Diğer Hadi bir şarkı bırakın, birini seçip yarım saatlik versiyonunda uyumalık olsun? MAMBAS Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gün içerisinde defalarca dinleyecek bir şarkı bırakın Güncellemeler1 yıl Liseli ergenler gibi kocan eniştemi sevmedi mi gibi sorular sorulmayınca cevap yok demek ki, aç küllenmiş aşk uyu işte 😂 Hadi bir şarkı bırakın, birini seçip yarım saatlik versiyonunda uyumalık olsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gizli2534 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl https://youtu.be/aqr1-NyLdbY?si=Mjsmy17mXQJpgq20 0 0 Yorumla
helebidinle00 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Beyaz sevda.. 1 40 Yorumla MAMBAS 1 yıl Dinlenmesi gerek özel bir sanatçısı var mıdır Yorumla helebidinle00 1 yıl Niran Ünsal. Aşırı hayran değilim ama bu aralar sardım bu şarkıya Yorumla MAMBAS 1 yıl Sakin bir ses tonu, hoş bir şarkıymış gerçekten Yorumla helebidinle00 1 yıl Beğenmene sevindim☺🌹 Yorumla MAMBAS 1 yıl Teşekkür ederim, tekir - ne gereği var. Bir ara dinlemeni tavsiye ederim değişik bir dinletisi var geçen bir yorumda bshsetmişlerdi Yorumla helebidinle00 1 yıl Açayım şimdi bakayım bi nasılmış Yorumla MAMBAS 1 yıl Ben birkaç gündür sürekli dinliyorum Yorumla helebidinle00 1 yıl Baktım da bu tarz bana uymuyor maalesef beğenmedim 😀 Yorumla MAMBAS 1 yıl Gamze- söküp atılmıyor Yorumla helebidinle00 1 yıl Tanıdık geliyor da hatırlayamadım. Bi bakayım Yorumla MAMBAS 1 yıl Biraz daha ağır Yorumla helebidinle00 1 yıl Mustafa yıldızdoğandan dinlemeyi tercih ederim Yorumla MAMBAS 1 yıl Deniyorum o zamann Yorumla helebidinle00 1 yıl Aaaa denememiş olamazsın😅o daha güzel tabikide Yorumla MAMBAS 1 yıl Dört mevsim bir başka taze saçların Yorumla MAMBAS 1 yıl Sıradaki fatih kısaparmak'tan kilim olsun mu Yorumla helebidinle00 1 yıl Gece gece beni efkara boğdun ya. Daha yemek yicektim iştahım gitti Yorumla helebidinle00 1 yıl Hiç dinlemedim açıyorum hemen Yorumla MAMBAS 1 yıl Hemennn Yorumla helebidinle00 1 yıl Beğendim 😀 Yorumla MAMBAS 1 yıl Bazen birkaç tur dinlerim Yorumla helebidinle00 1 yıl İyiymiş Yorumla MAMBAS 1 yıl Hirai zerduş- papatya Yorumla helebidinle00 1 yıl Severim Yorumla MAMBAS 1 yıl Bağlayım mı derbedere devam mı 😀 Yorumla helebidinle00 1 yıl Yok ya bağlama 😅😅 Yorumla MAMBAS 1 yıl Hareketli sen söyle o zaman hadi 😂 Yorumla helebidinle00 1 yıl Muazzez ersoy arım balım peteğim Yorumla MAMBAS 1 yıl Hakan peker - karamela arkasından Yorumla helebidinle00 1 yıl Karamela bilmiyorum karam biliyorum 😅 Yorumla MAMBAS 1 yıl Karamela başka karam başka 😀 Yorumla helebidinle00 1 yıl İşte bilmiyorum dedim ya😅 Yorumla MAMBAS 1 yıl Dene hemenn 😂 Yorumla helebidinle00 1 yıl Deniyom deniyom dur yemeği boğazıma dizdin 😅😅 Yorumla MAMBAS 1 yıl Afiyet, şifa olsun 😀 Yorumla helebidinle00 1 yıl Teşekkür ederim 😅 Yorumla MAMBAS 1 yıl Ne yiyon bu saatte bakim Yorumla helebidinle00 1 yıl Pizza yaptım. Biraz önce pişti Yorumla MAMBAS 1 yıl Kargooo hemen sıcak sıcak Yorumla helebidinle00 1 yıl 😅😅gel ye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Beyaz sevda..
Dinlenmesi gerek özel bir sanatçısı var mıdır
Niran Ünsal. Aşırı hayran değilim ama bu aralar sardım bu şarkıya
Sakin bir ses tonu, hoş bir şarkıymış gerçekten
Beğenmene sevindim☺🌹
Teşekkür ederim, tekir - ne gereği var. Bir ara dinlemeni tavsiye ederim değişik bir dinletisi var geçen bir yorumda bshsetmişlerdi
Açayım şimdi bakayım bi nasılmış
Ben birkaç gündür sürekli dinliyorum
Baktım da bu tarz bana uymuyor maalesef beğenmedim 😀
Gamze- söküp atılmıyor
Tanıdık geliyor da hatırlayamadım. Bi bakayım
Biraz daha ağır
Mustafa yıldızdoğandan dinlemeyi tercih ederim
Deniyorum o zamann
Aaaa denememiş olamazsın😅o daha güzel tabikide
Dört mevsim bir başka taze saçların
Sıradaki fatih kısaparmak'tan kilim olsun mu
Gece gece beni efkara boğdun ya. Daha yemek yicektim iştahım gitti