Selamm bişeyler alıp satmak istiyorum ne yapabilirim bilmiyorum e ticaret gibi veya dolap gibi hiç bi fikrim yok ama bana fikir veririmisin veya bu işlerden anlayan var mı
Selamm bişeyler alıp satmak istiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum e ticaret gibi veya dolap gibi hiç bi fikrim yok ama bilen?
Merhaba uzun zamandır bende aynı şeyı düşünüyorum ama önemlı olan gıdıcem ürünü bulup satabılmek durum orada tıkanıyor veya harekete geçip denemek lazım
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Selamm bişeyler alıp satmak istiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum e ticaret gibi veya dolap gibi hiç bi fikrim yok ama bilen?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba uzun zamandır bende aynı şeyı düşünüyorum ama önemlı olan gıdıcem ürünü bulup satabılmek durum orada tıkanıyor veya harekete geçip denemek lazım
Kesinlikle öyle çok haklısınız
istanbulada eminönü sultanahmet kapalı çarşı gibi yerdenden uygun küçük şeyler alıp satabilirsin. çanta ayakkabı vs
Maalesef İstanbul’da oturmuyorum orada çok ucuz ve çeşit çok diye duydum ama
limonata olabilir. ya da taze sikilmis portakal ya da nar suyu.
Teşekkürler
Uzun zamandır dolap gardrop gibi sitelerde alım satım yapıyorum yardımcı olabilirim
Neler alıp satıyorsunuz daha çok ben evde elimde olan fazlalık kullanmadıklarımı sattım oradan ama belli bişeyler satıyorsanız bana da fikir olur
Olur tabi istersen takipleşelim ortak bile olabiliriz
Ne kadar sermaye ile girmeyi düşünüyorsunuz
Çok çok yüksek değil tabi
Tamam da ne kadar işte arkadaşım
Takı çamaşır vs. Olur bence
Teşekkürler
El becerin var mı? :)
Evet 😊
Neler yapıyorsun?
Takı sat
Teşekkürler
Rica ederim