Diğer Bı insan gece uykusundan kaldiriliyo diye sinirlenir mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Siz sinirlenir miydnz Güncellemeler1 yıl Herkes ne kadar gergin Bı insan gece uykusundan kaldiriliyo diye sinirlenir mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
__Esport__ Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl kıyameti bile koparırım. zaten zor buluyoruz. bir de elinden çekip aldılar mı kızılca kıyamet. 😂 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Olağanüstü bir durum olmadığı sürece bunu yapacak insanın kafasını kopartırım 0 0 Yorumla
Mert_Ankara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Ne maksatla uykudan kaldırdığın önemli. Acil bir durum mu, başka bir şey mi? 0 0 Yorumla
DogusE Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. boş yere kaldırılıyorsam tabi ki sinirlenirim. 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gerızekalılar cahıl cohela olanlar sınır olur 1 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. Ne için olduğuna bağlı 0 0 Yorumla
DominantBeyefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Boş yere kaldırılırsam tabi sinirlenirim 0 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 806 cevap paylaştı. Ne için uyandirildigims bagli 0 0 Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl İsteksel bi durum gibi sanki hihihi 0 1 Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Ben diiilll Yorumla
Phantaso22 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% 1 yıl Ben gündüz de kaldırılınca sinirleniyorum 0 0 Yorumla
AxweN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 313 cevap paylaştı. Önemsiz bir şey için kaldırıldıysam sinirlenirim 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu hayatta en nefret ettiğim şeydir 0 0 Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ne için kaldırıldığıma bağlı 0 1 Yorumla NICKkBOSS 1 yıl @Olugide1 dogruya sizde burdasınız Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Niçin kaldırıldığına baglı 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kıyamet bugündür diye evdekiler kaçar o kadar 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,8b cevap paylaştı. Olabiir bence 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. Hem de çok 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet sinirlenirim 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 468 cevap paylaştı. Yoo işim bu 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 946 cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
nisanlıyım6368 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çok değil 0 1 Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Ben değilim ama Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sinirlenirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
kıyameti bile koparırım. zaten zor buluyoruz. bir de elinden çekip aldılar mı kızılca kıyamet. 😂
Olağanüstü bir durum olmadığı sürece bunu yapacak insanın kafasını kopartırım
Ne maksatla uykudan kaldırdığın önemli. Acil bir durum mu, başka bir şey mi?
boş yere kaldırılıyorsam tabi ki sinirlenirim.
Gerızekalılar cahıl cohela olanlar sınır olur
Yo duruma bağlı rahat bir insanım ben akskai
Yani nedensiz yapılıyorsa evet kızarım
Ne için olduğuna bağlı
Boş yere kaldırılırsam tabi sinirlenirim
Ne için uyandirildigims bagli
İsteksel bi durum gibi sanki hihihi
Ben diiilll
Ne için kaldırıldıgina bağlı
Ben gündüz de kaldırılınca sinirleniyorum
Önemsiz bir şey için kaldırıldıysam sinirlenirim
Bu hayatta en nefret ettiğim şeydir