Güncellemeler
1 yıl
Rotasız balık diye bir kanal var onun ritüel ve frekansları etkili ve içinde büyü barındırmiyor altta bana sayıp sacmalayan ve engelleyen vatandaşa gelsin
Kağıt dolabimin içinde yırtık halde bişey olur mu ve ya bu yaptığım çok mu günah?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Günah olduğunu öğrendikten sonra yırtmışsın zaten bilmiyormuşsun İnşallah Allah affeder
Amin ya çok kötü hissediyorum
Sakin ol canım bildiğim kadarıyla bilmeden günah işlediğimizde tövbe edersek Allah ceza vermeyebilir tabi son karar Allahın taktiri biz bilemeyiz
Sizde dua edin Rabbim beni affeylesin
Amin Canım
Direkt yırtmasaydın, yırtmak ritüeli geri çevirmez ki. Yakman lazımdı, ya da akan bi suya bırakman.
Yakamam ki
Niye?
Annem anlar
Ve evi falan yakarım yanlışikla of ya çok kötü hissediyorum
hangi ritueli yaptin
Bağlama ritüeli
ben geri dondurme ritueli yaptimda hala bir sonuc yok geri donmedi tekrardan yapacagim🥺
baglama ritueli geri dondurme gibi birseymi?
Günah ama
gunah olsa bile benim ona cok ihtiyacim var konusmayali 6 ay oldu hala ozluyorum ruyalarimda bile goruyorum kalbim aciyor..
hangi videodan izleyipte yaptin videonun adi ne yani
Günaha ortak olamam üzgünüm Allah'tan iste Allah her şeyden güçlü
seninle alakasi yok ben seni tanimam etmem bile benim o cocuga ihtiyacim var diyorum videonun ismini vermekle olmezsin rahat ol gunaha ortak olmak ne ya
neyse gunahi sevabi bana yazilir sana degil kim oldugunu bile bilmiyorum ne gunahiymis bu ya
vermiuorsanda kendim bulurum senin yardimina ihtiyacim yok tamammi herseyi kendim hallederim ben ikimizde sevdigimize ulasmak icin gttumuzu yirtiyoruz ve sen buna gunah diyorsun gunahsa gunah o gunah bana yazilsin ben neyse cezami cekerim!
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!