karısınla yaşıyor ve bir çocuğu da oldu herneyse benim kızım için sorun yaratıyor sürekli istiyor kızım oraya gitsin ama istemiyor çocuk bugün beni eski eşim görüntülü aradım açtım bi tuhaf konuştu yok sen kilomu aldın yüzün şiş gibi duruyor bi ayağa kalk bakayım dedi şaşırdım sonra yüzüne kapattım ne oldu dedi eşin yanlış anlıcak dedim ne var bunda sdce kilomu aldın diye sordum dedi herneyse geri aradı açtım sevgilinle daha evlenmeyi düşünmüyormusun dedi hayır dedim yedekte yani diyorsun diyip güldü ondan sonra benim gibisi birdaha çıkmaz karşına benim gibisini mumla ararsın tuhaf sözler etti ya dedim sarhoşmu acaba şaşkınım hâlâ neyseki birdahakine çocuğu görmeye gelecekmis otel odası tutacam dedi ayrı odalarda kalacaz cocukla daha cok yakınlaşmak istediğim için sende ol dedi ama bilemiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aklı sen de kalmış ve ya seni kullanmak istiyor da olabilir. Eşi yeni çocuk doğuran erkekler neden dışarıya bakmak zorunda 😬? Terbiyesizler resmen.
nasıl kaldı aklı sonuçta eski eşiyim kullanacak başka dışardan kadınlar ayarlasın insan eski eşine öyle gözle bakarmı çok tuhafıma gitti.. veya ben yanlışa çektim belkide gerçekten öylesine dedi bakayım kilomu aldın diye
İşte kilo bahane, vücuduna bakıp fanteziler kurmak istemiş muhtemelen 😬.
iğrenç ya yemin ederim benimle hâlâ evli olmuş olup eski eşiyle böyle konuşsa ben deliye dönerdim yeni eşi sanırım çok rahat birisi
Eminim eşinin haberi bile yoktur. Şimdi sana geri dönse eski eşiyle de aynı şeyi yapardı. Ruhunda var.
bilmiyorum hani ilk aşkıydım gençtim 19 yasındaydım onla evlendiğimde ilk karısıyım diye zten ben boşandıktan sonra senelerce yalvarmıştı barışmak için barışmadım sonradan evlendi ve şu an böyle konuşuyor işte ama evlendikten sonra unutmuştur diye düşünüyordum
O zaman unutmamış. Neden ayrıldınız 😬?
bilmiyorum evlendik işte bende küçüktüm 19 dum ozamanlar oda 26 yasındaydı çok tartışmalarımız başlamıştı bana karşı agressifleşmeler falan derken bitti sonradan pisman oldu yalvardı işte senelerce. ve cocugumu 6 yıl görememişti 6 yıl sonra gördü
Kötü olmuş. Keşke daha nazik davransaydı ve çözüm odaklı olsaydı.
Uzak durun yeter deyin kendi hayatınıza bakın üzme kendini tatlı canını sıkma kıymetini bil toparla kendini
Sanırım orada da kötü giden şeyler var. Bir kapıyı daha aralıyor. Hem de bildiği bir kapıyı
hmm ama nasıl böyle konuşuyor daha doğrusu karısı nasıl müsade ediyor karın nerde dedim o uyuyor yatak odasında dedi
Uyuyor olmasından fırsat bulmuş. Şöyle düşün. Bir erkek var ve iki kadını da tanıyor. İki kadın birbirini tanımıyor sadece. Nasıl davranacağını en iyi bilen kişi erkek burada. Ama sen neden karısını sordun? Bu soru ona daha fazla cesaret vermiş olmalı
Bana ilk yüzüne kapattığımda eşim yok zaten diye mesaj attı bende karın nerde bu saatte dedim yatak odasında yatıyor dedi. bu şekilde sormuş oldum şahsen ben olsam hâlâ benimle evli olmuş olsa ve eski eşiyle bu şekilde konuşsa kıyameti koparırdım
Bunun mantıklı ya da etik bir açıkması yok ki. Yatağımızda bir kadın beni beklerken ben eski eşime mesaj yazarsam. Çık git ona o zaman olur bu
aynen bende öyleyim benimle evliyken zaten ben farklıydım çok kıskançtım gençtim 19 dum şimdiki eşi 38 gerçi şimdi bende 29 oldum.. belkide kadının yaşıda var ondan kıskanç değil
Sanmam. Kıskançlık yaşla ilgili bir durum değil. Ben hep kıskançtım hala da kıskancım. O adam yazmak için uygun yolu bulmuş o gece. Önemli olan neden yazdığı. Burada bir şeyler kötü gidiyor olabilir ve tekrar eski düzenini istiyor olabilir. Bazı erkekler tek başına kalamazlar.
