League of Legends delirdim artık, bu işi nasıl çözerim?

İllallah geldi yeter, bronz 1 bitirdim 4 ten çıkardım geçen sezon.. ilk senemdi lolde.. bu sezon FEEDER Mİ ARARSIN AFK Mİ ARARSIN.. NE VARSA GELDİ, YETER YA. B4TEN BAŞLADIM, mainim. support gerçekten iyi, support da oynarım şaka yapmıyorum. Az önce ranked attım masterlii isimli bir şahıs son pick adc kalmasına rağmen ve sohbete tek bir kelime yazmamış olmasına rağmen master yii aldı lockladı oyun başından sonuna kadar kulelere yattı +feedledi.. işin kötüsü ben bot lanede kolay kolay ezilmem adc m ile beraber..

Her seferinde DİĞER LANELER FEEDLİYOR ADAMLAR TEK ATIYORLAR. DELİRDİM ARTIK ARKADAŞLAR BİR ÇARE YOK MU YA.. Gelin süpünüz olayım yemin ederim saçma oynamazsanız adc yi ezer geçeriz ama yetti bu aptallar artık vallahi oyunu bıraktıracaklar bana oturdum ağladım bildiğiniz farm aldırmadığım adamı feedlemişler gelmiş tek atıyor.. Jungle a ejder alalım diyorum adam sırf bunu söyledim diye almıyorum ulan dedi ejderler full karşı teamde , bizim teamın de umurunda değil ejderin öneminin farkında değil hiç kimse..

Başka bir maç karşı takımın jungle ı 3 kere gang e geldi. Bizimkine gel dedik ; adam telefonla konuşuyorum diyor.. Başka bir maç midim cası oynuyorum karşımda akalı adama farm yaptırmıyorum.. Jungle imiz ww gelip akaliye yatıyor sanki bilerek yapıyorlar.. PRE GİRMEDEN OLMAYACAK BU İŞ.. GELİN KİM GELİR BENİMLE İSYAN ETTİM AZ ÖNCEKİ MAÇTAN SONRA..

League of Legends delirdim artık, bu işi nasıl çözerim?