• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Özel Gün & SürprizlerÖzel Gün & Sürprizler
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Özel Gün & Sürprizler Özel Gün & Sürprizler
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +27
Diğer

Gece ye bir söz söylemiştiniz?

mehmet1089
mehmet1089 Takip Et
Xper 7 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Kamyon arkasi
Gece ye bir söz söylemiştiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

2

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

"Kırk yıl şu devletlerin birbirine düşmesini bekledim. Onlar birbirlerine düştü, şimdi ben tahtta değilim"
    Büyük Türk hakanı Abdülhamid han hazretleri🇹🇷🤘☝️

1
    18 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Kamdu sonra sebatayist mason İttihatçılar ( Enver paşa) hariç gelip ülkeyi batırdı
      Ulu Türk hakanina hiç saygın yokmu

Yorumla
    • Kamdu
      Kamdu
      1 yıl

Türklüğü şüpheli bir şahsa bu kadar şanlı unvanlar bahşedenlere de yok senin mason dediklerin pısırık abdül gibi korkmadı savaştı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Kamdu savasmadilar emir geldi , savaşın dışındaki devleti savaşa atıp emperyalistlere yem ettiler
      Biri 90 bin vatan evladını kış a kurban etti
      Diğeri koskoca devleti almana peşkeş çekti
      Abdülhamidin dehası devleti33 sene ayakta tuttu
      Sonra gelenler 10 senede para gibi harcadılar
      Abdülhamide saygısızlık eden benim gözümde tarihi ilkokul hayat bilgisi kitaplarından öğrenmiştir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Savaşa sokup perişan ettikleri mahvettikleri devleti ve milleti yüzüstü bırakıp Almanya'ya efendilerine kaçtılar 3 paşaların 3 ude geride kalan vatan evlatları kurtardılar vatanı
      İttihatcilarin savunulacak tarafı yok, 3 bin yıllık yüce Türk tarihinin dip noktası ittihat terakkidir

Yorumla
    • Kamdu
      Kamdu
      1 yıl

Savaşın dışında kalmak mı Devlet-i Aliye savaşın dışında filan kalamazdı nasıl olsa saldıracaklardı hiç değilse dövüşe dövüşe yenildik Tarih bilgimi seninle kıyaslamam kendime saygısızlık olur bence tarih pelin çift in yayınladığı o saçma sapan programdan ya da dizi filmlerden öğrenilmiyor belli ki abdül övücüleri izlemekten beynin sıvılaşmış devleti savaş araçlarından mahrum kılmak ya da bunlara çalışır vaziyette tutmamak vatana ihanettir. Senin abdül donanmayı saray burnunda çürütmüştür. Bu arada sadece talat Almanya da suikaste uğramıştır. Enver Tacikistan belcevan da, Cemal tifliste suikaste uğramıştır. Ben 3 paşaları filanda savunmuyorum yanlış anlama ama İttihatçılık bir ruhtur. Erken bir Türkçülük bilincide İttihatçılar tarafından oluşturulmuştur. Fazla haksızlık yapmaya gerek yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Kamdu İttihatçılil bir ruhtur demek işte biliyordum YouTubedaki o son İttihatçı🤣🤣🤣
      Bahsettiğin donaa eski , geri , kalmis , curumustu atsan atılmaz satsan sayılmazdı
      Pelin çift diye birini tanımıyorum
      İttihatcilarin Türklük ile uzaktan yakından alakası yoktu , Türklere en büyük zararı verip kaçtılar, 90 bin kişinin göz göre göre katili olup sonra ata kılıçla koşmak kahramanlik değildir, en zor zamanda ülkeyi bırakıp kaçtılar
      Savaş başlayalı 2 ay olmuştu Osmanlı savaşa girdiğinde , Osmanlı'nın savaşa girmesi için hiçbir sebep yoktu
      O kadar saygısızsinki koskoca Cihan hakanina Abdül diyorsun senin ikonlaştirdigin herhangi birine en ufak bir eleştiri olsa neler neler söylersin , sen böylesin
      İlkokuldan beri maruz kaldığın şeylerden başka bişey araştırıp öğrenmeyen insanlar çağın en dahi insanına hakaret etme cüretini buluyorlar gerçekten inanılmaz
      Hepsi masondu , Almanlarla yetiştirilip , Türk milliyetçiliği ayağına ülkeyi parçaladılar
      Gerçek milliyetçi Abdülhamit Hamdi
      Popülist söylemlerle gelmek yerine işte İttihatçılik ruhtur falan gibi açıp bişeyler arastirmalisin
      Türklük bilincini birkaç mason değil 3 bin yıllık Türk tarihinin kendisi oluşturdu buda böyle biline

