Güncellemeler
1 yıl
Bu arada şey dedi mesajda iki gün konuştuk sonra aradi sonrası yok zaten, mesaj da konuşmuyorsun yazınca da görüldü atıyorsun dedi, sonra hikaye attı wpye bileğinde kız tokası büyük ihtimalle eski fotoğraflardan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakışıklı bulduğum çocuk şubede beraber çalışıyorduk, 1 yıl önce başka şubeye geçti, ben de 6 ay önce onun yanına desteğe çağırdılar gittim geri eski subeme geri geldim, bir iki destekde çalıştım, sosyal medya kullanmıyorum, ben de iki hafta önce çalıştığım şubede bir üste gecio müdür oldum, duymuş numaramı bulup bana mesaj atmış, hayırlı olsun şu bu, 1 yıl önce çalışırken dedi dikkatimi cekiyordun dedi , tekrar desteğe gelmeni bekledim dedi, bir ay önce desteğe giden arkadaşıma söylemiş, sosyal medya kullanmadığım için yaşamadığını söyledi, yarım saat telefonla konuştuk ben çok yeşil ışık yakmadim 1 hafta oldu bu sohbetten sonra ne yazdı ne etti, bende düşünüyorum Yanı hoşlandım dedi başka yok ne mesaj ne şu, yağni ne emin mi değil
Bana yazsın istiyorum ne yapabilirim, çünkü o da benim dikkatimi çekiyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Müdür olunca, ona bir faydan dokunacaksa iş ile ilgili ondan hoşlanmaya başlamış olabilir 😂😂
Yok hic bir faydam olmuyor, onu düşündüm hahahah
Aman boş ver, dolansın peşinden gerçekten seviyorsa pes etmez 😂😂
Sevgi değil ilgimi cektin dedi Instagramdan bulamaya çalıştım dedi , hatta arkadaşıma demiş hani sosyal medya açsın diye direk numaramdan yazmayı etik bulmuyorum dedi, yarım saat konuştuk ben sürekli arkadaşımla konuştuktan sonra niye yazdın dedim hani onla ne konustulardi ne değişti hep bunu sordum yarım saatte ama işte sonrası yok
Vay be, etik bulmamış demek ERKEK ggfhj, sanırım diğer arkadaşına yanaştı pas alanayınca rotayı sana çevirdi gibi
Gitmiş arkadaşıma demiş ki , o niye gelmedi demiş öyle açılmış konu sonra başlamış işte biz beraber çalıştık falan arkadaşım demiş biz yakindik su bu
Şimdi ben de çocuğu yakışıklı buluyordum yani şimdi ağırdan satak diye şey yaptık hiç olmadı hahahaha
Erkekler takılmaz öyle şeylere, bir göz kırp kedi gibi gelir hemen gghhj
Nasıl goz kirpicam, bilmiyorum işte yardim et hahaha
Ne bileyim mesaj at gerisi hallolur zaten 😂
Boş mesaj kutusu yoluuyum hahahaha ya hadiii
Bilmiyorum bende anlamıyorum bu işlerden , ben hiç kimseye yürümedim 😂😂
Tamam yazdım bunun fotoğraf da bileğinde kız tokası vardı bende arkadaşıma dedim gitmiş sormuş bakmış ipmis, bende bileğine ip bağlama kangren olursun yazdım xhdhshhzhss
Baya iyisin bu konuda maşallah 😂😂
Puhahahahah baslamadan bitti
Niye ne cevap yazdı çocuk
Mesaj atmana neye borçluyuz dedi ne diyim görüldü bile atmadım duruyor gshshhds
Üst perdeden konuşmuş ayıp etmiş hahaha
Cevabı ne olmalı
Sen benden bende senden hoşlanıyorum, bırakalım bu boş işleri yaşayalım bu aşkı yaz
Oldu evet evet evet yaziyim direk hdhdhdhd
30 yaşına gelmişin artık naz yapmanın yaşı değiş ver ayarı gitsin nsnsns
25 ya dhhdhshs
25 te çok az değil, ama sen elemana yaz gerçi onun içinde bi istek olsaydı öyle cins cins cevap vermezdi
Boşa mı yazdık şimdi pişman mı olayim
Ne bileyim anlamadım ksjsjs başka birşeyler dahada yaz hele
Birden gelip birden gitmen meraklandirdi dedim, o da meraklanmn hoşuma gitti yazmış ben de cevabını bekliyorum dedim, nasıl bir cevap bekliyorsun yazmış ne diyim ben şimdi bunu tuhaf tuhaf mesajlar
Enterasan ya cocugun içinde sana karşı bieşey kalmamış ya da başkasını bulmuş anlamadım bende 😂
Oha bu çok kırıcı oldu
Niye, hep olan şeyler zaten bu aşık değil nede olsa, hoşlantı sadece o da çabuk geçebilen bir şey