ama eski düzen diyorsun biz sadece 1 yıl 4 ay falan evli
klamıştık kızım 1 yaşındaydı ayrıldık şuanki eşiyle 2 /3 senedir hemen hemen evli
Fark etmez ki. 1 yıl 4 ay ile 3 sene Bazı durumlarda aynı şeyi yaşatabilir. Yani bir arkadaşla ilk ay kavga etmekle 10 ay sonra kavga etmek arasında sadece 9 ay var. Sonuç aynı ama
hmm karısınla arası iyi değil diyorsun ama karısındands bahsetti konuşurken bak benim eşim mesela olgun kıskançlık yapmıyor gibi sözler söyledi
Sen de yapma sen de öyle ol demenin bir yolu bu. Kısacası karısının güya olgunluk seviyesini sana anlatarak senin onu kıskanıp daha üst bir seviyeden gelmeni sağlamak istemiş
hmm iyide ben kıskanmıyorumki zaten onu.. sonra benim sevgilimi sordu daha evlenme planın yokmu diye yo hayır dedim aşk meşk öyle şeylere bakmıyorum dedim bu seferde tamamen beni içinden çıkardın yani güzel dedi ay bilmiyorum saçmaladı resmen belkide içkiliydi
ve ben yok dha evlenmeyi düşünmüyorum sevgilimle dediğimde yedekte tutuyorsun yani diyip güldü.. yedekte derken ne demek istemiş veya beni ne ile itham ediyor
Bu içki saçmalığı değil de. Aklında olanla senin cevapların sanırım birbirlerine denk gelmemiş
Kendisine karşı pozitif düşünce çıkarmaya çalışmış. Yedek onun yedeği yani
hmm bilmiyorum ama aynı zamandada beni tehdit edip duruyor mahkemeye verecem diye eğer kızı ikna edemezsen buraya göndermeye dedi
kendisi için yani yedekte sevgilim var diye düşündü ozaman 🤦🏼♀️
Aynen öyle düşünmüş. Sen anlattıkça o erkeğin profili çok daha belirgin bir şekilde çikiyor. Ve böyle bir erkek mahkemeye de vermez veremez. Kusura bakma eski eşin ama çok fazla aciz bir durum içinde. Fazlaca çocuk. Değil erkek olmak büyüyememiş bile
valla brnden büyük ben 29 o ise 36 evlendiğimizde ben 19 o 26 yaşındaydı demekki hâlâ büyümemiş dediğin gibi.. işte mahkemeylr tehdit etti son şans veriyorum dedi oraya geleyim ozman otel de kalalım dedi sen ayrı ben ayrı odada ama tüm gün çocukla birlikte vakit geçirelim dedi ki çocuk bana gelmek istesin diye.. normalde her çocuğu görmeye geldiğinde ben bulunmuyordum çocuğu ona verip 2/3 saate geri getiriyordu bana bu teklifinide kabul etmesem mahkemeye gidecekmiş
Şimdi niyeti tam olarak anlaşıldı. Otelde ayrı odalar. Sonra gece vakit kapı çalacak. İyiymiş plan ama dediğim gibi ortaokul çocuğu planı ve öyle sözler bunlar. Yetişkin insan bambaşka davranır
yani amacı farklı diyorsun çocuk gerçekten bağlansın diye değil yani o ayrı otel odalarında kalalım dediği teklifi
Kesinlikle öyle. Sanırım yeni eşi senin ona verdiğin bazı şeyleri vermedi. Bu çok basit anlaşılıyır. Olgun bir insan çocuğu için emek harcar. Araya çocuğunun annesi olan eski eşini katmaz. Bu çok saçma değil mi
evet çok saçma tamam güzeldim ozamanlar gençtim evlendiğimizde ve belki içindede kalmış olabilir ama evli bir adam sonuçta şu an da böyle konuşmsı beni şaşırttı bana evlenir evlenmez mesaj yazmıştı senin gibi güzelini bulamam diyordu annen buldum senden dahada güzel gözleri yeter gbisinden mesaj çünkü karısı renkli gözlü
Güldürdün beni. Adam anlattığın gibiyse cidden kaç kurtul. Zaten çocuğun varmış. Onu büyütmeye çalış. İkinci bir çocuk daha büyütmek için uğraşma. Zaman senin ömründen gidiyor
