Eski eşim çocuğumun babası evli ve bir çocuğu daha oldu bugün benimle çok tuhaf konuştu sizce amacı ne?

karısınla yaşıyor ve bir çocuğu da oldu herneyse benim kızım için sorun yaratıyor sürekli istiyor kızım oraya gitsin ama istemiyor çocuk bugün beni eski eşim görüntülü aradım açtım bi tuhaf konuştu yok sen kilomu aldın yüzün şiş gibi duruyor bi ayağa kalk bakayım dedi şaşırdım sonra yüzüne kapattım ne oldu dedi eşin yanlış anlıcak dedim ne var bunda sdce kilomu aldın diye sordum dedi herneyse geri aradı açtım sevgilinle daha evlenmeyi düşünmüyormusun dedi hayır dedim yedekte yani diyorsun diyip güldü ondan sonra benim gibisi birdaha çıkmaz karşına benim gibisini mumla ararsın tuhaf sözler etti ya dedim sarhoşmu acaba şaşkınım hâlâ neyseki birdahakine çocuğu görmeye gelecekmis otel odası tutacam dedi ayrı odalarda kalacaz cocukla daha cok yakınlaşmak istediğim için sende ol dedi ama bilemiyorum

Eski eşim çocuğumun babası evli ve bir çocuğu daha oldu bugün benimle çok tuhaf konuştu sizce amacı ne?