Hamileyim dün 2 öğün yemek yedim oda 2 kase yoğurttu sadece. İstediğim yemek yok canım et çekiyor fakat eşimin ailesinin durumu iyi değil o yüzden aynı yemekleri yapıyorlar benimde midem artık o yemekleri kaldırmıyor sabah gene biraz yumurta yedim sadece hala açım ama canımın çektiği yemek yok dünden kalan yemek var onuda dün yiyemedim ki kaldı şimdi yiyeyim. Eşimden hamburger istedim işim var bugün alamam dedi)) bebeğim Zarar görür mü böyle aç kaldığım için
Güncellemeler
1 yıl
Ben sorumun cevabını istiyorum. Neden çocuk yaptın neden evlendin gibi şeyler değil. İnsan gibi soru sordum. Hayatımın sorgulanmasini değil
2 gündür yarı aç geçiriyorum bu bebeğime zarar verir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet dengeli ve sağlıklı beslenmelisin et süt bal yağ almalısınız
Kim getiricek bunları bana hayatım karardı
Neden böyle bir hayatın vardıda çocuk yaptın peki
Ben yapmadım çocuk falan istemeden oldu eşim sürekli çocuk diyip duruyordu istemiyorum dediğim halde korunmama izin vermedi
Pişmanmısın
Ama maalesef et süt yağ bal bunları yemek zorundasın bebek için eline söyle alsın
Eşine
Doktora gittiğimde günden beridir pişmanım
Eşine söyle alsın et süt bebeğe
Sevmesen de yiyeceksin. Ben öyle yapıyorum mesela. Et diye çocuğundan olma birde. Git ye yemeğini.
Midem kaldırmıyor zaten hamile kalmadan önce ilaçlarla yemek yiyordum şu an hiç almıyor midem
Sorun sadece et değil meyvede yiyemiyorum mesela.
Böyle iyice güçsüz düşersin ama
Bir şey olmaz belki ailem akıllanırda kızlarına sahip çıkarlar alırlar beni bu delikten
Madem durumunuz iyi değil neden çocuk yapıyorsunuz yazık değil mi o çocuğa
Ben istemeden zorla evlendim dedem beni böyle bir hayata fırlatıp arkasını döndü
Boşan o zaman niye çocuk yapmasına izin verdin
Boşanamiyorum. Kurtulamıyorum.
Eşimin aileside kendi ailemde aşiret asla izin vermezler
Onlardan izin mi alacan bi şey yapmaya kalkarlarsa polise gidersin. Suriye mi burası
Bi de güncelleme de neler demiş. Mutsuzca yaşayacağın bi hayatın var ne yaparsan yap. Korkaksın çünkü
Düzgün beslenemeyeceksen ne diye hamile kaldın
İstemeden bu gebelik oldu
Korunacaksın o zaman