aynen 10 yıl oldu zaten biz boşanalı çocuğum şu an 9 yaşında daha evlenmedim de bidaha
ama düşünsene tekrar evlensem kocam olsa ve bana böyle sözler söylese kocam deliyr döner iğrenç bir şey yani
Bunun empatisini yaptım da şimdi. İmkanı yok deli olurum
Kızın elbette senin. Annesi sensin. Buna hiçbir şey denilmez. Aksine p çocuğa en güzel şekilde babalık yapılır. Mahrum eksik bırakılmaz ama diğer türküsü felaket benim için
iştee oda var bide bana telefonda dedi sen istesende istemesende hep hayatında olacam evlensende sonuçta aramızda çocuk var dedi.. off delircem artık en iyisi gitsin versin mahkemeye böyle her dediğini yapamam ve çocuğumuda zorlayamam git babanlarda kal diye sonuçta 7 saat mesafe var arada
Mahkeme bence zor da. Dediğim gibi adamın derdi harem kurmak sanırım sanırım. Kusura bakma lütfen
iğrençç ya beni ne sanıyor anlamadım.. peki ben ne yapabilirim tavsiyen çocuk konusundada
Çocuk reşit olana kadar elbette biyolojik babasıyla da görüşecek. Zaten böyle bir adam çocuk büyüdüğü zaman emin ol onu takmayacak
Yani sen bir müddet daha o adamı idare edeceksin. Sonra yaşamına devam edeceksin
yani teklifini kabul edeyimmi otelde kalmayı ama edemem annemler zaten izin vermez ki
Etme de. Edersen illa ki odana gelmenin yollarını arayacak. Bu çok belli
off napcam bilmiyorum sorun şu o istiyor kızım onun yaşadığı yere gitsin kalsın ama kızım istemiyor haliyle babasını henuz 6 yaşından beri görüyor .. eski
eşimde uzak bi yerde oturuyor 8 saat mesafe var arabayla. ve onunda derdi ben kızı onla yollayayım oraya bende ona teklif ettim dedmki ben geleyim yaşadığın yere kızımı getireyim otelde kalırım kızım sizin evinize gelir kalmak istemezse geri getirirsin dedim ama kabul etmedi yok sen gelme dedi sen gelirsen cocuk öyle alısır dedi. ve bu yüzden teklifi benim buraya gelip benimle otelde ayrı odalarda kalıp cocukla yakınlasmak off saçma ama
Çok saçma ama bir o kadar da ergence bir teklif. Kadınsın ve bunu anlayacak yaştasın. Adam günü birlik bir heyecan arıyor.
farkındayımm şerefsiz işte ya
Madem bu kadar farkındasın. Kendi hayatını yaşa ve çocuğunu sağlıklı büyüt. Bak kaç saat oldu konuşuyoruz ama emin ol ilk yazdığın an anladım bunu
evet doğru diyorsun. ama bana nasıl o gözle bakar benim namuslu dürüst bi kız olduğumu bilirdi ozamnlarda demekki benim değiştğimi belki düşünüyor.. iğrenç karektersiz işte
Eskiye dönmek istersen ne olduğunun bir önemi yok sadece arzunun önemi olur
O da sanırım şu an arzunun etkisi altında. Yeni eşi ona bunu veremiyor sanki
haklısın zaten bende biteli oo çok zman oldu
O zaman sen de kendini bilen ve isteklerini bilen bir kadın gibi çık karşısına
Senide aradan çıkaracak gözü dikmiş
ssçmalama eski eşinemi göz dikti o anlamda
Olabilir neden olmasın
Uzak dur muhatap. olma sizi elde görüyor
ama değilim 9 yıl dır ayrıyız
Detaylı konuşmak ister misin dobra net fikirler ile
Kafam karıştı
niye
Bilmem anlamadım soruyu
eski eşimden bahsettim evli karısı var 3 senedir ve benimle tuhaf şekilde konuştu bugün
Bence sizi özlemiş
Ben bunu biliyorum
nasıl biliyorsun
aklı karışabilir adamın
ne alaka eski eşiyim ben
Of ya yanlış yere yazmışım
takip eder misin anlatayım
buradan bunu anlatamam ki