Eşim sorunlu bir kişilik artık çok yoruldum boşanmiyor da küçücük bir konuyu deve yapıp büyüttü sonrasında şiddet uyguladı öldürmek ile tehdit etti bosanirsam ailemi öldüreceğini söylüyor🥺 kendisi asker daha önce komutanların a söyledim hiçbir işe yaramadı ne yapacağım ben
Susturucu takılı şekilde kafadan 1 mermi vurarak milyonlarca ölü suçlu
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Benim kaşimi patlatmisti sebep kavga esnasında dandirik bir sehpayi yere vurdum diye. ikinci kavgada affetmedim. cektim karakola ben yapmadım elim değmiş olabilir dedi. basit. yaralamadan görüldü. bir daha beş sene içinde bir tokat dahi atsa hapis cezası vardı. bir daha dokunamadi. seninkide güzel bir sopa istiyor erkek bozuntusu
cabuk bosanmalisin sacmalama birde asker boyle insanlara nasil is veriyorlar ise sokuyorlar akil hastanesine yatirmalari gerekiyor bunlari sen darp raporu al bosanma davasini da ac ailem varsa ailenin yaninda kal oraya sigin ya da arkadaslarinin yanina git
Şiddet ne demek ya? Kabul edilebilir bişey değil bu. Bir devlet hastanesinden rapor alın bence. O istediği kadar diretsin daha sonra , boşanmıcam diye.. 👍🏻
Hastaneden darp-cebir raporu alacaksın. Onu çoğalt. Komutanlarına söylediysen silseleyi bozarsın. Onun da üstüne git. Bağlı olduğu ana birliğe git. Şikayetle silahına da el koyabiliyorlar.