Güncellemeler
1 yıl
Evet onu biliyorum zaten.
Ben bir yere başvurdum KPSS sıralamasına göre sözlü mülakata çağıracaklar ilk 2 katı aday çağıracaklar alım sayısına göre 2 kişi alıyor diyelim 20 kişi çağıracak bu da KPSS sıralamasına göre olacak 65 puan alan birini çağırırlar mı burada döner mi
Ben bir yere başvurdum KPSS sıralamasına göre sözlü mülakata çağıracaklar ilk 2 katı aday çağıracaklar alım sayısına göre 2 kişi alıyor diyelim 20 kişi çağıracak bu da KPSS sıralamasına göre olacak 65 puan alan birini çağırırlar mı burada döner mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sözlü mülakat genelde torpil için üretilmiş bir senaryodur
Evet onu biliyorum zaten.
Hizmet talebinde bulan yere göre değişir. peşin hüküm zor burada, umarım hakkınızda hayırlıdır.
Her şeyi istemekten ziyade hakkınızda hayırlı olanı istemek daha iyidir.
Yani sizce olabilir mi ama listeler yayımlanıyor mesela sözlüye çağırılma şu puanla kapatmış diye
Bakın hevesinizi kırmak istemem, onun için umarım hakkınızda hayırlıdır.
Bende mülakatlarda görevli biriyimdir.
Umarım yaşadığımız şeyler başınıza gelmez ve liyakatınızla ve hakkınızda hayırlısı olan bir şeydir
Anladım bi isteğimi kabul eder misiniz
Bana mesaj atın buradan sormak istemiyorum
Çoğu yerde torpil dönmüyor buna emin olabilirsin. İİBF de mesela hiç dönmez
her şey olur bu ulkede
Sözlü mülakatı sormuyorum ama sözlü mülakata çağırılmayı soruyorum bide çağırılma puanları açıklanıyor mesela taban 80-85 diyor 65 alan torpilli birini o listeye nasıl sokacak?
Bilmem
Sana Nasip olur
Alım sayısı düşük ise dönebilir.
Sözlü mülakatı sormuyorum ama sözlü mülakata çağırılmayı soruyorum bide çağırılma puanları açıklanıyor mesela taban 80-85 diyor 65 alan torpilli birini o listeye nasıl sokacak?
* Bile koyarlar
Döner
Güzelsin.