Diğer Tesettürlü kapalı birisi ile birlikte oldunuz mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tesettürlü kapalı birisi ile birlikte oldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Birlikteliğim olmadı; ama kısa süreli takıldığım oldu. Sonradan saçma bir iş yüzünden (Borsaya gireceğim deyip parasını dolandırıcıya kaptırdı) arkadaşlığı kestim. 0 0 Yorumla
Evrekan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Evet evli tesettürlü olgun biriyle yapmıştım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nerden tanıştınız Yorumla Evrekan 1 yıl Sosyal medya Yorumla
irmakdglr Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl kapalı biriyle sokakta gezmeye utanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çarşaflı biriyle bile oldum ahahahhaah 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nerden buldun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mahalleden komşum Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl ben tesettülrüyüm Zaten fjfjfj 5 13 Yorumla karaşimşekk0 1 yıl evlisin sini Yorumla Kaanvcc 1 yıl Bence kapalı ama evli değil didjd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sertenaygulumser ben mi Yorumla karaşimşekk0 1 yıl @sertenaygulumser bunlar seni yer Yorumla sertenaygulumser 1 yıl Yersinler Yorumla sertenaygulumser 1 yıl Evet sen Yorumla karaşimşekk0 1 yıl @sertenaygulumser iyii Yorumla Kaanvcc 1 yıl Evet sen evli değilsindir bencd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sertenaygulumser napabiliri ki senle Yorumla sertenaygulumser 1 yıl İstediğin herseyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sertenaygulumser öyle mi lez misin Yorumla sertenaygulumser 1 yıl Evet Yorumla Kaanvcc 1 yıl ? Yorumla
54BULL54 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Evet ne olduki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nereden tanıştınız Yorumla 54BULL54 1 yıl Çevremden Yorumla
HerrAlfonso Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nereden tanıştınız Yorumla HerrAlfonso 1 yıl Nurdan Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Olmadım inan ki. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl eşim 1 7 Yorumla karaşimşekk0 1 yıl peçeli mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @karaşimşekk0 yok Yorumla Soran 1 yıl Nereden tanıştınız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @karaşimşekk0 yazışıyoruz zaten Yorumla karaşimşekk0 1 yıl ozel bir soru diyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @karaşimşekk0 yazışıyoruz Yorumla karaşimşekk0 1 yıl aga hangisisin ji Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Birlikteliğim olmadı; ama kısa süreli takıldığım oldu. Sonradan saçma bir iş yüzünden (Borsaya gireceğim deyip parasını dolandırıcıya kaptırdı) arkadaşlığı kestim.
Evet evli tesettürlü olgun biriyle yapmıştım
Nerden tanıştınız
Sosyal medya
kapalı biriyle sokakta gezmeye utanırım
Oldum ikisi de bu uygulamadan idi
bi denemek istiyorum
Çarşaflı biriyle bile oldum ahahahhaah
Nerden buldun
Mahalleden komşum
Oldum harika Bi deneyimdi
ben tesettülrüyüm Zaten fjfjfj
evlisin sini