Güncellemeler
1 yıl
Neden kimse yazmıyor
Güncellemeler
1 yıl
Ulan kimsede i yok koca sitede
Bilmiyom yanlış anlaşılmaktan korkarım zaten hep arkadaş gibi davranıyorum gülüyoz birlikte ama hiç halimi hatırımı sormaz.
Sevgilisi yok yani ondan değil.
Ne biliyim yaa gülüyorduk ediyorduk eski arkadaşım bu eskilerin masumiyeti başka oluyodu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hep sen yazıyorsan olmaz o iş
Yazdığım yok bi kere yazdım bitti.
Ya değer vermemiş demekki napiyim
Değer verecek biriyle vakit geçirirsin olur biter
Hayal kırıklığına uğradım o yüzden üzüldüm.. Öyle yapıcam artık.
Ne zamandir tanisiyorsunuz ki 🤗
Ta liseden. 30 yaşındayım şuanda 😊
12 sene en az. Evlilikler bile 2 senede bitiyor, ne kadar sadıkmışsın sen maşallah
Eski arkadaş yani anılar olunca unutulmuyor :) ama o değer vermedi. üzüldüm. Güldürmeyi sevdiğin birine neden değer vermezsin ki...
Arkadaş dediğin, sevgili bulduğu veya evlendiği zaman arana mesafe giren kişidir. Dost ayrı bir şey
Ee biliyorum
Sevgilisi yokken de hatrımı sormadı ki şuanda yok mesela biliyorum ama gene de.. Sevmiyor beni. Üzüldüm ne diyeyim.
Soruyu gizli sormasan bir ton KS cengaveri dm doldururdu hal hatır ile. Ama sen abaza sevmediğin için kıymeti olmazdı galiba onların 😃
Sen taze bir ayrılık mı yaşıyorsun bu arada
Yok o benim sevgilim değildi yanlış anladın :D biraz oldu sildim telefonunu instagramını filan. Aklıma geliyor arada sevmişim demekki ama neyse yaa tamam ş. erefsizin oğlu..
B.. k yesin yazmıştım tamam değil
Sevgili değilmişsiniz ama kafa dengi olduğu için özlüyon demek. Max kaç hafta ayrı durdunuz
Evet evet tabiiki ondan. :) 1 sene sonrasında bitti
1 sene uzun vakit 🙄 ama yaz bence. Uzun ve hızlı cevaplar verirse devam edin
Ya yazarım ama gururum var benimde artık😔 kendimi kötü hissediyorum en iyisi koparıp atmak
Cevap vermezse ben buradayım. Ben yazarım jfnfnfkdk
Akkskekfkrjkr tamam :)
Beni bulamazsan sövme ama 😝 mektup adresimi verim mi
Yokk yaa :)
Olmazzzz sonucu öğrenmek istiyom
Yok yazmicam vazgeçtim :)
İçinde kalmasın amaaa ☺️
Naber ezik