He bunu düşünmedim valla olabilir çünkü aradığımda istediğim Vibe alamadım senden yazmış
Hee , o ilk aramada sende. Elektrik alamamış ondan soğuk yapıyor, dahada ısınmaz dnnsks
E o zaman çok istekli durmiyim, hoşlandığını ilk söyleyen o, onun cabalamasi lazim
Bende diyorum ya çocuk artık hoşlanmıyor, vibe alamadığım dediği seninle konusurken o hissi alamadım hoşlanmadım demek istemiş, bu saatten sonra tekrar kendine yakınlaştırabilir misin bilemem
Ben sende merak oluşturdum benim merakimda sensin ödemiş olduk demiş jdhdhdhshdh nediyor bu jdjdjd ne denir buna
Kelime oyunu yapıyor anlamadım sen bence direk hala benden hoşlanıyor musun falan de hoşlanıyorsan takılırız falan de
Takilirz ne ya djdjdjjd dostun oluyum yaziyim
Dostun oluyum dersen, sevgili olma kapısını kaparsın kanka olursun adamla snsns
Ama yakışıklı ya valla nasıl hoşlanmış benden onu düşündüm şüphe duydum kötü bir niyeti mi var diye
Niye çok mu çirkinsin 😂😂
Akşam ben ise gitcem iyi geceler dedim o da iyi geceler güzellik yazmış sabah gördüm sonra bir saat sonra mesaj atmış günaydın diye günaydın dedim ben de, neden yazmadım demiş dedim mesaj sesine uyanirsin diye belki senin yazmanı beklerim dedim biraz konuştuk dedi bizim şubeye de uğra bende sevmiyorum orası biraz pis dedim öğlen 14 de oldu bu sohbet ne görüldü attı ne mesaj
Hımm okey
Ablacim yeşil ışık yakmadim diyorsun tabi yazmaz adam, daha hiçbişeyi olmayan birinin arkasından mı koşsun
E yazsın istiyorum ama napicam
Adam senden işaret beklemiş sen vermemişsin, şimdi yazmasını istiyosan kendin yazican ilk
Ay ne yazicam ki o yazsın ya
Ablamm sen bizle taştaş mi geçiyon, bak adam senden işaret beklemiş, sen vermemişsin, şimdi adami istiyosan gidip yazican, yoksa o yazmaz bidaha
Ne yazabilirim ki
Seni istiyorum
Dlaga geçme canım çok sıkkın
Yaz işte birşeyler muhabbet aç devamını o getirir,
Ama istediğini belli et
Ne mesajı atıyım ki bilmiyorum işte, arkadaşım onların ordan takviyeden geldi şimdi o da geldi takviyeden baya hava kötüymüş sizin orada desem hahahaha saçma mi olur
Saçma olur, mümkünse yazma abla hiçbişey
Hdhdhdhshs hadi yuva yapanın yuvası olur, ama bir yakışıklı bir yakışıklı hdhdhdhs
He sen ona baya yükseldin de
Hayırlı olsun abla
Keşke o da bana yükselip yazsa bu kadar ugrasmazdim xhdhdhd
O da yükselmiş zamanında ama şimdiye çoktan inmiştir ;D
Tamam yazdım bunun fotoğraf da bileğinde kız tokası vardı bende arkadaşıma dedim gitmiş sormuş bakmış ipmis, bende bileğine ip bağlama kangren olursun yazdım xhdhshhzhss
Skksksjsjsjs, neyse hiç yazmamaktan iyidir, cevap verdimi
Gelir bakarsın yazmış,
İyi işte hadi yolun açık olsun ablamm
Konuştuk biraz şimdi şey yazdı mesaj atmana neye borçluyuz hshhshss
Hahahhahaha haklı bi soru
Cevabı ne olmalı
Birden kaybolunca merak ettşm falan yaz
Çok mantıklı yemi attı gitti biz de yedik bakalım niye öyle yazmış hahahah
Aynennn
Bekle cevabını yazicam bu ilişki olursa senle benim emeğim hdhdhdhhdhd
Hadi nasipp
Birden gelip birden gitmen meraklandirdi dedim, o da meraklanmn hoşuma gitti yazmış ben de cevabını bekliyorum dedim, nasıl bir cevap bekliyorsun yazmış ne diyim ben şimdi bunu tuhaf tuhaf mesajlar
Hahahahahha, doğru demiş nası bi cevap bekliyorsun kiii
Cevabını bekliyorum falan dememen lazimdi
Neyse konuyu değiştir farklı bişey sor, ama bilerek konuyu değiştirdiğini belli etme
Valla yoruldum şimdiden ilişkiye başlasak heralde kanser olucam
Ne soruyum ki bizim şubeye gelmeyi düşünüyor musun geri diyim mi
Hayır çok sıradan olur
Ablacim yaşiniz kaç
Senin ve onun
Ben 25 onunkini bilmiyorum
Şey yaz meselaa, gece kaçta uyuyosun
Yaz.
