Direkt başlıktaki gibi yanına extra kriterlerinizi yazabilirsiniz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben ayıramıyorum ya hepsinin tadı ayrı 😅
Oda güzelmiş jfjf bence vibe meselesi
Ohaa yok artık 😂
Ama doğru benim buddylerimdede aynı şey geçerliydi diyebilirim
Kumral ya da sarışın
Doğru yerdesin o zaman. d ama kumralı genelde ötekileştirirler
Yok be bende kumralım
Erkekte pek sevmiyolar genelde ondan dedim
Ya nasıl diyim sana her esmer de her kumral da her sarışın da yakışıklı ya da güzel değil hani bi tane böyle görüyorlar diyorlar aaaa ne yakışıklı/güzel 😀😀😀
Katılıyorum ki beni bile 2ye ayırıyolar birisi elreane çok benziyorsun diyor birisi yeteneksizsinizdeki arefe çok benziyorsun ikiside birbirinden apayrı bakmakla ilgili galiba birazda. d
Millet önce kendi tipine baksın jdjf
Hangi şehir bu arada
İstanbul
mahalle varoş güzeli : sarışın
elit güzel : kumral
savaş çıkaracak güzel : esmer ten mavi göz
Sarıları bu kıskandığınızı bu kadar belli etmeyin be bfjdnxmxmkx. Bence asıl esmerler varosca duruyor kıllı kıllı bdjdjdjjd bu arda sarı değilim
@sonsuzakadarmutlu herkeste kıl var sarışınlar iğrenç benlerini kalitesiz püskül saç sarı dişlerini ve makyajsız dolaşaması herkeste yok :D güzellik standartlarım çok yüksekte senin gibi köyde yaşamıyorum sizin orada öyle algı varsa beni ilgilendirmez kendini kıskanıyo diye kandırmaya devam et kesin değilsindir sarışın şişko
Hdjxmdödmdkdkxk tamam kıllı harun abii 😅😅
Sen dur bu dediklerinin ekran fotosunu alıp sorumda paylasayım da mille karar versin dhdjxjjxkxkxkxk hadi baslayalımmmm
@sonsuzakadarmutlu psikologa git çünkü kendi gerçeklerini yaşıyorsun zavallı kim bozdu psikolojini :(
Sndjjxmcmxkkxk kimin psikolağa gitmesi gerektiğini millet su an yazıyor soruma merak etme acilen tedaviye olman gerekiyormuş ayrıca tipine gelen yazıları bir gorsen djdjdjxjjxjxjxxjxı
@sonsuzakadarmutlu yanlızlıktan kimse beğenmediği için asosyal xper 7 yapmış burada ezik ezik yazarak o iğrenç sivilceleriyle sosyal medyayı ele geçirmeye çalışıyo herkes senin gibi hayatsız değil herkesin sevgilisi oldu herkes biliyor neyin ne olduğunu
@sonsuzakadarmutlu akli dengen yerinde değil diye çevrendekiler gibi seni adam yerine koymayacağım kendini teselli etmeye çalıştığın belli
Fbjdldkdldl kaç paraya calısıyormussun birileri sordu da hdkdkdkdmdk kıll fetisleri varmıs djdjkdkdk
@sonsuzakadarmutlu kendi dediklerini başkaları dedi diye söylüyo ahahhaha dışlanmman baya seni üzmüş aşşağılık şizofren şu an ağladığına sinirden titrediğine bile eminim git hapını iç böyle şeyler diyerek gerçeği değiştiremeyeceksin ve güzel olamaycaksın gecekondu mahallesinde yaşayan psikolojisi bozuk sorunlu deli kendi popon arasındaki kılları temizleyemiyosun diye alçaklık kompleksiyle herkesi öyle sanıyosun git bi dışarı çık ama kabul görmezsin sadece etrafa bak bu arada annene sor benide sanırım meslektaşı sandın ben değilim ☺️ allah şifa versin
@sonsuzakadarmutlu merhaba, anladığım kadarıyla sarışınsınız. Sporcuyum esmerim ve boyum 1.91 isterseniz tanışabilirim. Genellikle kızların beğendiği ve yazmak istediği bir tipim ve bana denk gelen kızlar esmer oluyor. Tanışmak isterseniz burdayım. Beyaz tenli sarı kızlara bayılıyorum süt dilimi gibi gözüküyorsunuz
@random334 üzgünüm ama gerçekleri duymak ister misin? Esmer kızlar tercih edilmiyor ve beğenilmiyor sana güzel olduğunu kim söylediyse onu acilen hayatından çıkart bunlar asıl gerçekler. Yatakta bile tercih edilmiyorsunuz kokuyorsunuz bazı yerleriniz kararmış vs ayrıca sırtınızda bile kıl var. Biliyorum bundan dolayı ezikçe hissedip sarışınlara sallama ihtiyacı duyuyor ve o şekilde rahatlatmaya çalışıyor olabilirsiniz ama gerçekler bunlar. Bunu sadece ben söylemiyorum erkekler arasında arkadaş ortamında sarışın hatunların adı çok geçiyor. Esmersiniz ama sarışınlar gibi ağır başlı ve asil olmayı deneyebilirsiniz. 👍Ayrıca hayatımda gördüğüm en itici göz rengi mavi olabilir. Birinin gerçekleri söylemesi gerekiyordu yoksa bu yalanda kaybolacaktın 😄 sarılara sallamak yerine tedavi alarak kurtulmayı deneyebilirsiniz
Ya karşılaştırma yapmasanız olmaz mı? Herkes olduğu gibi farklı farklı güzel sadece zevkler farklıdır. Şu an saçlarımın doğal rengi kumral olsa da, çocukluğumda sarışın olmayı çok seviyordum. Ama esmer olmak da çok ayrı çekici. Aynı şekilde siyah saç, beyaz ten, kumral olmak herkes gerçekten çok güzel. Karşılaştırma yapmayın çünkü gerçekten çok gereksiz inanın.
