Koltuk altlarimi agdayla aldigim halde siyahsi bir renk var hic kil olmadigi halde sanki hic alinmamis
Cok igrenc bir goruntu nasil kurtulacam bu renkten?
Cok igrenc bir goruntu nasil kurtulacam bu renkten?
Bitkisel rolonlar var. Kararmayı önleyici. Onlardan al ben kullandım işe yarıyor
Buyun bu kotu goruntu gittimi yani faydasi olursa degl bitane 20 alirim yeterki bu renkten kurtulaym
Pudra sür aldıktan sonra ağdadan önce neyle alıyodun?
Ilk onceleri jiletle sonra braunla simidide agdayla aliyorum ama sanki hic alinmiyor gibi duruyor cok igrenc bir renk veriyor mor gibi
Jiletle almandan olmuştur o zaman pudra fayda etmez batıklık oluşmuş çünkü jilet kökten almıyor doktora git lazer uygulaması yaparlar geçer heralde
Off ya cok kotu bir goruntu hele yazin sfir kolu falan giyince insan utaniyor
Yani butun bu onerilerin faydasi olmazmi dersn?
Yengemde biliyorum o yüzden. Sonuçta deri altında oluşan bişey cildine daha fazla yazık etmeden doktora git en güzeli tıbbi yöntemlerdir.
Cevap
1Cevap
ben makineyle alıyordum. çok kararma olmuştu. ama şimdi lazerle devam ediyorum. inanmazsın ama baya beyazladı. çok güzel oldu benim için mutluyum yani:)
Kremleri Vardı Onların Hemen bir Bakıver.
Hemen degl pazartesi bakiverecem sagol 😊
Aferin Sana Cici Kız Ol Pazartesi Günü.)
Limon sür veya kremler var ondan kullan
Oyoe yapacam ama limonun suyunumu sureyim nasil blmiyorum
Yarım limonu sür alıp
tamam canm cok sagol
limon sür ya da bebek pudrası
Bebek pudrasi ne icin herkes limon demis de
agdadan snra
tamam canim sagol simdi yaptm agdayi hemen sureym o zaman
Tuz ve limon surerek
Yarari olurmu?
Evet oluyor olmazsa bunu deneyr bilirsin..
Elma suyu ( 1 çay kaşığı )
Limon suyu ( 1 çay kaşığı )
Vazelin ( 1 çay kaşığı )
Hazırlanışı ve Uygulanışı: Bütün malzemeleri elma suyu, limon suyu ve vazelini bir kapta karıştırın ve vajina bölgenize uygulayın. Karışım kuruyana kadar beklemesini sağlayın ve kuruduktan sonra ılık su ile kese yaparak durulayın. Daha sonra vajina bölgenize bebek pudrası sürüp işlemi bitirin. Bu uygulamayı her gün ya da gün aşırı cildinize yapın. Aynı zamanda genital bölgeye uygulanan bu bitkisel formül kararan koltuk altı içinde aynı etkiyi göstermektedir.
Limon yağı da tek başına olarak vajina beyazlatma da etkilidir. Epilasyon ve ağda sonrası pamuk ile cildinize sürdüğünüz limon yağı hem ten renginizi açacak hem de cilt lekelerinizi önleyecektir.
Cok tsk ederim gercekten hemen uygulayacam ins faydasini gorurum
Rica ederim. Insallah :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?