İş için uygun olduğunu düşünmüyorum. Hareketli olucağın için sürekli eteğin boyu dahada kısalıcak, rahatsız edicek. Senin fikrin tabi ama bence iş yeri için uygun değil maalesef.
Gercekten oyle bi de zaten bi kac yorumda soyledim bana ait olmadigini saka gibi gercekten hahaha
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bıkmadınız bi fakelikten. Resim Alejandra Gomez Ramirez instigram sayfasına ait takip ediyorum ordan bildim. Olmayan bir kimliği temsil etmek ilginç bir yaklaşım. Şurda üç dört kişi mesaj yazar diyemi her şey.
Bu fotogram benim demedim zaten kombini yorumlamanizi istedim. Bi kac kisi bana ait oldugu sandi bende ben olmadigimi influencer oldugunu soyledim zaten. Gereksiz bi cikismaniz olmus ama onemli degil
Ben rahat hisetmem böyle giyersem erkekler de olduğun ortamda seni direk kafalarına myle kodlarlar Daha uzun olursa iyi olur etek botlar ama biraz kısa olmalı sanki biraz katlayabilirsin
ama etek oldugu icin surekli yukari vs. cikacak seni rahatsiz edebilir. o yuzden etek giyeceksen ici sortlu olanlari tercih etmelisin. daha rahat edersin