Namaz kılmaya başladığımdan beri hayatım yoluna girdi diyen var mı aranızda?

Namaz kılmaya başladığımdan beri hayatım yoluna girdi diyen var mı aranızda?

Hicbir cemaat veya tarikate ilgi duymadım. Aksine hepsine çok mesafeliyim. Ancak bir cemaatten vaaz eden ve tesadüfen duyduğum kişi "hırsız boş eve girmez. Çünkü bir şey çalamayacağını bilir. Şeytan da öyledir. Boş adamla uğraşmaz. Çünkü boş adam zaten ona uymuştur." demişti. Yani namaz kılmanın hayatı kolaylaştıran bir şey olması şart değil. Belki de aksine hayat daha da zor olabilir.
namazı bıraktım. çünkü bir sürü din var.. ve dinler zenginler için köle gibi çalışmamızdan başka bişeyi bize kabul ettirmiyor. zengini zengin yapan işçileri. bunu fark ettiğinizde komünizmin kötü bi alternatif olduğunu size söylediklerinde ve kapitalizmin sanki çok iyi bişey mis gibi özellikle din adamlarınca dayatılmasına uyandığınızda.. anlayacaksınız cennette neden ev ve huri var..
Vay haline o namaz kılanların ki, Onlar gösteriş yapmaktadırlar ve namazlarında gaflet içindedirler. Yardımı engellerler ve yoksulu doyurmayı teşvik etmezler. Her namaz kılan hayra gönüllü olsaydı Maun hükmü diye bir şey olmazdı
Namaz kıl huzur bul. ilmini amele dönüştürebiliyorsan en büyük saadet sahibi sensin demektir. her şey tek tek değil toplu bir şekilde nizama girer.
Cevap
4Cevap
İnanç beni hayata bağlayan tek şey oldu namaz kılabildiğim zaman kılıyorum allah herkese nasip etsin
Amin
Allah dualarını kabul etsin
Namaz ile ne alaka namaz islamin görevi ülkede milyonlarca kılan var o senin dedigin olsa ülke şen şakrak olur dimi emekliler sürünüyor iyi izlemle yasadigin ülkeyi
İşlerin yolunda gider çok zorluk cekmezsin ama bu dünya imtihan dünyası bunu da unutmamalı insan
Ben de merak ediyorum
Neyi kardeşim
Babam 30 yıldır kılıyor. Hiç bir işi rast gitmiyor. Sadece namaz tek başına insanın hayatını yoluna sokmaz. Hayatım yoluna girsin diye namaz kılarsan namazın bile kabul olmayabilir
hayatımın yolu değişti
Daha güzel oldu dimi
şükür içeren bir yolun öncesiyle kıyası pek mümkün olmuyor
Evet iç huzuru buldum
Allah dualarını kabul etsin 🤲
Huzur geliyor insana bence
Elhamdülillah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?