Mantıklı sorular olmasına gerek yok, sadece aklını kariştir biraz
Ne yapmaya çaliştiğini anlayamasın
Özelden konuşak abi senle salağa baglatak çocuğu mala dönsün hdhdhdhhd soruyorum e uyumuyor musun geç mi yatıyorsun diyim mi
Evett olur, kaçta yaticaksın yaz, cevap vericek ve niye sordun dicek sen de merak ettim de
Niye ben hep merak ediyorum bdhhdhdd o beni merak etsin
O da edicek
Ya hiç mi manipüle bilmiyosun
İçerik olarak bir beklentim yok sadece bir anda geldin ve gittin bu da merak oluşturdu dedim
Ha bide bu gece konuşmanızı bitirdikten sonra o yazana kadar sen yazma
Hem niye öyle dedin, şimdi adamin aklında ki merakın çoğu gitti
Valla şu an bile yazdığım için üzgünüm dbdbhssh bir daha tövbe hdhdhhd
Manipüle ile kendine bağlicaktin, sonra sendeydi
Tuhaf tuhaf cevap veriyor bu bende olmasa da olur xbbdhdhx
Offf ablam yaa okadar uğraştik
Kadinlar hep böylesiniz, elde edince sıkılıyosunuz, sen daha elde etmeden sıkıldın
Ben sende merak oluşturdum benim merakimda sensin ödemiş olduk demiş jdhdhdhshdh nediyor bu jdjdjd ne denir buna
Merakı zamanla gidericeksin falan de
Abla sen ne istiyosun
Vallahi merak ediyorum ben
Peşimde koşsun istiyorum bshshshs
Klasik istekler, iyi tamam işte dediğim gibi mantikli düşünerek anlayamayacaği şeyler yaz
Ablam hiç mi bilmiyosun manipüle falan
Sence bilsem bu yaşta bekar mi kalırdım jdjdjdjhd şimdi söyle ne diyim o cevaba
Bak bide az önce de söyledim, bugün muhabbetinizi tatlı bi şekilde sonlandırdıktan sonra o yazana kadar sen yazma sakın
Ama o yazinca da sanki onun yazmasını bekliyomuşsun gibi davran
Yap işte birşeyler
Yap işte bir şeyler tam adamına dedin dhdhhdhfa
Hahahahahhaha doğaçlama konuş işte
Güzel ablam naptin
Dediğini yaptım akşam iyi gecelr dedik bitti sabah günaydın yazmış bende günaydın dedim ben yazmadan yazmiycakmiydim benden erken kalkıyorsun dedi bende rahatsız etmek istemedim mesaj sesine uyanirsin falan diye dedim, öğlen 14 de mesaj attı bizim şubeye de gel diye bende pek sevmiyorum orayı dedim pis biraz orası dedim ne görüldü attı ne cevap verdi
Kanki ben detay vercem şimdi sana hesap yeni olduğu için mesaj atamıyorum sana çok canım sıkıldı
Onun aklında yer tutacak şekilde davran
Ben hiç yalan demedim biliyo musun
Anlamadım
Niklini diyommm