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hep aynı laflar, dünyanın hiçbir yerinde eski padişahlarına krallarina ülkeye hizmet etmiş insanlara hakaret eden insanlar yok olamazda bitek bizde var ne hikmetse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Nasıl olsa saldıracaklar dövüşe dövüşe yenildik diyor ya böyle bir tarih yorumu böyle bir askeri yorum olur mu , pugb mi oynuyoruz burada öyle bir şey olur mu
      Abdülhamid yıllarca Almanya ve İngiltere yi birbirine karşı denge siyaseti uygulayarak Osmanlıya eşit mesafede tuttu
      Alman disiplinine hayran olan o 3 lu olmasa Osmanlı savaşa girmeyecek , savasanlara silah vs satacak ve guclenecekti
      Dövüşe dövüşe kaybetmisiz
      İnsan hayatı bu insan , kışın göz göre göre 90 bin insan seri cinayete kurban gitti , Arabistan'dan getirdikleri askerleri o kıyafetle sarikamisa gönderecek kadar vatana düşmandı bu adamlar

Yorumla
    • Kamdu
      Kamdu
      1 yıl

İlkokulda maruz kaldığım şeylerden biri andımız dı Varlığım Türk varlığına armağan olsun dediğim de gözlerimin içi gülerdi yani ben memnundum ittihatçıları savunmuyorum orduya siyaset sokmaları tam bir avanaklıktan başka bir şey değildi başarısız olmaları kadro yaratamamaları idi. Milliyetçi dediğin heriflerin ağzından bir kere olsun Türk kelimesi çıktı mı acaba dünyada sömürgesine benzeyen tek imparatorluk Devlet-i Aliye dir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Kamdu Osmanlı çok uluslu , çok dinli çok kültürlü bir yapiydi , sence etnik milliyetçilik uygulansa idi o devlet ayakta kalabilirmiydi

Yorumla
    • Kamdu
      Kamdu
      1 yıl

Silah mı satacaktık şekeri bile ithal eden para basacak matbaası bile olmayan sokaklarında köle satılan bir devlet silah mı satacaktı gerçekten akıl tutulması bu

Yorumla
    • Kamdu
      Kamdu
      1 yıl

Hadi ama Britanya da böyleydi ama her gittikleri yere kültürlerini dillerini dayattılar bu gün Pakistan da bile kriket oynanıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Kamdu Britanya için o bölgeler sömürge bölgesi idi , Orası anavatanın parçası değildi. Osmanlı bütün toprakları ile tek bit devletti
      Pakistan denizaşiri bir sömürge bölgesi TDI sadece
      Britanya adası ingilterenin merkeziydi
      Büyük Britanya ile Osmanlı Devleti'nin federal yapısı arasında en ufak bir ilişki yok dolayısı ile karşılastirilamazlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben seni anlıyorum sen ülkeyi seviyorsun, Türk olmak ile gurur duyuyorsun bunlar çok güzel şeyler ama sanki Türkiye Cumhuriyeti gökten inmiş gibi davranıyorsun, bunun böyle olmadığını göremeyecek kadar kör müsün
      Osmanlı yıkılmadı, kendini feshetti rejim değişikliğine gitti
      1909 a kadar monarşi idi sonra anayasal monarşi oldu 1923 ile birlikte cumhuriyet rejimine geçti , adı bile aynı Anadoluya eskidende Türkiye deniyordu
      Kurumları , şehirleri, insanları, paşaları ile Türkiye Osmanlı Devleti'nin kendisiydi.
      Bu ülke 100 yaşında değil 700 yaşında yani bizim tarihimiz bir bütün.
      Cumhuriyetci olmak demek ondan evvel Türk tarihinde en uzun süre var olabilmiş ve bir dönem dünyanın en güçlüsü olmuş köklü ve güçlü bir devleti yerden yere vurmak değildir, bunun kimseye bir faydası yok.
      Abdülhamid de öncekilerde birkaç tanesi hariç Osmanlı padişahlarınin hepsi değerli insanlardi ama sen bir eli Yunanistan'da diğer eli libyafa olan içinde onlarca farklı milleti barındıran bir devletin padişahın dan ne mutlu Türküm diyene benzeri sözler duymayı bekliyorsun böyle bir şey mümkün degilki , onlar bunu yapmadılar diye Türk düşmanı olmuyorlar
      Padişahlar bu ülkeyi seviyorlardı hain falan değillerdi , Vahdettin de hain değildi. Anadoluya giden komutanları devlet gonderdi onlar için tüm altyapıyi maddi imkanları devlet hazırladı ve bunu öyle gidip isyanları durdursunlar diyede yapmadılar , ülke kurtulsun diye yaptılar
      Mesela bunu kabul etmen senin cumhuriyetciliginden bişey eksiltmez , öğretmen kubilaya ve onun anısına ihanet etmiş olmazsın
      türk milleti onbinlerce yıldır var ve olmaya devam edecek , Tek bir liderin veya görüşün değil tarihi boyunca sahip olduğu tüm büyük liderlerin ışığında gururla geleceğe yürümeye devam edecek
      Türkiye Cumhuriyeti de ilelebet var olacak

