Küçükken yaşadığım bu saçma olay hakkında?

Az önce yatarken aklıma geldi ve kalkıp burada anlatmak istedim. Aslında çok büyük bir şey değil fakat bende uzun bir süre tramva olarak kalmıştı ve hiçbir mantıklı açıklama bulamadım. Max 5 yaşındaydım o zamanlar okula bile gitmiyordum kendimize ait müstakil bir evimiz vardı alt katta babam oturuyordu ben genelde hep onun yanında olurdum yine bir gün onun yanındayken koltukta uzanıyordum fakat uyumuyordum bakın çok eminim, babam siyah bir kalemle tırnaklarını boyadı bu yaptığına anlam veremedim ilk başta izlemeye devam ettim, bir kaç saniye sonra ondan iki kişi olduğunu gördüm birisi yakında diğeri kapının önünde duruyordu o an o kadar korkmuştum ki ne olduğunu anlamayıp baba diye bağırıp ağlamaya başladım koltukta öylece izlemeye devam ediyorum resmen 2 kişilerdi en son ayağa kalkıp ona doğru gittiğimi hatırlıyorum ama sonra ne oldu bende orası yok. Anlam veremediğim nokta o güne dair her şeyi net olarak hatırlıyorum ama neden sonrası yok? Bakın üzerimdeki kıyafetleri bile en ince detayına kadar hatırlıyorum hatta babamın üzerindeki hırka da bende çok büyük bir tramva o hırka hâlâ dolabında ve ne zaman görsem aklıma hep bu anı gelir küçükken bu olaydan sonra o hırkayı ne zaman görsem korkardım şu an öyle değil tabii. Neyse bu olayı ben annem ve babama da anlatmıştım ama onlarda anlam veremedi bakın halüsinasyon asla değildi çok eminim. Hiçbir ruhsal hastalığımda olmadı bu zamana kadar bu olaya bir açıklaması olan var mı ya?
Küçükken yaşadığım bu saçma olay hakkında?