Ne yaşıyorsunuz herkesin bi alıcısı vardır ortadayım allahtan kumralız
Aynen öyle
Mesele güzellik değil, sırf sarışın diye insanlara hakaret etmesi ve kendisini esmer diye dünya güzeli olarak görmesi. Burada dümdüz kıskançlık olduğu ortada
@Esmersporcu07 Yani evet haklısınız ama ne olursa olsun karşı tarafın yaptığı gibi aynısını yapmak zorunda değildiniz, herkes olduğu gibi güzeldir.
@Selinaorselin ben aynısını yapmadım sadece fikrimi realist bir şekilde söyledim. Aynısını yapsaydım annesine ve kendisine hakaretler etmiş olurdum.
@Esmersporcu07 Tamam neyse gereksiz bi konu, kapatalım.
Aklı başında olması ilk kriter :D
Tabiki BEN
Diyosun
Hangi şehir baby
Güzel olsun ten rengi ayırmam ten rengi ayıranda zeka yoktur kusura bakmayın
esmer
Şartmı diyosun
sart degil de sarisin pek sevmiyorum ama isim belli olmaz. kumral da olabilir. genelde esmer
Kumsalda olabilirse okey. d
adam olsun gerisi halledilir yigido
Dimi dimi
Ben ve manit😅 esmer tabikide
Esmer hastası cidden çok ya
Sence
E yani esmerler iyi bence
Yani bence kişiye göre değişir ben şartlandırmıyorum daha çok vibe meselesi gibi gibi ama benim için kumralsın çok iyi diyip tam aksi çok kötü abi yılan gibi ne o öyle diyen çok oldu jfnfj
Snnd yok bende şartlamiyorum görüşüne saygiama var ama esmerler daha iyi bence
Esmerin adı var kumralın farklı bi tadı var diyorlar tabi ben milletin yalancısıyım öhöğm jfnf
Hyr sarışının adı esmerin tadı kumralın k si geçmiyo dbbf
Ben kendime pay çıkardım karışma lütfen jfjf
Hdbd tm 😅
Hızlı Xper nasıl kasarım bu arada konudan bağımsız ama daha çok bilgimi aktarmam gereken konular var insanlara kfjfj 4xper olman gerek diyor
Yani mesaj atman gerek 😅 bir sürü soru cevapla bu gün sonra yat kalp 4xpr olursun 😂 olduğun an hemen göstermiyo onun için yat kalk dedim
Buddymi manitacılıkmı sorusu için cidden 1000tane cevap yazmam lazım galiba enteresan. d
Soru sormak için 24 saatin geçmesini beklemen lazim sen 2 soru sorabiliyosun ben xpr den dolayı 3 soru sorabiliyorun
Oha soru sormak bile kısıtlı
Evet 😅
Özel sohbet var mı bu arada
Ve odamı kısıtlı jfjf
Var o da kısıtlı 😂
Ama özelden birine yeni mesaj atmak kısıtlıdır mantıken birisiyle konuşuyorsan sürekli konuşabiliyorsundur mantıken diye düşünüyorum
Nefes alıyorsa kâfi
Akrep için standart cevap bro. d
sariya yakin kumral nett
Bu ben. d
Şehirlerde tutuyorsa tanışırdık
hangi sehirdesin bakalim tutuyor mu
Adana mersin
tuh tutmadi
Üzdü vibe yakalasak misafirimde olabilirdin öhöğm
Esmer
Üzdü
Zenci