Yorumla
    • Kamdu
      Kamdu
      1 yıl

Öyle bir karşılaştırılır ki herifler koskoca Müslüman coğrafya larına haçla girdi İstanbul daki halife ne yapabildi hiçbir şey sorun şu ki biz balkan da da arap coğrafyasında da toprak bekçisiydik beceriksizdik ayak bastığımız yeri yurt bildik sonra ne oldu herifler bizi üç buçuk yunan, sırp, bulgar, arap çetnikleriyle sürdü çıkardı deha mı bu Osmanoğullarının yıllarca yoksul, aç, açıkta bıraktığı Anadolu Türkü kurtardı bu ülkeyi yani osmanoğluna su bile haram bu topraklarda bence Rus hanedanı gibi katledilmelilerdi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Kamdu bak işte neymiş Anadolu halkı yıllarca aç yoksul bırakılmış "dövlet bize bohmir" diyorsun
      Ya öyle bişey yok
      İlkokul hayat bilgisi kitaplarında var bunlar sadece

Yorumla
    • Kamdu
      Kamdu
      1 yıl

Ulusal savunma yıllarında Ankara da otel bile yoktu halk yalın ayak çarık bulunursa ne ala, salgın hastalık almış başını gitmiş, somun ekmeğe talim eden anadolu Türk'ü yalan mı Anadolu hep horlanmışır. Hanedan ve saray elitleri savaş yıllarında bile zev-ü sefa sürmüştür. İşinize gelmeyince kürt ağzıyla konuşmayın en sevmediğim şeydir. Türk savaşır kan döker can alır can verir ekmeğini başkası yer. Yani bir Türk olarak hatta bir şehit torunu olarak benim hakkım osmanoğluna helal değil bir Fatih, bir Yavuz der susarım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Kamdu" Türk savaşır kan döker can alır can verir "
      Böyle popülist söylemlerle aynı şeyleri tekrarlaya tekraralaya bir ömür hep böyle devam et . yeni şeylere kulağın kapalı olsun , neye maruz kaldıysan onu degistirilemez gerçek kabul et aksini söyleyene kulaklarını kapat hatta daha ileri gidip başka şeylerle itham et
      Türkiye'de belli bir grup inanılmaz dogmaci, herşeye kapalılar ve sadece kendilerini vatansever sanıyorlar iyi çok iyi böyle devam edelim
      Afedersin ama seninki liseli ergen vatanseverliginden başka bişey değil, olgunlaşmış bir zihinden çıkmış gibi görünmüyor yazdıkların. Siz devlet yönetmeyi ne sanıyorsunuz anlamıyorum binlerce metrekarelil alana hükmeden padişaha zevk ediyor diyorsun ya bunu ilkokul çocuğu yazmaz ha o yazar çünkü onlara söylenen bu
      Benim kapsayıcı olgun bütünleştirici milliyetçilik ve vatanseverligime karşı sen histerik , kaprisli , dogmatik, olgunlaşmamış bir milliyetçiliğe sahipsin
      Öyle olsun dert değil, herkes aynı olacak diye bir şey yoj
      Sen bilerek bu ülkeye zarar vermezsin en azından, ülkeyi milleti kendince sev
      Önemli olan vatanseverlik

Yorumla
  • Kamdu
    Kamdu Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.

Gökyüzünde bir yıldız olsam ilk sana kayardım

0
    0 Yorumla

Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Gece ye bir söz söylemiştiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Gecenin sözü sizden olsun? 26 cevap verildi
Geceye bir Söz bırakıcanız mı? 22 cevap verildi
Geceleri yatmadan önce gündiz yaptığınız birşeyden dolayı acaba şunu da söyleseydim acaba şunu... 11 cevap verildi
Dün gece esimle tartistik? 20 cevap verildi
Geceye kendi uydurduğun bir söz bırak? 12 cevap verildi
Geceye bir özlü söz bırakır mısınız? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • 32 yaşında kadın 25 yaşında erkek ilişkisi normal mi, yaş farkı sorun olur mu?
  • Dušan Vlahović Süper Lig'de ilk 11 başladığı ilk maçta hat-trick yaptı! Ne düşünüyorsunuz?
  • Hisselerinde duygusal yıkımlar oluyormu, hislerinizi nasıl toparlıyorsunuz?
  • Bir erkeğin AVM’de kıyafet denerken kız arkadaşını kapıda 1 saat bekletmesi normal mi?
  • Telefonunuzu bir gün kapatıp ortadan kaybolsanız, açtığınızda sizce kimler sizi aramış olurdu?
  • Kaynana istemeyen kızlardan gelin olur mu?
  • Mehdi gökten mi inecek? Yoksa milyon takipçili bir hesaptan insanlara mı seslenecek?
  • Hangi yemek sana huzur veriyor?
  • Doğru insan ama yanlış şartlar diye bir şey var mı sizce?
  • Güzele bakmak sevapsa sana bakmak ne?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