doğru bildiğin yanlişlara bravoo tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum bol şans
büyük yazarak haklı olduğumu mu söyledim ae sinirlendiğim için öyle yazmıştım sen de devam et bildiklerinle bir yere varamazsın söyliyim sana
anlık büyük yazdım devamı da öyle olsun diye gerisi geldi bu arada aw saçmalama öfke dolu falan demişsin aşsöaşsöaşsöaşsö yok kanka değilim
Tamam Kankam Eyvallah ☺
Katılıyorum kızlar erkekler için giyinmez.💅🏻😌
Böyle bir şeyi yazıp kanıtlama çaban boşuna anlamazlar